Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*
Raspunsuri - Pagina 9
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 poze sobolanei Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
Nu-s asa de horror, ba parca mi se par chiar simpaticuti. Voi cum spalati jucariile astea cu material plusat?
Petrean, si pe mine ma dispera magazinul ala virtual, mai ales ca-s numai produse de la Quelle in el...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
M-am indurat sa fac si eu un album foto...asa, macar dupa 5 luni.
Chestia cu pusul la semnatura o mai studiez si mai meditez, ca mai scriu si in alte parti pe forum si nu tin musai sa ne vada chiar toata tara.
Asta e linku, e facut ca o ciubota, is 3 albume, pisigri, ilinca si iarna, da n-am stiut sa le organizez cum trebuie: http://s79.photobucket.com/albums/j157/pisigri/
Din cite stiu eu
le-am lasat publice...daca nu merg, ma mai straduiesc![]()
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Leeloo21 spune:
eeu bag toate jucariile care nu au baterii inauntru..care canta sau care au plastic in ele..la masina o data cu hanutele lu bebe..celellte le spal cu o carpa cu apa si un pic de sapunel la chiuveta..si le clatesc tot asa cu carpa..
frumoase sunteti..ilinca e superba!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
Ilinca_M. spune:
Hehe, Pisigri, ce mare s-a facut Pisilinca...Foarte frumoasa, mi-era dor s-o vad. Tu ai ochi albastri, nu? Din cate vad te mosteneste.
Leeloo, merci de pozele cu shobolanei
. Si eu am repulsie de sobolanii adevarati (coada aia mi se pare lucrul cel mai scarbos) dar de cand am vazut Ratatouille incerc sa fiu mai intelegatoare:))). Astia de plush is simpatici dar la prima vedere si neavertizatasi eu m-as speria de ei!!
Ce tare, Aris, la asta nu m-am gandit, ca s-ar putea intreba Alexandros ca de ce nu deschide si sora ta bufetul:)))
Maya, ce bine ca ai mai trecut pe la noi sa ne mai dai de stire, ma bucur ca sunteti bine si sanatoase fie si cu 10 treziri pe noapte, la cat ai suferit tu, asta cred ca ti se pare floare la ureche.
Tufete cucuiete, io stiu ca sunteti mai multe cu naturala fara epidurala, io o dadeam exemplu pe Chatonel din cauza prejudecatilor vehiculate, ca peste 35 de ani esti abonata sigur la cezariana. Eu am o aversiune fatza de nasterea naturala si n-as vrea sa trec prin asa ceva niciodata datorita experientei mele cu travaliul dureros si...neproductiv. Se prea poate sa fie o chestie ce tine de organismul si psihicul fiecarei persoane in parte, unora le e mai usor, altora le e greu dar rabda si sufera, altele pur si simplu nu pot din diverse motive etc. Sau poate e ca in cazul alaptarii, o chestiune de "management" si de incredere+atitudine pozitiva. Eu la momentul X n-am putut s-o am si voi multumi vesnic inventatorului cezarienei, care o fi si ala!![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Leeloo21 spune:
cateva poze noi cu tudor
il iubesc!
acum mai incarc si cateva filmulete!
scuze de calitatea scazuta a pozelor si filmelor..sunt cu mobilul facute..
nasterea in apa
pozici dragute
poohy spune:
Buna fetelor!
Am si eu o mare rugaminte - la cele din Bucuresti (mai ales sector 2 ca stiu ca vor altceva pe sectoare) care au depus acte CIC - ce trebuie exact? Am nimerit aici langa mine la sediul asistentei sociale unde nu mai aveau formulare cu actele necesare, au dat un telefon si mi-au zis ca nu stiu exact - dar cam asa
1) 2 adeverinte de la serviciu - cam identice, numai ca pe una e trecut si salariul din ultimele 12 luni
2) certificat de nastere - copie si original
3) livret de familie - copie si original
4) buletin mama - copie si original
5) cerere tip
6) copie dupa cererea depusa la serviciu pentru suspendarea contractului de munca
mai e ceva? ca nu am timp sa ajung pana in Olari sa intreb, si cele de aici nu inteleg cum nu stiau
- In legatura cu laptele degresat - si eu stiam ca nu se foloseste pentru branzica, iaurt (si nici iaurtul degresat)
- In legatura cu bebe 2 - are dreptate cine a zis ca e greu, si fara ajutor foarte greu. Va spun eu care nu o am pe fetita inca la gradinita. Iar cu sentimentele - si la eu m-am gandit la fel la inceput - tradez fetita, cum o sa iubesc si baiatul. Si eu ma uitam la inceput si ziceam ca parca nu e la fel de frumos ca Manu (deh, prima saptamana nu sti cum te cheama). Dar acum ii iubesc pe amandoi la fel, sunt amandoi bebeii mei si nu as putea fara ei. Ma mai gandesc cateodata ca ii e greu fetitei, dar tot super rasfatata e.
Ce ma gandeam e ca din punctul de vedere al reactiei ei era mai ok daca era diferenta pana intr-un an, un an si 2 luni. Dar pentru mine cred ca era si mai greu. Si ea a fost super cumintica pana la 1 an si 1/2.
Monnvas - si eu la fel cu laptele... Numai ca eu nu mai am, am renuntat la galactogil si mancat mult ca incepusem sa am probleme cu stomacul - reflux gastric, enterocolite... Si am zis ca nu e bine pentru ei sa imi distrug sanatatea. Si imi pare atat de rau... Mai are un pic de tot sa molfaie, lui inca ii mai place...
Chiar vroiam sa te intreb - am vazut ca ai avut aceleasi probleme ca si mine - tu te-ai ingrasat in timpul alaptarii? Eu am 4kg in plus fata de cand am iesit din spital - dar asa am reusit sa alaptez destul de mult 3 luni si 1/2... Ajunsesem sa pun 1kg la 10 zile - probabil dupa ce se dusese toata apa dupa nastere etc
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Leeloo21 spune:
si daca tot doarme tudor..pun si 3 filmulete
mi-e dor de perioada alaptatului..o sa aruncati cu rosii in mine daca zic ca atunci cand sugea bebe (dupa ce trecea durerea specifica de sfarcuri) ma simteam mai bine decat in timpul orgasmului?
...era asa o senzatie amestecata de iubire si daruinta..si tot!
e super sa fii mami!
nasterea in apa
pozici dragute
Galushca spune:
Leeloo, Leeloo, nu esti cuminte deloc
Poohy si cu Monnvas, si eu am pus muulte kile dupa iesirea din spital (la vreo 8, dupa ce dadusem 7 jos in sarcina). Si n-am luat Galactogil... Adevarul e ca am avut lapte destul tot timpul, dar 8 kile

peste cele multe deja in plus 

Acu is cuminte, nu ma ating de dulciuri, sa vedem ce vom vedea...
saby spune:
Pisigri, Ilincuta este absolut adorabila, eu nu o mai vazusem pana acum
, este atat de dulce
.
Leeloo venim si noi sigur saptamana viitoare in parc, sa-mi spui cand. Am vazut pozele cu Tudor care dormea intr-o parte si pe burtica
.
Moonvas dupa ce am vazut ce ai scris, stau si ma intreb daca refuzul lu Maia de a manca nu este si din cauza ca o hranesc mixt, pt ca cam din momentul cand i-am introdus laptele formula a inceput chinul la noi. Am inceput sa fiu stresata de ora mesei, nu stiu zau ce o sa fac, pt ca lapte am destul dar nu are cine sa-l manance, iar de muls n-am nici o sansa asta daca nu vreau sa stau 3,4 ore sa faca aceasta operatiune. Tare imi e teama ca o sa iau pastile pt oprirea lactatiei, iar mai mult de maxim o luna nu cred ca o mai conving sa suga, asta daca o sa reusesc si atat
.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Leeloo21 spune:
hmm..merge siteul? k am mai scris un mesaj si vad ca nu a aparut..
multumim saby
saptamana viitoare va asteptam:D
unde sunteti fetelor pe vremea asta?!!!
nasterea in apa
pozici dragute