Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*
Raspunsuri - Pagina 13
aris26 spune:
neatza,
nu ma intrebati ce e in capul meu de nu dorm.piticu' a dormit de la 10 aseara pana dim la 6, a mancat si a mai dormit inca o ora. eu m-am trezit cu febra la 5.30 si nu am mai reusit sa adorm.
ina - uite ca eu l-am facut pe toate,si rotarix si prevenr dupa acelashi principiu. daca in europa se fac obligatoriu atunci noi de ce nu.
vad ca s-au aratat mai mult viteze care vor bb2. eu am discutat cu sotul si el e de parere ca ori il facem repede ori ramanem doar cu alex, ca el peste 5 ani nu mai vrea sa o ia de la capat cu pampersi si nu are chef sa creada copiii de la gradi ca e bunicul
. totusi eu ash vrea macar la anu sa mergem si noi la mare![]()

25 martie 2009
pisigri spune:
Inapreda, nu-i bai, poti sa fii si decalata, numai sa fii prin zona !

Aris, Monnvas si care mai sinteti, nu stiu daca e cazul sa va faceti probleme de-astea legate de virsta sotilor, al meu face anul asta 50 (desi nu bat recordul la diferenta de virsta se pare ca il bat la numar de ani). La noi, singurul motiv sa mai facem unul ar fi Pisilinca, sa nu fie singura, ca sora-mea e cu 7 ani mai mica decit mine, si pina ii face ea un verisor/o verisoara....imbatrineste fiica-mea
. Insa dpdv practic, nu prea ne convine, eu am atirnat doctoratul ala in cui, pe de alta parte nu am nici o zi muncita si am 28 ani (ma rog, muncita cu carte de munca...tzepe am luat cind eram studenta)...e mai complicat.
Si de ce nu, trebuie sa recunoastem amindoi ca desi nu ne imaginam viata fara Pisilinca, nu prea am fost noi claditi sa ne jucam de-a mama si de-a tata. Adica minunea din viata noastra
, asa minunata cum e ea, si cit de recunoscatori sintem ca e sanatoasa si e a noastra, nu ne-a facut sa stergem cu buretele perioada de dinainte, cind nu aveam nici unul nici o grija, nici un program si nu depindeam de nimeni si nimic si faceam exact ce ne taia capul.
Fiica-mea cred ca ne-a mirosit ca abia asteptam sa creasca sa o mai lasam cite un week-end la bunici din cind in cind, ca si-a gasit o noua "distractie". Cind mergem undeva (oriunde, dar nu la noi acasa) cum o ia altcineva in brate cum incepe sa plinga. Tare, hotarit, si nu tace pina nu ajunge iar la mine in brate. Fireste ca asta le oftica mai ales pe bunici, si mai ales pe soacra-mea. Mama, stind cu mine in bloc, mai trece pe la mine si aici e ok, copilul e domestic, poate sa-l tina in brate etc. Dar soacra-mea, care nu vrea sa iasa din casa, a avut ieri marea si neplacuta surpriza de a constata ca neapoata-sa nu vrea sa stea la ea in brate nici daca ii face/da cele mai frumoase jucarele si s-a cam ofticat. La plecare ne-a tras de urechi "discret" ca ar trebui sa trecem mai des, ca n-o cunoaste Ilinca, de-aia urla. Zic nu de-aia urla, urla ca trece ea printr-o perioada absolut normala (desi intelesesem ca apare abia pe la 8 luni...)in care invata sa faca diferenta intre mama si tata si restul oamenilor, care brusc nu mai sint "jucarii" sau "curiozitati" ci "straini". Mie explicatia mi se parea simpla, de bun simt si destul de clara
, ei nu
. Si s-a suparat frateeee... ma rog, ca sa nu ramin mai prejos, am "ars-o" si eu, ca 5 luni de zile am asteptat-o sa vina sa isi vada din cind in cind nepoata si tot degeaba. Acu sa nu va inchipuiti ca ea nu iese din casa ca nu poate; ca poate f bine sa urce si sa coboare scarile de macar 3 ori/zi ca sa hraneasca potaia maidaneza pe care o ingrijeste la bloc. Si mi-am adus aminte cum nu a dat un tel cit am fost in maternitate si nici dup-aia, si nici inainte cind am stat in pat 3 luni, si ii facea mincare lu fii-su ca eu nu am grija de el, da declarase ca ea nu stie sa gateasca fara sare, asa ca mie nu imi trimitea niciodata nimic - noroc ca imi gatea fii-su
. Si nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap sa contabilizez chestiile astea, nici nu le-am pus la suflet desi m-au deranjat la momentul respectiv, dar daca esti asa "destept" si nu intelegi ca un bebelus de 5 luni poate sa fie mofturos si sa faca nazuri si sa gindeasca ALTFEL decit un adult...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
petrean spune:
oh.vad ca spui tu de a ta ca plange..nu v-am povestit ce a spus soacra cand am fost la tm si am lasat bebeii cu ea?ca ea pana la 2 ani nu mai sta cu ei
s-a si laudat fata de altii..ca vai..doamne..abia a reusit sa mearga la baie..si gemenii mei chiar sunt niste copii foarte foarte cuminti!!dar la ea..ca au plans 15 minute in 7 ore...a fost o catastrofa
si te mai si lauza ca esti bunica...

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean oh.vad ca spui tu de a ta ca plange..nu v-am povestit ce a spus soacra cand am fost la tm si am lasat bebeii cu ea?ca ea pana la 2 ani nu mai sta cu ei ![]() s-a si laudat fata de altii..ca vai..doamne..abia a reusit sa mearga la baie..si gemenii mei chiar sunt niste copii foarte foarte cuminti!!dar la ea..ca au plans 15 minute in 7 ore...a fost o catastrofa![]() si te mai si lauza ca esti bunica...![]() ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() Poze gemeni Povestea noastra |

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Leeloo21 spune:
soacrele astea..la mine cu strabunik lu bebe e necaz mare..k nu stiu cum sa fac sa nu ma mai bata atat la cap sa trec pe la ea..ne vedem cam la 2 sapt o data..dar parca am facut copilul sa-l creasca ea..
kea...ma bate alin daca vede ce poze am postat cu tudor..facute cu mobiul..cred ca ilarunca pe geam..mobilul nu copilul..si pe mine dupa el..
a plecat barbatul in vama..olga..am inteles ca ai ramas acasik..poate ne vedem azi!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
olishka spune:
Buna dimineata!!!
La multi ani Cristian, Maia Andreea!!!
Leeloo ne-au plecat barbatii, dar lasa ca ne facem noi de cap
Mergem in parc ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

Gina2008 spune:
Neata fetele! 
PISIGRI nu deschide cutia Pandorei (cu soacre). Eu nu cred sau nu am vazut soacra care sa fie multumita vreodata. Nu stiu, cred ca asa a lasat Al de Sus. Ca soacrele sa nu se inteleaga niciodata cu nurorile. A mea a fost invers... De cand am nascut, vreo 5 zile a venit in fiecare zi. Si eu eram varza cu carne. Nu imi doream decat sa fiu linistita si doar cu bebelinul meu. Si, daca ar fi dupa ea, ar trebui sa las copilul la ea... FOR GOOD. Ce sa le facem? Astea sunt, pana la urma sunt cea de-a doua mama. Mie mi s-a spus mai voalat asa, la ultima vizita oficiala, ca copilul meu e cam salbatic si ca ar trebui sa il socializez mai mult. Asta pentru ca nu a vrut sa stea la maimutzarelile unor oameni pe care nu ii vazuse niciodata (niste rude de-ale sotului). Auzi, copil de 5 luni salbatic si care trebuie socializat!?! 
INAPREDA felicitari pentru Ian. Acum incep sa ma ingrijorez. Al meu are 7,800 kg si 70 de cm la 5 luni.
Oricum imi fac mari probleme ca nu vrea sa manance piure de legume si supica. Incerc de aproape o luna si nu accepta. Il apuca nervii cand vine momentul. Dar azi dimineata am luat hotararea de a renunta o perioada la legume si de maine ii bag suc de mere. Poate sucul de mere are alt gust si il va accepta. E complicat cu diversificarea asta. Ca daca nu e facuta cu prudenta pot exista probleme.
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Gina2008 spune:
Noi si eu, mai ales, suntem hotarati pentru bb2. Al meu sot are o surioara cu care se intelege extraordinar. Iar eu am fost singura la parinti, parinti divortati si o viata cu probleme mari. Iar viata mea cu un frate/sora ar fi fost mult mai usoara... De aia sunt hotarata, daca ma ajuta Dumnezeu, sa nu il las singur pe Calin. Chiar daca, exact cum zicea PISIGRI, e greu. E al naibii de greu. Nu contest ca e si super frumos, dar... si eu simt ca viata mea nu imi mai apartine. Dar pe de alta parte sunt constienta ca lucrurile nu vor mai fi asa de grele cand Calin va fi mai independent. Off... azi noapte s-a trezit la 12, la 2 si la 4.30. Sunt chiau azi! 
Gina2008 spune:
FETEEEEELEEEEEEEEE....
Hai ca m-am luat cu soacrele si am uitat sa va zic ce era cel mai IMPORTANT LUCRU DIN LUME: copilul meu a zis PRIMA OARA, azi dimineata, MA-MA-MA-MAM... Din nefericire, eu nu eram acasa. Abia plecasam la job. M-a sunat mama sa imi zica. OF, cand s-o uita in ochii mei si mi-o zice mama cred ca o sa mor...
PS Stiu ca nu zice constient de importanta cuvantului dar lasati-ma si pe mine sa ma bucur...
petrean spune:
Felicitari Calin pentru ma-ma-mam...scriam si eu zilele trecute de ai mei..dar nimeni nu a sesizat
ca ma laudam
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra