Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*
Raspunsuri - Pagina 10
anca_nicolae spune:
Branzica pt bb
Stiu ca 90%din mame prefera reteta cu lapte si calciu, dar eu ma cam feresc de "pastile de farmacie", chiar dc nu-s medicamente, si atunci la ambii copii am folosit alta reteta, mai naturala mi s-a parut mie:
- pui 1 litru lapte sa fiarba
- dupa ce clocoteste, storc zeama de la 1 lamaie mare si opresc focul
- dupa vreo juma de ora strang branzica, este ff dulce si buna la gust.
Planul BB2/3
Strict parerea mea, eu simt ca o planificare prea tehnica si stricta o oarecum opusa cu notiunea de bb=dar de la Dzeu. De aceea eu va recomand dorinta+sanatate, restul, diferenta "optima" de varsta, fetita vs baietel, munca prea grea cu mai multi copii, zodii si alte calcule nu cred ca sunt ff relevante. Nimic nu este predictibil, vorba ceea: "Avem 5 degete la mana, dar nu seamana unul cu altul!"
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 8 ani,
Robert-Adrian 2 luni
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Neata fetele! Va scriu si eu repede cat doarme bebitza. ![]() ![]() ![]() [Simina, multam ca m-ai deslusit cu pozele. Am sa mai adaug una si apoi sa vedem daca le vedeti ![]() ![]() la mamici si bebeiMagdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.http://community.webshots.com/user/magdyi2001 |
Se vad pozele acum !!!! foarte frumosi palmierii !!!!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| citat din mesajul lui petrean 3 iezi cucuieti, mic dejun la patrat, frumosi..nu? Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() Poze gemeni [purple] Povestea noastra[purple] |
Felicitari !!!! ai niste copii minunati !!! esti o mamica foarte norocoasa !!!!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Monnvas spune:
Poohy, da, am incasat 2 kg... Ajunsesem la 58 si amu am 60. Dar mi s-a parut de bun simtz ce a scris Anca_nicolae - dupa 18 doar apa plata - chiar daca pt mine e nerealist. Ajustat: dupa 18 doar 1 iaurt si o cana de ceai cu Galactogil - pana termin rezervele. Apropo, pt fetele interesate, e o marmacie pe langa Sala Palatului de unde mi-a luat mama cu 41 lei cutia, in conditiile in care la HelpNet e 60.
Ashe... Fost la pediatru. Puiu mic a facut scandal, apoi l-a apucat cheful de vorba de nu ma mai intelegeam cu ia o pauzarea. Facut doza 2 din Rotarix. Incepem si noi de maine sau poimaine cu o lingurita de suc de morcov, peste cateva zile incercam marea cu degetul si cu supa de legume. Pana acum mi s-a parut destul de OK ce recomandari mi-a dat pedi. Aaaa, si dimensiuni: 7,200 kg (dar tocmai mancase putin, deci realist ar fi 7,100) si 68 cm. Fontanela punctiforma, asa ca intrerupe Vigantolul. Ea mi-a zis sa ii dau 2 pic de 2 ori pe saptamana, dar cred ca o sa ii dau o data.
Maine tre' sa trag o fuga sa iau storcator (am vazut unul mic de la Moulinex si mi-a zis o vecina ca se spala superusor) si pasator, ca pe ala vechi i l-am imprumutat unei prietene si imprumutat a ramas (intre timp ne-am certat). Noroc ca exista CardAvantaj ![]()
Leeloo, io ma laudam cu Parcul Circului. Nu stau aproape, dar pe Stefan cel Mare am locuit 18 ani (pana am fugit de-acasa
). Destul de rar le fac vizite lor, de obicei vin ei la mine, si atunci cand ma duceam la ei o sunam si pe PetraTudor sa ne vedem in parc.
Chiar, PETRATUDOR, vinerea viitoare venim si noi. Nu stam decat 4 zile, dar gasim noi o dupa-amiaza sa ne vedem. Tu prin ce cartier stai? Socrii mei sed pe langa gara.
si multumesc pt sprijin. Culmea e ca azi a mancat ceva mai bine si a facut mai putine mofturi. Of, au si ei zile si zile. Saby, noi mancam mixt de la nastere, dar am avut niste zile cu ceva mai mult scnadal. Acum ma gandesc ca a fost vina mea. De cate ori zic ca-l intarc si ma relaxez vad ca si el trage mai bine.
Hai ca m-am intins cat pomana tziganeasca. De data asta chiar
si pa pa. O sa scriu mai des, ca sa nu ma mai certati![]()
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Ilinca_M. spune:
Saby, cred ca ai scris aici la vremea respectiva dar nu-mi amintesc: de ce ai trecut-o pe Maia si pe formula? Leeloo, da' nu mai alaptezi deloc?
Anca_Nicolae, ce-mi place cum scrii tu mereu ordonat si la obiect, se vede ca esti din aria stiintifica
.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Branzica pt bb Stiu ca 90%din mame prefera reteta cu lapte si calciu, dar eu ma cam feresc de "pastile de farmacie", chiar dc nu-s medicamente, si atunci la ambii copii am folosit alta reteta, mai naturala mi s-a parut mie: - pui 1 litru lapte sa fiarba - dupa ce clocoteste, storc zeama de la 1 lamaie mare si opresc focul - dupa vreo juma de ora strang branzica, este ff dulce si buna la gust. |
Io mai stiam varianta: lasi la fiert cateva min, apoi pui putin iaurt. Fetele din parc zic ca iese mai dulce asa decat cu lamaie. Si mie mi se pare aiurea cu calciu lactic, plus ca daca aveti probleme cu fontanela, ca noi, cred ca prea mult calciu strica
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
novus spune:
| citat din mesajul lui chatonel ceva sanse avem, aris, ar fi fain sa fim impreuna la odiseea urmatoare! cred ca cel mai bine ar fi sa raminem gravi la anul asa cum a fost anul trecut, prin iulie... ar avea si organismul timp sa-si revina, BB1 ar fi mai independent, noi nu am mai fi asa de obosite. Noi o sa fim in concediu in iulie la anul, asa ca n-ar fi imposibil Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Treceti-ma si pe mine pe lista pt vara viitoare

!!!!Eu asa m-am gandit ca ar fi ideal, apoi trece timpul, eu nu intineresc (din pacate
Mami lui
pisigri spune:
Mi-am fugarit barbatu la marmacie sa ia lapte praf...cu grijile pecare mi le-am facut cu analizele, somnul prost azi-noapte, caldura, rezerva nationala epe zero
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
| citat din mesajul lui claudela Multumesc fetelor ca mi-ati spus din experienta voastra...Nu vedeam o problema cu diversificarea asa timpuriu, doar ca vroiam sa o incepem ca la carte...Vroiam sa va mai intreb voi ce cereale le dati bebicilor...Eu am optat ptr Nestle...orez cu roscove...am gustat si eu, sunt ok...Mai sunt si altele de care sa nu stiu si sa fie bune pentru prima etapa? Si mai vroiam sa va intreb cu se prepara branzica in casa...daca stie cineva sa imi dea reteta... ![]() |
Claudela, si eu o sa incep cu cereale (dimineata in prima faza) si am luat de la Milupa cu mar si mmorcov si cu lapte incorporat (si eu alaptez inca si o sa iau din acelea cu lapte ca eu nu ma mulg
)mai sunt de la Hipp dar nu am gasit pt bebe mici Branzica se face fie cu calciu lactic (nu stiu cate tablete la 1 litru lapte
Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri M-am indurat sa fac si eu un album foto...asa, macar dupa 5 luni. Chestia cu pusul la semnatura o mai studiez si mai meditez, ca mai scriu si in alte parti pe forum si nu tin musai sa ne vada chiar toata tara. Asta e linku, e facut ca o ciubota, is 3 albume, pisigri, ilinca si iarna, da n-am stiut sa le organizez cum trebuie: http://s79.photobucket.com/albums/j157/pisigri/ Din cite stiu eu If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |

bine ca te-ai indurat sa ne arati si noua asa frumusete de fata !!!!

Mami lui

de
Theodora ingeras dragalas.
Izia, 23 mars 2009