Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

ca tot m-am gandit azi la cum a fost la prima nastere, am gasit link-ul cu relatarea de atunci aici pentru cine doreste

Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Monikus stai linistita caci si eu sunt taaare in urma cu cumparaturile! In afara de mobila si de carucior, am luat doar cateva hainute care nici nu sunt pentru nou nascuti

Alex multumesc! Spor la bibilit patrupeada! Hai ca incarc si eu niste poze cu catelusul caci am cu ce ma lauda :))

34+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

am ajuns si eu acasa iar am facut cumparaturi si ne cam apropiem de final , maine mai am de facut o comanda si apoi pot sa stau sa astept momentul

... acum merg sa va citesc

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara dragele mele,

Am recuperat aproape tot, mai sar, mai citesc pe diagonala, din 2 in 2 randuri ca sunt femeie gravida si obosesc sa imi pun mintea in functiune atat de mult...

Roxxy, draga de tine, am citit cu sufletul la gura de Matei, printisorul mic, spune-i ca mami il iubeste mult dar pentru ca sa treaca buba la gurita trebuie sa ia urateniile alea de medicamente...eu asa faceam. De fapt stiu cum este, plangi si tu cu el sau pe langa el, cand ii scoteam mucisorii cu batista bebelusului, plangea terorizata si sotul a spus ca el numai face asa ceva, sa il urasca copilul (eu o tineam). Of, o sa ii treaca, ce bine ca se vad deja imbunatatiri. Stiu, totul este luat, si noi patim la fel, din parc, am facut si laringita si faringita si e groaznic. afte nu, dar cred ca sunt dureroase rau! Noi cu laringita ne-am speriat ca nu poate respira si fiecare respiratie e suierata parca se lupta pentru ea...of, trec sa stii dar sunt dureroase si pentru bebe si pentru mamica.

Ramona, vad ca ai fost si tu la eco astazi, noi am inceput concediul in aceeasi zi, vad ca mergem la eco in aceeasi zi, dar eu o sa nasc mai devreme sigur...nu te astept.

Am fost si eu astazi la eco, bebelina e bine, e mare, avem 33 saptamani si 6 zile si ea deja este la 35 si 2 zile de astazi. Are 2615 gr si e frumusica tare. Are un nasuc ca un buton. IN rest totul bine, mi-a spus ca am DPN candva intre 8 si 18 septembrie (avand in vedere si marimea copilului).

Lucia

IUlika, te urmaresc ce faci si pe bancuta si cu centura, si cu saptamani, si cu codite, esti o dulce si o frumoasa.

ah, editez sa spun ca am uitat de col, a fost odata ca niciodata de 49 mm, dupa aceea de 35 mm si acum are 28-29. MI-a spus sa nu mai fac efort, desi nu are semnificatia unui col scurt din saptamani mici, acum e ok si asa, e mai scurtut dar nu e foarte rau. Cica daca il lungesc un pic ti-l scot la 30 mm dar nu mai mult O draguta doctorita.

Clau 33+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Monikus esti o dulce!
Manga iti doresc sa vina Mos Craciun cu casuta mult asteptata!

34+ cu

Eva

multu

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Pentru posesoarele de catei, uitati ce puiut am eu aici :))
E un ciobanesc caucazian de 1 an si 3 luni!

34+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Pentru posesoarele de catei, uitati ce puiut am eu aici :))
E un ciobanesc caucazian de 1 an si 3 luni!

34+ cu

Eva

Dar ce mare e. Dar ce conteaza ca tot frumos e. Cred ca il tii la curte nu? Eram cat pe ce sa iau si eu un pisoi din fata blocului in casa dar....m-am gandit mai bine si am zis sa astept pana mai creste bebe ca sa aiba probleme de la parul lasat pe unde apuca.

Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Elle, lui Matei ii dam pur si simplu cu forta medicamentele ca sa evitam internarea. Ii dau antibiotic Klacid, un antiviral: aciclovir+o solutie preparata in farmacie pt a-i badijona gurita compusa din: glicerina, vit A, aciclovir, fluconazol, anestezina. Vreau sa-ti spun ca ii dau cu aceasta solutie de ieri de la pranz si deja se vad rezultatele. Insa e infiorator de greu sa-i dau. Oricum deja ma priveste ca pe cel mai mare dusman al lui. Nu ma mai baga in seama, sta numai langa taica-sau iar eu il inspaimant .

Fetelor, va multumesc din suflet pt urarile de sanatate. Ca de obicei va simt alaturi de mine .

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 34+

AMR 4-5 SAPTAMANI

uff roxxy ... si noi am fortat-o pe eva si mi-a vomitat de fiecare data. nu accepta niciun sirop, nimic! d-aia am ajuns la internare. ei nu pot sa-i dau decat cu puf de tantum, atat ... altceva nu vrea, neam!

mai grav e ca mi-a facut acum dupa ce s-a trezit febra .. 38,5 .. eu o iau razna de tot!

sanatate multa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ralucapaun pt vestile bune
Ellenuta si roxxy pt afte sa cautati Ampho Moronal suspensie , este ... nu am cuvinte sa il descriu , dar in 2 zile aftele dispar si copilul mananca ... credeti-ma ca stiu ce spun

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

gata, am scapat. mi-au plecat mosafirii , m-au zapacit de tot. cu curatenia evident, ca sa vina sa faca o tura de generala inainte de a naste ca trebe, ca sa-mi duca gunoiul, iar chestii de-astea naspa. mor cand aud
bine ca s-au carat.sa ma lase pe mine in pace sa stau eu asa in mizerie, ca mi-e mai bine decat f...ta la cap de ei.
gata fetili, aida, ce-ai mai luat azi?
mai voi chiar va faceti cuiburile. eu inca nu m-am apucat de asamblat patuturi. vine cineva sa-mi faca curat, sa-mi stearga geamurile, tre sa iau o perdea noua ca asta nu e de bebe si oricum ar trebui spalata.dar parca mie nu-mi vine inca sa ma apuc de ele.

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput