Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*
Raspunsuri - Pagina 19
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth fetelor voi ati vazut ca am vorbit in 3-4 luni cat altele in 2-3 ani? Ghiceii din martieaprilie 2006 au ajuns abia la capitolul 63 Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
Ce tare

Noi am fost la intalnire cu Leeloo, Anca_nicolae, bebicii si Tudor (baietelul ancai) care este foarte
A fost f frumos: am jucat volei, am facut poze (le urc mai tarziu).Olga, mamica lui David iepurasul

saby spune:
Multumim tare mult de urari 
Spunem si noi
LA MULTI ANI CRISTIAN
si o
pt mamica!!!!
Vroiam si noi in parc la intalnire
, dar am vazut prea tarziu si nici nu prea aveam cum sa ajungem, poate ne intalnim saptamana viitoare??????, va roooooooog, vrem si noi dar mai dupaamiaza.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui saby Multumim tare mult de urari ![]() Spunem si noi LA MULTI ANI CRISTIAN si o pt mamica!!!!Vroiam si noi in parc la intalnire , dar am vazut prea tarziu si nici nu prea aveam cum sa ajungem, poate ne intalnim saptamana viitoare??????, va roooooooog, vrem si noi dar mai dupaamiaza.Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Vin si eu in parc daca ma primiti

Saby aseara am hotarat impreuna cu sotul sa adaugam si MAYA langa Andreea
da cu "y"
25+ cu
Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
mababei spune:
Multumesc Aris!
Am gasit-o la Sensiblu, pe cea cu forma ortodontica, deja se arata neinteresat de ea
, vad maine la somnul de pranz daca reusesc sa-l pacalesc cu noua textura!mihaela, mami de www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009
olishka spune:
| citat din mesajul lui saby Multumim tare mult de urari ![]() Spunem si noi LA MULTI ANI CRISTIAN si o pt mamica!!!!Vroiam si noi in parc la intalnire , dar am vazut prea tarziu si nici nu prea aveam cum sa ajungem, poate ne intalnim saptamana viitoare??????, va roooooooog, vrem si noi dar mai dupaamiaza.Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Cu mare drag venim in parc

Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Vin si eu in parc daca ma primiti ![]() Saby aseara am hotarat impreuna cu sotul sa adaugam si MAYA langa Andreea da cu "y"![]() 25+ cu Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Va asteptam si pe voi in parc
Foarte frumos Maya

petrean spune:
eu am din germania cu forma normala..cica la romani nu se mai fabrica
si e mai aratoasa..pe dinafara..are forma de inimioara..am si poze cu ea..la Vladut in gura cred:)
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
simina_kin spune:
Aris acum am vazut mailul
. Multumesc mult

25+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Floric spune:
Acu nu aruncati cu pietre dar pt ca ati deschis subiectul ma-ma, intreb si eu. Cum adica ma-ma suparat?????? Ca si Raru cand plange prelungit, mai degraba chitaie prelungit, scoate cate un "iiiimmmmaaaaaaa". Ala vreti sa spune ca e inceputul lui MA-MA? Daca e asa, incep sa fac pipi de acum
, ca el spune de ceva vreme dar nu l-am bagat in seama crezand ca sunt vocalizele lui. Spuneti-mi daca la acel maaaaa va referiti?
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
olishka spune:
Link cu pozele din parc:
http://picasaweb.google.com/olgagireada/ParcCuBebeii070809#
Avem o poza cu mamicile si bebeii. Cine ghiceste mamica in dreptul carui copil sta? ![]()