Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

te-ai scos Olga..bravo..las ca maine o trag de mana pe Anca..sa spuna ca e premiul la Leloo:)))

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

hello,

v-a fost dor de mine????? cum nu???

bine, plec atunci

haaaaa, v-am pacalit...ma pun sa citesc doar putintel din urma si apoi bag ca migul sa va scriu si io...

pe scurt insa, pana atunci, ne-ma intors mai repede de la munte...ca muream de plictiseala...ploua, era racoare....dar ma jumuleam de atata stat degeaba in pensiune...asa ca suntem acasa, la focsani, doar eu, printul consort si fiul mostenitor....socrii au ramas la munte, ca ei sunt ca bursucii...se plimba si prin ploaie...asa c ain seara asta e rost de ...

revin...stati pe aproape, ca nu am terminat de povestit...

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Bineinteles ca ne-a fost dor de tine

Sa inteleg ca l-ai lasat pe Piton cu socrii la munte?

Olga, mamica lui David iepurasul

Acum am recitit mesajul Ma gandeam eu....
Sunteti acasa cu Piton fara socri Distractie faina sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fug la culcare caci azi am cam obosit. M-a batut Anca bine la volei si m-a alergat dupa mingie. Fetelor daca vreti sa slabiti haideti la un volei in parc

Va

Noapte buna!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani Maia si Cristian!

La multi ani Damian, Alexandru, Petru si Nicolae!

Sa cresteti mari si sanatosi, isteti, frumosi si norocosi!
Pupam si mamicile celor 5 puiuti!

Simina, e frumos Maya! Si ce hotarata esti, noi la 25 de saptamani habar n-aveam ce nume sa-i punem, desi stiam de la 16 sapt ca e baiat (am facut la 14 amnio).

Hi hi, poate au fost mai putini ghiocei in 2006? Noi suntem si multe si cu chef de vorba.

Pisigri, imi dai voie sa ma minunez? Cum n-ai timp sa mananci si nici sa te duci la wc daca stai cu ai tai pe scara? Intreb numai asa, nu trebuie sa-mi raspunzi.

Floric, ma bucur ca ai scapat de stres. Ti-am zis, eu nu ma stresez, vad ca mereu face ceva nou, vad ca priveste altfel, il vad ca e ok. Ca face el una alta "fumate" demult de alte mogaldete, nu-i bai, o sa le facem si noi, nu ne grabim. Si sa ma laud si eu, ca prea v-ati laudat toate azi: si-a descoperit bratul stang si il tot admira.

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui saby

Multumim tare mult de urari
Spunem si noi LA MULTI ANI CRISTIAN si o pt mamica!!!!
Vroiam si noi in parc la intalnire , dar am vazut prea tarziu si nici nu prea aveam cum sa ajungem, poate ne intalnim saptamana viitoare??????, va roooooooog, vrem si noi dar mai dupaamiaza.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Vin si eu in parc daca ma primiti
Saby aseara am hotarat impreuna cu sotul sa adaugam si MAYA langa Andreea , ne place ff mult , asa ca pe fata mea o s-o cheme ca pe fata ta da cu "y"

25+ cu Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

ma bucur mult ca si tie ti-a placut numele . Noi oscilam intre Maia sau Mara. Primul a castigat .
A, si te asteptam si pe tine cu drag in parc.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Ne mai primiti si pe noi? Ieri am revenit de la munte si nu am apucat sa citesc decat capitolul asta.

In vacanta a fost ok, aer curat, leneveala, mai greu cu facutul papicii, sterilizatul, etc., dar una peste alta ne-am descurcat. Bebelina s-a adaptat iarasi cam greu, am avut 3 nopti semi-albe din 6 petrecute acolo, dar asta e...

Vazut poze frumu cu fetele in parc. Venim si noi data viitoare, la Herastrau ne abonam oricand

Am vazut ca vorbiti de bb2. Eu sunt cam speriata, asa ca stau pe hold, desi si noi bifam muuulte probleme de infertilitate, la amandoi. Probabil ar trebui sa fiu fericita pentru o a doua minune, momentan insa ma sperie gandul, asa ca mai bine cu protectie. Sotul vrea, cel putin inca unul

Gina, am vazut ca ai probleme cu supa. Ai incercat sa pui cateva picaturi de lamaie? Am inteles ca ajuta.

Aris, multa sanatate tie si lui Alex

Si noi raportam probleme mari cu somnicul, adoarme f f f greu, ingrozitor de greu, plange tare, se agita, da din picioare zici ca e la 220, nu stiu efectiv ce sa ii mai fac. Se trezeste si noaptea, ziua nu doarme decat afara, in casa ma chinui sa o adorm dar nu reusesc, apoi e f f maraita, uof, eu sper sa fie doar o etapa. Mai trece cineva prin adormitul asta asa cu tevatura?

Din categoria problemelor medicale, va trebui sa facem si noi operatia de dezobstructie a canalului lacrimar, ca e din ce in ce mai rau, se infecteaza, mai mereu e incarcat ochisorul si e pacat de frumusete de ochi albastri, nu? Am o prietena oftalmolog si sper sa ma indrume la cineva ok la spitalul de ochi. Mi-e groaza de anestezie, dar am inteles ca operatie in sine e foale la ureche, dureaza sub 5 minute si copilul nu sufera.

Pun si eu pozici de la munte (sunt si la semnatura, dar asa, sa fie mai vizibile)

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/VacantaRasnov3107608#

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Hello!

Ne mai primiti si pe noi? Ieri am revenit de la munte si nu am apucat sa citesc decat capitolul asta.

In vacanta a fost ok, aer curat, leneveala, mai greu cu facutul papicii, sterilizatul, etc., dar una peste alta ne-am descurcat. Bebelina s-a adaptat iarasi cam greu, am avut 3 nopti semi-albe din 6 petrecute acolo, dar asta e...

Vazut poze frumu cu fetele in parc. Venim si noi data viitoare, la Herastrau ne abonam oricand

Am vazut ca vorbiti de bb2. Eu sunt cam speriata, asa ca stau pe hold, desi si noi bifam muuulte probleme de infertilitate, la amandoi. Probabil ar trebui sa fiu fericita pentru o a doua minune, momentan insa ma sperie gandul, asa ca mai bine cu protectie. Sotul vrea, cel putin inca unul

Gina, am vazut ca ai probleme cu supa. Ai incercat sa pui cateva picaturi de lamaie? Am inteles ca ajuta.

Aris, multa sanatate tie si lui Alex

Si noi raportam probleme mari cu somnicul, adoarme f f f greu, ingrozitor de greu, plange tare, se agita, da din picioare zici ca e la 220, nu stiu efectiv ce sa ii mai fac. Se trezeste si noaptea, ziua nu doarme decat afara, in casa ma chinui sa o adorm dar nu reusesc, apoi e f f maraita, uof, eu sper sa fie doar o etapa. Mai trece cineva prin adormitul asta asa cu tevatura?

Din categoria problemelor medicale, va trebui sa facem si noi operatia de dezobstructie a canalului lacrimar, ca e din ce in ce mai rau, se infecteaza, mai mereu e incarcat ochisorul si e pacat de frumusete de ochi albastri, nu? Am o prietena oftalmolog si sper sa ma indrume la cineva ok la spitalul de ochi. Mi-e groaza de anestezie, dar am inteles ca operatie in sine e foale la ureche, dureaza sub 5 minute si copilul nu sufera.

Pun si eu pozici de la munte (sunt si la semnatura, dar asa, sa fie mai vizibile)

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/VacantaRasnov3107608#

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Saru mana Pisik, ca mi-ai facut rezumat cu ce au vorbit fetele astea in lipsa noastra!

Olishka, cum sa il las pe Piton cu socrii?? Deocamndata el e aerul pe care il respir...asa ca nu se poate. E in camera cealalta, face nani ca un bebelush. Ah, el chiar e bebelush!

La munte prima impresie a fost una fff buna. Apoi, la o analiza mai atenta au inceput nemultumirile. Adica: pensiunea Cheile Tisitei are 3 margarete...deci ma asteptam la ceva de calitate. Am ales-o de pe net, puteam sa aleg orice alta, dar...ce mai conteaza. E foarte fain facuta, insa e genul "afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul"... Patronii nu se ocupa personal de pensiune, au angajat o familie la vreo 40 de ani si...niste putori nene. Soacra mea a gasit pe cearsaf un fir de par lung si cateva fire de par pubian...apoi am cercetat si paturile de la noi din camera...erau la fel. Am mers la duduie si i-am spus sa ne schimbe lenjeria ca o sparg la bot...mi-a dat altele curate, miroseau a detergent, dar in camra stupoare...erau la fel de pline de par de toate natiile. Deci tipa lua lenjeria de pe pat si o baga rapid in masina de spalat, fara sa o scuture macar putin. Apoi...nu era aspirat sau sters pe sub par cred ca de cand era data in folosinta pensiunea (de prin 2007). Am cerut intr-o zi sa ne aspire (ca astia nu obisnuiau sa faca curatenie zilnic prin camere sau sa schimbe prosoape...asa cum ma asteptam eu sa faca la o pensiune de 3 margarete)...si normal ca nu a dat si pe sub pat.
Ma rog, daca ajungeti vreodata prin Lepsa, ocoliti aceasta pensiune. Pacat de dotari, pacat de potential. O mizerie de nedescris. Servicii de nota 3, cu indulgenta! Tipa aia era toata ziulica la tzigara si cafea, la taclale cu cate cineva din pensiune...

Pitonul a fost marait, l-a durut f tare burtica, apa de acolo era din put propriu, nefiltrata, motiv pentru care ma indoiesc de calitatea sterilizarii biberoanelor lui. Si-a dat peste cap programul de masa si somn, de fapt nu prea a vrut sa manance. Ne-am descurcat noi pana la urma, dar vremea nu prea a tinut cu noi si ne-a fost greu sa iesim prea mult cu el pe acolo.

A fost frumusel, atat cat a fost. Desi mi-am propus sa mai stam pana duminica si am platit in avans, nu am mai rezistat si am cerut banii si am plecat.

Acum e atat de bine acasa....si va am si pe voi!

Io ma gandesc deja la bebe 2. E adevarat ca mi-e teama, ca nu ne vom descurca, ca va fi dificil cu 2 copii, dar apoi citesc povestea Bogdanei...si prind curaj. Dumnezeu va sti clar ce avem de facut. Daca e sa mai avem un bebe o sa-l avem fericiti. Si asa nu stiu daca se mai poate, daca pot sa raman insarcinata fara FIV, asa ca e clar la mana divina toata povestea.

Victor e ffffffffffffffff alintat, adoarme doar leganat in brate, are cosmaruri, plange prin somn, a descoperit ca ii place sa tipe si scoate numai chiuieli, ce joaca cu biberonul, mai mult il rontaie decat sa suga laptic, nu e foarte incantat de mar, ba dimpotriva, ii place sucul de morcov, e din ce in ce mai simpatic, iar eu din ce in ce mai topita dupa el.

Am vazut poze cu Luana si sunt indragostita de ochishorii ei. O de 1000 de ori!

Va invidiez pentru intalnirile din parc si abia astept sa revenim si noi in Bucuresti sa ne alaturam grupului.

Gata, fug si io la culcare.

Va imbratisez cu drag, ca asa dor mi-a fost de voi....

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Haideti la CAPITOL NOUAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput