Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*
Raspunsuri - Pagina 8
petrean spune:
mai fetelor..ori sunt eu obosita..ori neunba..dar ma dispera magazinul asta virtual de sub postarile mele..sau numai mie imi apare???
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
aris26 spune:
caudela - uite reteta:
un litru lapte pasteurizat(nu uht)1,5%grasime se fierbe cu 8 tablete de calciu lactic pisate. se lasa la scurs in strecuratoare. poti sa faci cu 1/4 lapte si 2 tablete de calciu
25 martie 2009
simina_kin spune:
moamaaa cat ati scris de azi dimineata

Citesc si revin![]()

25+ cu
Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Floric spune:
Adica e voie sa dam lapte de vaca din asta de comertt? Chiar ma gandeam ce lapte voi folosi la branza cand va fi cazul. Buna idee cu laptele pasteurizat.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
Galushca spune:
Despre laptele cu 1,5%
Auzisem ceva ca la bebi pana la 2 ani nu se dau alimente degresate, in perioada asta creste creierul si e nevoie de mai multe grasimi decat pt noi. Laptele de mama are 4% grasime, parca.
petrean spune:
galusha..am sa te contraizic...eu lui andrei i-am dat de la 1,2 ani lapte uht numai 1,5 grasime..pentru ca dc ii dadeam mai gras..nu mai asimila calciu..si fier..si el e anemic de cand s-a nascut. Cu cat laptele e mai gras..cu atat asimilarea calciului, fierului se face mai greu
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
Maya25 spune:
Buna fetelor!
Am intrat un pic pe fuga sa va salutam. Sunt ff ocupata cu Maria, nu sta singurica si nici nu doarme f mult asa ca abia am timp sa mananc si sa stau si eu un pic linistita jos.
Am citit un pic ce ati scris si am vazut ca va plangeti ca bebeii se mai scoala noaptea. Oooo! Sa ne vedeti pe noi! Daca avem 4-5 treziri intr-o noapte e boerie! Avem si 10 treziri pe noapte, ceai nu bem, numai tzitzi. Nici nu vrea sa auda de biberon. Si apa bem cu lingurita, de tetina ne e scarba de-a dreptul
!
Va pupam
si revenim cand mai reusim, acum ma solicita broscuta
.
Leeloo21 spune:
am facut pozele trebuie sa le incarc dar o rog repede pe olga..cum fac sa mearga melodiile una dupa alta din youtube..k ieri nu stiu cum am reusit si azi nu mai merge:(

help pls!
ii dau sa pape acum..brb
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
claudela spune:
Leeloo21 spune:
poze sobolanei![]()
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)