Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

fetelor voi ati vazut ca am vorbit in 3-4 luni cat altele in 2-3 ani?
Ghiceii din martieaprilie 2006 au ajuns abia la capitolul 63

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Ce tare

Noi am fost la intalnire cu Leeloo, Anca_nicolae, bebicii si Tudor (baietelul ancai) care este foarte A fost f frumos: am jucat volei, am facut poze (le urc mai tarziu).

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Multumim tare mult de urari
Spunem si noi LA MULTI ANI CRISTIAN si o pt mamica!!!!
Vroiam si noi in parc la intalnire , dar am vazut prea tarziu si nici nu prea aveam cum sa ajungem, poate ne intalnim saptamana viitoare??????, va roooooooog, vrem si noi dar mai dupaamiaza.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Vroiam si noi in parc la intalnire , dar am vazut prea tarziu si nici nu prea aveam cum sa ajungem, poate ne intalnim saptamana viitoare??????, va roooooooog, vrem si noi dar mai dupaamiaza.

Vin si eu in parc daca ma primiti
Saby aseara am hotarat impreuna cu sotul sa adaugam si MAYA langa Andreea , ne place ff mult , asa ca pe fata mea o s-o cheme ca pe fata ta da cu "y"

25+ cu Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

sunt de la chicco, le gasesti la ei in magazin sau in farmacii, mai nasol e ca peste tot gasesti cu forma anatomica, iar al meu nu prea le agreeaza...bine el nu agreeaza nici o suzeta artificiala, dar pe cea clasica, rotunda o accepta cand si cand

25 martie 2009

Multumesc Aris! Am gasit-o la Sensiblu, pe cea cu forma ortodontica, deja se arata neinteresat de ea, vad maine la somnul de pranz daca reusesc sa-l pacalesc cu noua textura!

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:

Cu mare drag venim in parc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:

Vin si eu in parc daca ma primiti
Saby aseara am hotarat impreuna cu sotul sa adaugam si MAYA langa Andreea , ne place ff mult , asa ca pe fata mea o s-o cheme ca pe fata ta da cu "y"

25+ cu Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Va asteptam si pe voi in parc

Foarte frumos Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu am din germania cu forma normala..cica la romani nu se mai fabricasi e mai aratoasa..pe dinafara..are forma de inimioara..am si poze cu ea..la Vladut in gura cred:)

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Aris acum am vazut mailul. Multumesc mult

25+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Acu nu aruncati cu pietre dar pt ca ati deschis subiectul ma-ma, intreb si eu. Cum adica ma-ma suparat?????? Ca si Raru cand plange prelungit, mai degraba chitaie prelungit, scoate cate un "iiiimmmmaaaaaaa". Ala vreti sa spune ca e inceputul lui MA-MA? Daca e asa, incep sa fac pipi de acum , ca el spune de ceva vreme dar nu l-am bagat in seama crezand ca sunt vocalizele lui. Spuneti-mi daca la acel maaaaa va referiti?

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link cu pozele din parc:

http://picasaweb.google.com/olgagireada/ParcCuBebeii070809#

Avem o poza cu mamicile si bebeii. Cine ghiceste mamica in dreptul carui copil sta?

Mergi la inceput