Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxxy80 spune:
Clau, multumesc mult pt cuvintele frumoase si de incurajare. Intr-adevar, ieri am tras o portie imensa de plans in hohote dupa ce urlase infiorator cand ii administram unul din medicamente.
Apropo, la mine ultimul DPN dat de Iosup este intre 8 si 12 septembrie. tare mi-as dori sa nasc pe 8 septembrie, adica de Sf Maria, mai ales ca o va chema Maria.
Elle, noi am avut noroc ca nu a varsat absolut deloc medicamentele desi mi se spusese ca antibioticul Klacid e greu de suportat. Matei nu a avut temperatura decat o data si atunci f mica, adica 37,4 rectal. S-au mirat ambii doctori ca nu a facut febra desi gatul lui arata jalnic.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 34+
AMR 4-5 SAPTAMANI
techila spune:
alex, felicitari ca ai facut animala frumoasa, eu astept sa ia sotz niste banuti ca tre sa ajung cu amandoi la vet si nu am bani
, maine seara sper sa ii rezolv pe amandoi ca cica produce sotz.
fetelor, am si eu porci si vaci si fermier pentru amandoi boraceii

ca aida

a fost cea mai draguta din lume si mi-a cumparat si mie si o sa aibe si broscutele mele cele mai frumoase lenjerii
.
uite asa mi-a transformat ziua intr-una reusita, la cat de dezumflata eram azi dimineata. sa nu ma intelegeti gresit, ca ma bucur de pestii din burta si ca sunt purtatoarea lor, dar mcar o zi sa fi vazut si eu altceva in afara de campul din fata casei.
s-a pus pe o furtuna de am scos toate alea din priza, si sotz nu a ajuns....e de vise rele...cu niste tunete si fulgere.....oribil
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
litlelight spune:
Multumesc mult pt reprimire tuturor 
legat de centuri prenatale, am vazut link-ul pus de Manga si am gasit ceva asemanator si la noi www.tonus-elast.ro/Produse_prenatale_Femei-Centuri_prenatale.html" target="_blank"> Centuri prenatale se poate comanda on-line
Emy mobila pt bebelina este superba
, s-o stapaniti sanatosi... initial si noi am vrut la fel, dar camera bebelinei este un gaben pai si an hotarat sa mergem pe setul de la kika pe natur, cand am renovat casa anul trecut nu ne-am gandit ca culoarea camerei pt bebe, aveam 2 camere disponibile pt el/ea ( una langa dormitorul mamei, si una langa alnostru)si le-am facut pe amandoua galben, am zis ca este o culoare neutra si merge si pt un el si pt o ea. Lila este culoarea mea preferata (este culoarea fecioarelor
) iar la noi in dormitor este vopsit in lila ![]()
Manga cos asemanator cu cel postat de tine am luat noi de la mothercare din baneasa, acesta este
www.mothercare.com/Please-Look-After-Moses-basket/dp/B001BX10LS/sr=1-18/qid=1249570921/ref=sr_1_18/277-1317158-0709242?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44361031&mcb=core" target="_blank"> Cos bebelina
, numai ca noi am dat de el si pe suportul de sustinere 793 ron 

...
Am plecat la doctor...
fetele
Luminita
33+ cu
Ilinca Anamaria
MariaG spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco gata, am scapat. mi-au plecat mosafirii , m-au zapacit de tot. cu curatenia evident, ca sa vina sa faca o tura de generala inainte de a naste ca trebe, ca sa-mi duca gunoiul, iar chestii de-astea naspa. mor cand aud ![]() ![]() ![]() bine ca s-au carat.sa ma lase pe mine in pace sa stau eu asa in mizerie, ca mi-e mai bine decat f...ta la cap de ei. gata fetili, aida, ce-ai mai luat azi? mai voi chiar va faceti cuiburile. eu inca nu m-am apucat de asamblat patuturi. vine cineva sa-mi faca curat, sa-mi stearga geamurile, tre sa iau o perdea noua ca asta nu e de bebe si oricum ar trebui spalata.dar parca mie nu-mi vine inca sa ma apuc de ele. ![]() anco 33+ ???? si ![]() poze |
mai Anco sa stii ca asa facea si mama si s-a potolit ca ne-am certat rau
eu i-am spus ca mi-e drag de ea si imi place sa vina pe la mine, dar daca mai continua asa eu n-o mai primesc acasa, ne vedem in oras.
Ca nu mi se pare normal la 30 de ani sa intru in panica "vine mama, n-am facut curat" plus ca fac, nu fac in juma de zi la noi e fix la fel (s-a convins ea dupa ce a tot facut) si mai bine citesc o carte decat sa frec in fiecare zi. odata pe saptamana ajunge, prea multa curatenie strica.
Acuma daca vrea sa faca ceva prin casa face, da' fara sa ma mai certe ca nu fac nimic.
de fapt a imbatranit saraca si nu mai poate face nici ea si s-a saturat, a zis ca parca e Sisif, nu se vede nimic in urma ei...
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou
28+http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
Emy10 spune:
Monikus da stau la casa, dar catelul se plimba peste tot si in casa si in curte!
Claucia felicitari pentru vestile bune despre grasuna! 
34+ cu 
Eva
tulibu spune:
bun afetele, am ajuns si eu pe acasa cam de 1 ora. Am fost la med de fam si apoi la o prietena. Acum va recuperez. SAper sa fie totul ok la voi ca la mine nu sunt prea roze, mi-au iesit toate analizele f naspa, adik, pe langa lipsa de toate cele(desi iau vitamine) am si proteinuria de 3 ori mai mare decat maxim, si albuninuria la fel. Dna dr, care e un inger de femeie, mi-a zis ca ar fi cazul sa fac repaos total la pat, dar sa ma consult si cu med gine, sa vedem ce zice, ma duc la el dar abea sambata, pana atunci nimic.
la mine ploua de zici ca a venit potopul. Dar e racoare![]()
![]()
Asa si legat de povestirile cu nasterile cu dureri insuportabile, asa zicea si vara-mea ca e insuportabil, si am intrebat-o pai cum ai supravietuit ca eu te vad intreaga, mentionez ca e genul pe care daca o tragi de par incepe sa planga.... asa ca e chestie de interpretare.
Mai citesc si revin

Ioana
28+ 

bebe
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Girls, mi-am pus niste poze noi, la semnatura! Intr-una e si coautoru´ la unguroaica |
nu vad nimic

Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Apropo, la mine ultimul DPN dat de Iosup este intre 8 si 12 septembrie. tare mi-as dori sa nasc pe 8 septembrie, adica de Sf Maria, mai ales ca o va chema Maria. |
Daca sufletelul meu e fetita tot Maria va fi

MULTA SANATATE !!!!!
Cea mai fericita
34 + cu
Emy10 spune:
Litlelight multumesc. Pai daca lila este culoarea fecioarelor, bebelina va fi fecioara :) Si apropo, caruciorul este la fel ca al tau, inclusiv culoarea care da putin in lila ![]()
34+ cu 
Eva
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
nu vad nimic ![]() Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Offf, incearca acum! Sunt total blonda!

Baby
35+
Natalia

, m-au zapacit de tot. cu curatenia evident, ca sa vina sa faca o tura de generala inainte de a naste ca trebe, ca sa-mi duca gunoiul, iar chestii de-astea naspa. mor cand aud