Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Fetelor aveti un spor la scris ca nu reusesc nici cum sa va prind din urma. Am fost tinuta la pat datorita unor contractii care au durat cateva zile si inca mai dureaza. Sunt contractii nedureroase dar totusi m-am infricat. Din nefericire doctorul meu este 8in concediu si nu am putut sa ma duc la el, dar am luat 4 nospa pe zi si am stat in pat si acum sau mai rarit contractiile.
Fetelor am o intrebare, unde trebuie sa ma duc sa imi trec datele de contact pentru listuta de pe yahoo? Multumesc

Titi bine ai revenit pe la noi si multa multa sanatate.
Trebuie sa-i scrii un mail lu'Ramsan ca ea ne inventariaza ...dar nu mai stiu adresa ei de mail, eventual ii poti trimite un PM.
Apoi alegi o fata din lista dupa simpatii si DPN si iti memorezi nr. de mobil ca sa-i trimiti un sms cand vei naste si ea sa ne anunte.
DAR cum bine zice prietena noastra draga Aida, inainte sa pleci la spital poti sa scrii aici un rand ca sa avem si noi de ce sa ne frecam mainile de emotii

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Littlelight sa revii cu vesti bune de la medic!
multumim pentru link!!! este chiar centura care am vazut-o in linkul postat de Manga!
dragut cosuletul...scump foc! (la figurat, dar si la propriu)

ufff...mai am putin si va prind!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Mi-am luat azi sutien de alåptat..dar e fara bureti..Oare nu mi se vad ''tzåspoacele'' prin el daca e oleak mai frigut??Alea cu bureti erau super scumpe....

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

ia uite ce probleme isi face ea dragutza

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ramsan pt vesti
te inteleg anco , te inteleg , dar nu inteleg de ce il bagi in seama si daca mai face asa sa ii spui ca si tu poti sa faci doar sa iti dea el tot la mana ... capul sus

... ceva linkuri de la cele care au pus poze si la limk au zis pas
manga la bunicuta cu ochi saltareti

... acum am ajuns la mesajul care l-am trimis cand m-am intors din oras , deci nu stiti vestile despre kateryna . Mesajul ei a ajuns la mine de la selenica credea ca sunt acasa.
So:"buna Selen , sunt Kateryna. Nu am nascut, Suntem bine! Am un 'dorel' drag in casa (si anume sotul) ambitios sa zugraveasca , asa ca sunt in "vacanta" la parinti. M-am gandit sa va anunt ca suntem bine , dar fara internet.
Te rog spune fetelor ca ma gandesc la voi si va trimit o mie de ganduri bune si pupici"

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Pentru posesoarele de catei, uitati ce puiut am eu aici :))
E un ciobanesc caucazian de 1 an si 3 luni!

34+ cu

Eva

e , dar tu zici ca e puiut?

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Fetelor am o intrebare, unde trebuie sa ma duc sa imi trec datele de contact pentru listuta de pe yahoo? Multumesc

Titi ca sa fii trecuta in minunata listuta, trebuie sa-i trimiti datele tale (nr de tel, eventual numele tau) lui Ramsan (Ramona)..ramonapetronela@yahoo.com..sper ca m-a ajutat memoria cu adresa de mail!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

hai mai anco nu te mai enerva stiu perfect ce zici , tu vrei doar liniste ca doar stii tu cand e vremea sa faci ceva

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

am razbit!!
sper ca n-ati plecat voi acum!

si mai sper ca nu am facut vreo gafa cu adresa de mail a Ramonei..ca am postat-o aici..dar parca si ea ne-a mai scris-o de vreo 2 ori;
titi mai bine trimite-i PM..mai sigur!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

ce bine ca e Kateryna ok ...sa mai bem o bericica

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Aida multumim pt mesajul de la Katteryna

ne bucuram ca e bine