Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxxy80 spune:
Felicitari, la cat mai multe mesaje (toate pozitive si numai cu vesti bune). O bere as bea si eu (din aceea cu alcool, binenteles
).
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila mey fetelor, acesta este al 500-lea mesaj al meu pe forum, vreau sa multumesc fanilor mei , familiei mele si tuturor celor care ma iubesc....ai lov iu rumenia, ai lov iu ol.....bere si uischi pentru toate gravidele ![]() ![]() va ca sunteti preferatele mele...si am si material cu porci![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 34+ AMR 4-5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Mi-am luat azi sutien de alåptat..dar e fara bureti..Oare nu mi se vad ''tzåspoacele'' prin el daca e oleak mai frigut?? Alea cu bureti erau super scumpe.... |
pai eu zic sa-ti mai iei ceva pe tine cand iesi pe afara

Cea mai fericita
34 + cu
raluk16 spune:
Am venit de la plimbare ca doua curci plouate pana la piele
.
Am avut umbrela dar se pare ca nu avea importanta
. Toate hainele lipite de piele si alunecam inauntrul slapilor
. Eu sunt in continuare fericita ca am iesit la plimbare, ca pe mami in rest n-o pot scoate, doar cand e sarbatoare. Ca deh, daca nu e sarbatoare trebuie sa lucreze ca o sclava toata ziua 
Roxxy imi pare rau ca si voi aveti probleme.
Insanatosire grabnica si recuperare rapida!
Raluca ce mult ma bucur ca totul e in regula!!! 

Si sa stii ca si eu am avut 2,800 la nastere si totul era in regula, n-am avut nici o problema.
Am mai auzit-o si pe anamaria parca tot cu 2,800 si am zambit amintindu-mi de mine
. Ce tineri si frumosi sunteti!!! 

Vezi cum esti? Ai zis atunci ca ai iesit bine din cauza fotografului de la nunta. Acum in camasuta nu cred ca erai la nici o nunta
. Deci inca un fotograf bun, dar si fotomodelul stie sta asa romantic la poza 
Iulia bine ca ai mers la doctor si te-a linistit ca e inchis colul. 
Hihi, Iulika ce bine te-ai gandit la un frezat! ![]()
Maria-Manga ce rau imi pare cum te exploateaza astia... 
Eu nu cunosc acolo situatia, cat ai putea intinde coarda, dar eu cred ca ei isi incearca norocul cu tine si apoi vad ca tine... Ia mai fa o pauza si mai zi nu din cand in cand. Ce s-ar putea intampla?
Ramona felicitari pentru vestile bune de la eco!!! Deci tu, asa firava si subtirica, vei face un voinic mare? ![]()
anco pai decat sa te enervezi, mai bine il ignori. Va asezati in camera, si daca el incepe sa trebaluiasca, nu-l bagi in seama
, daca iti cere ceva, ii spui sa-si ia singur
. Si auzi, eu nu l-as mai lasa in casa... e ca o soacra
. Acuma nu o zic cu rautate, o zic la modul cel mai serios, ca prea te afecteaza. Iti aduce ceva, cobori tu pana jos. Vin la voi doar chemati, in vizite anuntate, ok? Ne-am inteles? Ca deja imi creste mie tensiunea 
Emy ma faci sa rosesc ![]()
![]()
In ultima vreme mi s-a parut ca am fost mai zapacita ![]()
Maria-Manga n-am mai auzit de treaba cu unghiile si nasii. Multumim de linkurile cu centurile. O sa mai caut si pe la noi, sa nu imi iau decat daca nu mai pot. De aia mi-ar placea sa gasesc ceva aici la noi, sa vina repede... LA MULTI ANI fericiti bunicii tale! Sa se bucure de stranepot!
. N-am reusit sa vad patutul, dar oricum, Doamne ajuta ca iarna sa va gaseasca in casuta noua spatioasa!
Si nu uita ca Sasha e cel mai important, mai important decat orice job! 
Trimit mesajul ca vad ca tot scrieti si nu reusesc sa va ajung din urma, sa nu fie chiar asa placinta mesajul meu... ![]()
litlelight uite, chiar azi vorbeam de tine!
Ce bine ca o sa ai mai mult timp de acum! Abia asteptam poze! Si sa vii cu vesti bune de la control! Si eu m-am pus ieri la volan si imi tot masuram distanta pana la volan, incercand totusi sa ajung la pedale ![]()
Lucia sa folositi sanatosi prosopelele. Pai daca e musai sa cumparam
, atunci consideram ca am facut economie daca am gasit la pret bun, nu?
29+ 
Iulika29 spune:
Techila si noi te iubim..La mai multe mesaje...
Luto multumesc de sfat ..voi mai pune ceva pe deasupra..
![]()
![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
Claucia felicitari si tie pentru vestile bune de la eco! si are nasucul ca un buton?! 

Emy vazut pozele cu animalul..este mare! (sa nu te superi pe mine,...am ras de putulica lui...se mandrea, dragul de el!
)
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
ionika spune:
| citat din mesajul lui techila mey fetelor, acesta este al 500-lea mesaj al meu pe forum, vreau sa multumesc fanilor mei , familiei mele si tuturor celor care ma iubesc....ai lov iu rumenia, ai lov iu ol.....bere si uischi pentru toate gravidele ![]() ![]() va ca sunteti preferatele mele...si am si material cu porci![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare |
Sa curga sampania!

Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 31+
Dana15 spune:
Techila a ajuns la 500 mesaje!

si ce fain ca o sa aiba pestii lenjerie din aceea draguta, cu animalute!
MariaI am citit povestea nasterii lui Alex!
cum v-ati nimerit voi acolo, toate 3 Marii, cu bbici Alex!![]()
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
titi143 spune:
Fetelor aveti un spor la scris ca nu reusesc nici cum sa va prind din urma. Am fost tinuta la pat datorita unor contractii care au durat cateva zile si inca mai dureaza. Sunt contractii nedureroase dar totusi m-am infricat. Din nefericire doctorul meu este 8in concediu si nu am putut sa ma duc la el, dar am luat 4 nospa pe zi si am stat in pat si acum sau mai rarit contractiile.
Fetelor am o intrebare, unde trebuie sa ma duc sa imi trec datele de contact pentru listuta de pe yahoo? Multumesc
28+ cu
Eduard Thomas
Evolutia noastra
techila spune:
eu stau pe forum si sotz face mancare...va parasesc, ma duc sa ii tin companie...nu sa fac mancare, dar sa stau cu el. revin
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
MangaGirl spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ralucapaun
Offf, incearca acum! Sunt total blonda! ![]() ![]() ![]() Baby 35+ Natalia |
c mishto :)
MangaGirl :-)
32+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze