Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Pisigri, mersi pt parere. Nu m-am suparat deloc ca ai faacut comparatia cu cateii, dar eu nici nu vreau sa ma gandesc la punctie la un copilas asa de mititel.Cine stie mai tarziu ce urmari va avea... Si in primul rand el nu are nimic la rinichi. La ambele eco nu i-a aparut nimic.Deci copilul este sanatos.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Olishka, sint mai multe albume dar nu am stiut sa le organizez cum trebuie. Exista albumul Ilinca in care sint pozele cu ea

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Olishka, sint mai multe albume dar nu am stiut sa le organizez cum trebuie. Exista albumul Ilinca in care sint pozele cu ea

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Am vazut-o Si ce ma bucur!!! Chiar vroiam sa te rog sa ne-o arati!!! Este frumoasa, dar cel mai mult imi plac nasucul si gurita cea senzuala

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Hai ca azi m-am distrat de minune cu voi! Ilinca, cu tot regretul pentru ce ti s-a intamplat (imi dau seama ca a fost groaznic), ai povestit super iar eu m-am amuzat copios de stilul tau. M-a distrat si Aris cu faptul ca nu i-o mai arata pe dansa sotului un an si lista poate continua.Am vazut si pozele cu Pisilinca si e superba , pisigri, trebuie sa ne-o arati mai des! Mi s-a parut chiar ca in cateva poze seamana cu Eva!Kea, si pe noi ne bate gandul de-un drum, zici ca iei sterilizatorul cu voi, dar cuptor cu microunde gasesti pe unde mergi? Wow, deja vorbiti de bb2! Eu am zis toata sarcina ca un alt bb nu mai fac, si am avut o sarcina ideala, exceptand cele 28 kg luate si o durere de sold in ultima luna, nu am avut absolut nicio problema. Dar nu mai vreau sa o iau de la capat. Pur si simplu nu am fost in apele mele in sarcina, ma mai linisteau loviturile ei, care pur si simplu imi luminau ziua. Acum imi dau seama ca mai vreau macar inca un bb, daca nu chiar doi, insa nu am curaj.Petrean, cand am vazut pozele cu cei trei flacai, m-am intrebat sincer cum rezisti...imi dau seama ca e bestial dar in acelasi timp greu tare...sincer, te admir! Esti o curajoasa si o mamica de nota zece cu 3 copii din care doi bebelusi si cu moralul asa sus!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Nu mai merg la mare L-am rugat pe Cristi sa nu se superte, dar chiar nu am chef sa ma car cu bebe pt 3 zile.

Asa ca stam acasa, maine poate vin pe la noi Leeloo cu Tudor, sambata bag o curatenie generala si duminica ne relaxam.

Fug la culcare!!!

Noapte buna!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Saby, cred ca ai scris aici la vremea respectiva dar nu-mi amintesc: de ce ai trecut-o pe Maia si pe formula? Leeloo, da' nu mai alaptezi deloc?
Anca_Nicolae, ce-mi place cum scrii tu mereu ordonat si la obiect, se vede ca esti din aria stiintifica.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Offf pt ca la controlul de la 3 luni am constatat ca a luat doar 200g intr-o luna, cu toate ca eu aveam lapte destul. Daaaaaar din cauza colicilor si a faptului ca imi dadea foarte mult afara si se presupune ca lapticul meu nu era chiar asa gras, mi-a dat Humana anti regurgitatre care este o formula ceva mai gros si ajuta sa nu mai dea pitica afara.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola chicas,

N-am mai intrat pe motiv de musafiri, asa ca nu ma "sfaditi"

Fusei ieri cu Ian la vaccinul de 4 luni. I-am facut Hexa, pina la urma, si vom face Penta la 6 luni. Sa speram ca, pina atunci, vor fi rezolvate problemele la prospect. Am facut si a 2-a doza de Rotarix si la 5 luni vom face a 2-a de Prevenar.

Tufetele care NU le faceti la bebe mici Rotarix si Prevenar, imi spuneti si mie DE CE ati optat sa nu le faceti? Vreau sa ma re-asigur ca nu am gresit optind si pentru vaccinurile optionale (in Romania, ca in alte tari fac parte din schema obligatorie). Multu.

Ian are 66 de cm si 7, 500 kg. E ditamai baiatul

Mi-a recomandat sa nu incep diversificarea inainte de 6 luni ca sa nu...se ingrase Eu cred ca astept pina la 5 luni si o sa incep sa-i introduc incet, incet, zeama de legume. Dar, pina atunci, mai citesc.

Dau o fuga in spate (iar ati fost super harnice la scris) si revin. Sotzul are seara de poker si nu mi-e somn deloc.

Deocamdata, va pup

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi si multi celor de ieri. Si o mamicilor fericite de bebei "mari"

Lysbeth, sa-ti traiasca voinicelul viteaz.

Desi Ian, e pe formula, de citeva zile si-a schimbat si el programul de masa/somn. Papa mai des si mi se pare ca nu se satura. O fi oare semn ca ar trebui sa incepem diversificarea? O prietena-medic mi-a recomandat sa trec la laptele nr 2 (pentru bb-i de la 6 luni in sus) dar mie nu mi se pare ok aceasta optiune. Voi ce parere aveti? Multu'.

Pisigri, iti inteleg ingrijorarea. Si noua ne-a recomandat pediatra ca la 6 luni sa facem un set de analize, pt. ca lui Ian ii transpira f. tare caputzul. Mi se pare, de pe acum, groaznica ideea de a-i lua singe la micutz. Eu, cu siguranta voi sta linga el, vreau eu sa-l tin in brate. Sper ca acest lucru sa-l ajute sa se simta in siguranta. Succes sa poti sa ramii calma si un Ilincutzei sa fie viteaza. Si iti mai doresc bafta sa dai peste o asistenta priceputa.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Pisigri, sorry ca am intervenit pe o situatie deja consumata. Ma bucur ca ati trecut cu bine "hopul" impreuna. Faza cu leocoplastul mi se pare idioata si barbara de-a dreptul. Eu zic sa mergi la farmacii, sigur exista o alta metoda penru a recolta pishulica la fetitze.

Aris, multa sanatate tie si lui Alexandros. Si eu vreau bb 2 dar la anul; acum inca nu am curaj Mi se pare frumos ca treceti deja la fapte. Felicitari tie si lui Chatonel Sa auzim curind de liniutze roz sa o mai punem de-o odisee

Carla da-ne si noua reteta, te rog: cum reusesti?

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Am vazut poze cu bb-i tare titi. Bogdana, Magdy, Dodo

Pisigri, sper sa nu ramin decalata pe veci. Gata, nu ma mai bag pina nu termin de citit.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput