Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)
Raspunsuri - Pagina 5
ramsan spune:
Emy pozele cu camera Evei sunt pe contul nostru comun? Ca as dori sa vad si eu cameruta de vis a papusii
Ramona
Tudor Gruia 31+
AMR 9 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Emy10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramsan Emy pozele cu camera Evei sunt pe contul nostru comun? Ca as dori sa vad si eu cameruta de vis a papusii Ramona Tudor Gruia 31+ AMR 9 saptamani pana vine bebe Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
Da, sunt pe contul comun, dar mai trebuie amenajata inca!
34+ cu
Eva
Emy10 spune:
Lutoniana! Observ ca ai devenit ordonata in scriere, inca putin si o intreci pe Raluca
Si ma puteti trece si pe mine pe lista celor care nu au fost in concediu anul acesta!
34+ cu
Eva
ramsan spune:
Emy Este foarte placuta camera bebelinei Mobila este de la Ikea? ma intereseaza cat ati dat pe dulapul cu doua usi... ca poate ajunge cineva de-al meu si in Bucuresti la Baneasa pentru achizitii.
Selen merci de info
Ramona
Tudor Gruia 31+
AMR 9 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Emy10 spune:
citat din mesajul lui ramsan Emy Este foarte placuta camera bebelinei Mobila este de la Ikea? ma intereseaza cat ati dat pe dulapul cu doua usi... ca poate ajunge cineva de-al meu si in Bucuresti la Baneasa pentru achizitii. Ramona Tudor Gruia 31+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
Da, am cumparat-o de la Ikea, iar dulapul a fost 395 Ron.
34+ cu
Eva
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Emy10 Lutoniana! Observ ca ai devenit ordonata in scriere, inca putin si o intreci pe Raluca Si ma puteti trece si pe mine pe lista celor care nu au fost in concediu anul acesta! |
a fost putin de recuperat si am tinut minte ...ca altfel....nu-mi iese si nici faza aia cu mai multe pagini deschise nu-mi place
Cea mai fericita 34 + cu
monikus spune:
Buna fetele,
Trebuie sa fac prezenta si azi pe la voi. Cam tarziu dar e bine si asa. Am fost de dimineata la piata ca a fost mai racoare si cand m-am intors m-am pus sa fac mancare. Pana am terminat voi ati terminat 2 capitole si da-i cu recuperatul.Acum am ajuns si eu la zi. Asadar iata raspunsuri acum:
Mkunigunda si eu tre sa ajung la oftalmolog pt recomandare de cezariana.
Aida foarte frumoase materialele. Poate o conving maine pe mama sa merg cu ea sa caut si eu prin oras.
Mary foarte dragute coditele.
Iulika multa sanatate surorii tale.
Ralucapaun, sper ca te-au mai lasat durerile de spate. Felicitari pt bebelina.
Ma bucur ca Kiki e ok.
MariaI foarte frumos carutul, sa-l stapaniti sanatosi.
Daciana sa de DD sa fie bine blanosul tau.
Lullaby mi se pare mortal grasunelul tau si ce ochi verzi are. m-am indragostit de el. coditele foarte reusite. iti sta bine bruneta dar si blonda aratai foarte bine.
Iulika fato tu mai ai curaj sa iesi cu ditamai burtoiul? Eu nu mai am curaj nici acum dar in 36 de sapt cred ca ma scoti cu macaraua din casa.
Alex bafta maine la eco.
Iuliapapusa eu as intra in panica daca as gasi asa o pata maro dar bine ca ai fost la dr si s-a rezolvat.
Emy, ma bucur ca am primit vesti de la tine si ca totul e bine. Si da, peretii sunt lila asa cum ai vrut tu si sunt superbi.
Ellenuta multa sanatate Evei si tie. Sper sa treceti cu bine si peste hopul asta.
Danuta la multi ani tatalui tau.
Monica suna pe dr si pofta buna la pepene.
Roxxy multa sanatate lui Matei. Sa ii treaca repede.
Laura o sa vizionez cat de curand pozele. Sunt sigura ca sunt foarte frumoase.
Selen
Carina blanca eu iti spun bine ai venit pt ca nu te-am mai vazut pe aici. PM-ul nu e activat. Incearca sa-l ctivezi pt a primi parola.
Ramsan felicitari pt tudorel. sa creasca mare in continuare.
Litlelight felicitari si tie pt vestile bune. Sa creasca bebelina sanatoasa.
Luto, din pacate azi am prea multe de facut ca sa mai vin si eu pe un colt de canapea. Oricum e mai bine asa neinghesuita nu-i asa?
Gata, ca am obosit de la atata scris.
Va .
Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
MangaGirl spune:
iulika ce se mai aude cu nepotelul?
raluk aveai drepate...ieri eram varza...abia deschideam gura...nic de mancare nu mi-a mai trebuit ...de fapt mi s-a facut rau si am mancat pepene si m-am gandit la luci
uite ce www.amazon.co.uk/dp/B001CKG7EK/ref=asc_df_B001CKG7EK402072/?tag=shopzilcouk-21&creative=7966&creativeASIN=B001CKG7EK&linkCode=asn" target="_blank">centura am gasit eu. si mai sunt o gramada de modele www.bizrate.co.uk/maternitylingerie/productskeyword--pregnancy belt.html" target="_blank">aici.
lullaby dar ce frumoasa esti blonda si coditele iti stau super. votez pentru blond totusi :))
techila votez miss javrette poza anului.
inca un link cu brauri si chiloti dupa nastere.
si al meu copil misca pana pe la 11-12, dupa care ma lasa in pace pana pe la 5. si atunci nu da tare, ci se misca si el cu poate. doar ziua il apuca crosetatul. acum de exemplu parca are o andrea si ma inteapa in dreapta srep sold...oare are unghii asa mari? apropo de unghii...ce am auzit ca prima data ar trebui sa i le taie nasii? sunt nebuna, nu? cum sa las copilul cu gheare?
ralucapaun cum te simti? iti da unguroaica de furca?
aici e cald si umiditate de innebunesti. nu adie nici un pik vantul si noi la etajul 5 cu geam in tavan ne coacem...mai ales eu si bb .
mi-am sunat aseara bunica, azi e ziua ei si s-a bucurat mult :) imi sare inima de fericire cand o aud asa fericita ca fac bb :) si zicea si ea ca dk ar mai trai un pik sa il vada
apropo de vise...aseara a fost randul clauciei. te-am visat doamna, cum ne spuneai de fetita ta care te intelege ca un om mare...care e persoana cu care te sfatuiesti :)
emy ce dragutz ai facut in camera! abia astept sa ma mut si eu sa-i fac camera. sambata deja imi vine patutul, cadou de la prietena mea din liceu. uite www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Nursery/Cots-and-Cotbeds/Henley-Cotbed-Cream-and-Natural-Finish 0069225 " target="_blank">aici. nici nu am unde sa-l pun. cred ca-l proptesc pe undeva pe dupa pat sau dulap ca nu avem spatiu sa-l asamblam. si va avea aparatori la pat cu bleu . abia astept sa pot sa-l pun in camera lui...pe la iarna. poate ne ajuta D0zeu si de Craciun suntem mutati in casa noua...de inchiriat of course.
ce altceva s-a mai discutat...ah cu capul lui bb...pai eu citisem ca in ultimele 2-3 sp bb coboara si se pregateste de nastere. si atunci nu-l vom mai simti in ficati, ci mai jos.
Ellenutza multa sanatate Evei.
aidaaaaaaa luna catre fetele de la forum...astia s-au tampti...al treilea conference call pe sp asta cu aceeiasi colegi despre acelasi client...imi vine sa le spun ca sunt niste dobitoci...si dupa aia se intreaba unde e eficienta.
luciaintrebai de kateryna....e si ea in luna de miere :) parca nu stii cum e cu proaspetii insuratei
Roxxy sper ca matei se simte mai bine.
ralucapaun ce vesti minunate!
duamna iuliapapusa v-a carat sotul pe scari? ma bucur sa aud ca totul e bine :)
ramsan tu vrei sa trisezi si sa sari randul? stai la coada, da? ca eu sunt la 32 de sp si 1 zi!!! adik pe aproape de tine.
luci stiu ca fac rau...azi imi vine sa plang de frustrare...pentru ca nu face nimeni nici o deosebire...si e oricum vina mea ca nu stiu sa pun frana...dar trebuie sa le fac. trebuie ca nu am de ales. mai am un pik. 4 septembrie e ultima zi. inca un pik.
MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monikus spune:
Manga e de admirat ca inca mai poti sa rezisti cu munca.
Dana am uitat de tine. Mii de scuze si multi ca sa iti treaca supararea.
Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
carinablanca spune:
Monikus multumesc de primire si de info.
Eu credeam ca acest PM este activat implicit.
Cred ca am reusit acum sa-l activez. Sper ca e ok.
35+ cu