Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)
Raspunsuri - Pagina 6
MangaGirl spune:
luci mi-au intrat banii de la grant!!!!!
MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Fragutza spune:
Ce bine am dormit! Dupa ce azi noapte m-am tot intors de pe o parte pe alta, mi-a priit super somnul asta.
Girls, multumesc pt aprecieri!Si mie mi-au placut pozele, inca mai am de primit de la fotograf si abia astept sa le vad pe toate.
Mai am de facut la carucior si la hainele pt mucioasa, dar cred ca zilele viitoare. Acum suntem in pline mutari si sunt toate cu fundul in sus pe aici.
Manga, unguroaica e cuminte, dragutza de ea, eu sunt baba nebuna si-mi fac o mie de ganduri...Cu serviciul, stiu ca e greu, dar zau daca merita sa-ti manance nervii..Sa ia grija de tine si de Sasha.
Baby
35+ Natalia
lutoniana spune:
manga cum ii zice la setul ala cu pompita de nas, termometru si forfecuta...etc....ca am vazut si eu la Boots si vreau sa ma mai uit si la altii si nu stiu cum ii zice, ajuta-ma maica si pe mine ....ca mi se pare util
Pe aia cu nasii si unghiile de unde ai mai aflat-o ?
Ar trebui sa o intrebam pe soacra Techilei daca ne-o confirma sau nu
Cea mai fericita 34 + cu
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl luci mi-au intrat banii de la grant!!!!! |
Yuhuuuuuuuu
sa-i cheltuiesti sanatoasa
Cea mai fericita 34 + cu
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana manga cum ii zice la setul ala cu pompita de nas, termometru si forfecuta...etc....ca am vazut si eu la Boots si vreau sa ma mai uit si la altii si nu stiu cum ii zice, ajuta-ma maica si pe mine ....ca mi se pare util Pe aia cu nasii si unghiile de unde ai mai aflat-o ? Ar trebui sa o intrebam pe soacra Techilei daca ne-o confirma sau nu Cea mai fericita 34 + cu |
cred ca e cumparata de la mothercare - essentials baby care kit de la Summer
MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Emy10 spune:
Monikus esti o dulce!
Manga iti doresc sa vina Mos Craciun cu casuta mult asteptata!
34+ cu
Eva
monikus spune:
Manga, Luto cum va intelegeti voi doua.... Pe bune ca imi place de voi.
Carina mai roaga fetele sa te bage in listuta ca eu nu ma pricep. Scrie datele tale cand ai timp. Sunt sigura ca te vor ajuta ca sunt toate niste dragute.
Emy, si mie mi-a placut setul ales de tine. Noi ne-am oprit totusi la patutul cel mai simplu din ikea pe lemn simplu. Inca nu l-am asamblat. Trebuie sa tragem si noi o fuga din nou in ikea sa luam si un dulap ca sa am unde sa pun hainele lui bebe, atunci cand le voi cumpara .
Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
Roxxy80 spune:
Elle, lui Matei ii dam pur si simplu cu forta medicamentele ca sa evitam internarea. Ii dau antibiotic Klacid, un antiviral: aciclovir+o solutie preparata in farmacie pt a-i badijona gurita compusa din: glicerina, vit A, aciclovir, fluconazol, anestezina. Vreau sa-ti spun ca ii dau cu aceasta solutie de ieri de la pranz si deja se vad rezultatele. Insa e infiorator de greu sa-i dau. Oricum deja ma priveste ca pe cel mai mare dusman al lui. Nu ma mai baga in seama, sta numai langa taica-sau iar eu il inspaimant .
Fetelor, va multumesc din suflet pt urarile de sanatate. Ca de obicei va simt alaturi de mine .
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 34+
AMR 4-5 SAPTAMANI
alex25 spune:
Doamne, nu stiu ce am avut astazi, am dormit ca valiza in gara, abia m-am mobilizat sa ajung cu javruta la cabinet sa o fac frumoasa, ca prea era impadurita toata - si acum imi astept soatza sa ii facem si baitza, abia astept - vedeti ce fac oamenii nebuni cand nu au inca copii?[:I]
Felicitari tuturor pentru vestile bune de la eco!
Emy, camera arata superb, tare mi-as dori si eu sa am una speciala, din pacate inca nu!
----------------------------------------------
Alexandra 32+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase