Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*
Raspunsuri - Pagina 20
petrean spune:
da floric...e mama-ul ala...plans...iesit din greseala..ca cel constient e mai tarziu
dar cioara(eu)..ma bucur de orice mama...sau tata:)))
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
gigelica20 spune:
hello
,
v-a fost dor de mine????? cum nu???
bine, plec atunci
haaaaa, v-am pacalit...ma pun sa citesc doar putintel din urma si apoi bag ca migul sa va scriu si io...
pe scurt insa, pana atunci, ne-ma intors mai repede de la munte...ca muream de plictiseala...ploua, era racoare....dar ma jumuleam de atata stat degeaba in pensiune...asa ca suntem acasa, la focsani, doar eu, printul consort si fiul mostenitor....socrii au ramas la munte, ca ei sunt ca bursucii...se plimba si prin ploaie...asa c ain seara asta e rost de
...
revin...stati pe aproape, ca nu am terminat de povestit...
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Link cu pozele din parc: http://picasaweb.google.com/olgagireada/ParcCuBebeii070809# Avem o poza cu mamicile si bebeii. Cine ghiceste mamica in dreptul carui copil sta? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
olga..eu nu vad pozele..ceva nu e bun..am reusit
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
petrean spune:
anca la al tau..leloo..la al ancai..si tu la al lui leloo?
ce se castiga?:)))))))))))
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
olishka spune:
| citat din mesajul lui Floric Acu nu aruncati cu pietre dar pt ca ati deschis subiectul ma-ma, intreb si eu. Cum adica ma-ma suparat?????? Ca si Raru cand plange prelungit, mai degraba chitaie prelungit, scoate cate un "iiiimmmmaaaaaaa". Ala vreti sa spune ca e inceputul lui MA-MA? Daca e asa, incep sa fac pipi de acum www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
Cred ca se refereau la faptul ca bebe este suparat, plange si zice Ma-ma . Un "mama suparat" Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 hello ,v-a fost dor de mine????? cum nu??? ![]() bine, plec atunci ![]() haaaaa, v-am pacalit...ma pun sa citesc doar putintel din urma si apoi bag ca migul sa va scriu si io... pe scurt insa, pana atunci, ne-ma intors mai repede de la munte...ca muream de plictiseala...ploua, era racoare....dar ma jumuleam de atata stat degeaba in pensiune...asa ca suntem acasa, la focsani, doar eu, printul consort si fiul mostenitor....socrii au ramas la munte, ca ei sunt ca bursucii...se plimba si prin ploaie...asa c ain seara asta e rost de ...![]() revin...stati pe aproape, ca nu am terminat de povestit... Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Bineinteles ca ne-a fost dor de tine

Sa inteleg ca l-ai lasat pe Piton cu socrii la munte?
Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui petrean anca la al tau..leloo..la al ancai..si tu la al lui leloo? ce se castiga?:))))))))))) Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() Poze gemeni Povestea noastra |

Asa este!!!

petrean spune:
Lucia..eu una ti-am simtit lipsa...ca aerul:)))pup pitonasul care face nanic
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
![]() ![]() Asa este!!!![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
si a fost prima poza la care m-am uitat..ca dupa aia am vazut ca erau si cu bebeii separat..sa ma prind mai usor:))
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
olishka spune:
| citat din mesajul lui petrean anca la al tau..leloo..la al ancai..si tu la al lui leloo? ce se castiga?:))))))))))) Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() Poze gemeni Povestea noastra |
Acum am vazut si mesajul cu "ce se castiga?"
Pai ar fi multi

si multe 

sau sa vb cu fetele, poate ofera alte premii (sincera sa fiu Anca a fost organizatoarea jocului, deci ar fi trebuit premiul sa fie la ea