Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca, si la noi azi noapte a fost non-stop ; eu cu durere groaznica de masea lucrata pe canale si Alexandra cu treziri din ora in ora de imi pleznea capsorul
si sa va zic ce metoda de calmare a durerii am gasit azi noapte am luat o cutie de pateu din frigider (rece brrr) si am invelit-o cu o carpa si am pus-o pe obraz , super placut

Monvass, bine ca ai alaptat pana acum , nu e un capat de tara ca nu mai este, asta e, oricum incepem acusica diversificarea si nu o sa mai manance atat

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

gata..spalat si adormit bebe mic..are doar 6 600 kg..la 4 luni avea 6 200..deci a luat doar 400 gr in 3 sapt..cam putin zic eu dar..cine stie.. oare in perioada asta tot intre 750 si 900-gr este indicat sa ia? voi cum stiti?

ilinca..nu mai alaptez deloc de la 3 l si1 sapt..nu am mai avut laptic suficient..si in acea ultima sapt sugea la ultima masa cam 30-40ml de la amandoi..a fost cosmar..
dar poate ca am fost eu mik si prostuta..cred ca la bebe2 o sa fie mult mai bine!

anca..bebe2 cand o vrea DD normal..dar ca sa si raman insarcinata trebuie sa oprim contraceptia(cazul meu stop cauciuc)..si din acel moment cand o fi sa se intample..nu neaparat zodia conteaza..dar ca moment asa ne-am gandit sa fie..oricum mai e cale lunga pana atunci!

bine ca vorbiti de branzica..dar ea cand se introduce in meniu?

toate fetele! ma duc sa pregatesc masa cu sotisorul meu ca doar asa mai avem si noi timp de noi..si poate ne citeste si ayla si va facem si voua pofta..sunt cam horny..ii propun iubitului meu sot una mica in bucatarie..k suntem singuri..socrii sunt plecati

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

si petra tudor..de maine dupamiaza pana duminik dupamiaza sunt langa parcul circului..ni s-a mai schimbat si noua programul de iesit la plimbarica..sper sa ne auzim la un telefon!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam! Noi am fost plecate, ne-am luat cu "treburile" si nu am apucat sa mai intram. Va servim cu o bucatica de tort de mascota de ieri, de la ziua Adelei, sa ne iertati.

Mai citesc din urma. Va pup.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Aris, Chatonel sunteti tare curajoase!!!

He-he! Tare curajoase! Eu doar iau in considerare posibilitatea... adik mi-e clar ca mai vreau un bebe, dar cand ma da Adela cu capul de pereti zic ca eu altul nu mai fac.. Oricum, mai devreme de 2 ani jumate, nu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby
Moonvas dupa ce am vazut ce ai scris, stau si ma intreb daca refuzul lu Maia de a manca nu este si din cauza ca o hranesc mixt, pt ca cam din momentul cand i-am introdus laptele formula a inceput chinul la noi. Am inceput sa fiu stresata de ora mesei, nu stiu zau ce o sa fac, pt ca lapte am destul dar nu are cine sa-l manance, iar de muls n-am nici o sansa asta daca nu vreau sa stau 3,4 ore sa faca aceasta operatiune. Tare imi e teama ca o sa iau pastile pt oprirea lactatiei, iar mai mult de maxim o luna nu cred ca o mai conving sa suga, asta daca o sa reusesc si atat .

Noi inca ne kinuim cu mancatul... Adik: o mufez intai pe ea, papa ce papa (maxim 10 minute, parca din ce in ce mai putin), apoi ii dau cu biberonul lapte scos cu pompa... initial mai lua 10-20ml, acum a ajuns sa bea si peste 100ml. Ii convine mai bine cu biberonul, pushlamaua! Apoi scot eu cu pompa ce n-a scos ea... si mai scot si din rezervele strategice de la congelator. Noroc ca am facut rezerve mari. Nu-sh cat o sa mai rezistam asa... cred ca ne cam paste completarea cu formula. Macar a implinit 4luni in care a primit doar laptele meu...

Multumim pentru urarile de ieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Hi hi hi, metoda cu Ank cu luatul la rost, da rezultate. Ati vazut cate fete au reaparut? Inclusiv Maya, care sincer, nu credeam sa ne mai scrie.
Maya, te cred ca iti e greu, si mai ales dupa ce ai stat atata in spital! De foarte multe ori m-am gandit la tine. Eu am stat numai 3 saptamani si mi-a fost cumplit de greu, ajunsesem sa plang din orice. Si atunci ma tot intrebam tu cum rezisti oare?

Leeloo, sotul tau a vazut ce poze i-ai facut copilului? Pai asa copil frumos merita asa niste poze strompalite? Cu telefonul le-ai facut? Hai ca te pup sa ma ierti ca m-am luat de tine.

Magdy, locatia e ok, numai sa ne luam avant, pe distanta asa lunga n-am mai fost cu bebe, maximul a fost de 60km. Eu nu mai alaptez, deci trebuie sa plec cu tot arsenalul. Am fost duminica la niste prieteni care stau la 60km de noi si chiar am vorbit cu sotul, daca plecam pt o saptamana, numai sterilizatorul mai lipsea din bagaj, in rest totul era acolo.

Si puiul de pisica gri e asa haios cum doarme!!!

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Multumim pentru complimente! Daca stiam ca primesc atitea, ma laudam mai din timp :)

Nu mai stiu care zicea de ochi; eu am ochi albastri, dar Pisilinca ii va avea caprui, fara indoiala. In familia Motanului nu am reusit sa identific nici macar un membru cu ochi albastri... nu prea ne-a convenit situatia, dar...altul nu mai facem

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna seara la fete!
Bebitza doarme de la 8.30. I-am bagat o portie de banane cu cereale, apoi baie, apoi tzitzi. Asa am facut si aseara si a adormit tot pe la 8.30 si pana la 2 cand l-am alaptat. Asa program mai zic si eu...
Kea, eu am fost cu al meu pana in Rom si inapoi, pe noi nu ne sperie distanta, dar in cazul tau este altceva daca nu mai alaptezi. Pt mine e usor, pt ca inca mai alaptez. Cerealele i le-am bagat numai seara ca sa-mi doarma. In rest papa tzitzi. Acum depinde de tine... Noi oricum mergem in Köln sambata viitoare de Sf. Marie.
Poate totusi n intalnim

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

In primul rand: vreau sa vad poze cu Ilinca si nu reusesc Imi apar poze cu animalute

L-am vazut si pe Tudor Deja mi-e dor de el

Maya ma bucur ca ai intrat pe la noi

Noi am fost la cumparaturi. David a dormit 3 ore legate

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput