Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

multumesc mult fetelor
o sa fac un sumar de urina , si o sa iau si tensiunea. acum o saptamana era 11 cu 6 , insa cine stie ...

Evy 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Multumim pentru vestile despre Camy.

Doamne ajuta ce bine ca sunt bine si ea si Flavius

Hai Camy cu vesti!!!!!!!!!

23+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput

Cine stie ceva noutati despre concediu de sarcina si lauzie e tot 126 de zile sau s-a modificat la 168 de zile.??
Oare sa avem noi asa noroc sa se modifice chiar acum cand ne luom noi? hmmhmm

23+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Roxyaly, te-am prins, nu ne citesti cap coada. La inceputul capitolului astuia s-a discutat 22 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Andre iubita acum am aterizat si nu am apucat sa citesc din urma.
Mea culpa

23+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

am mancat noi o pagina da oricum nu are cine sa ne certe..nu vezi ca suntem singure??..
Stefy unde esti??? asta era ora ta de sosire!!
RamonaCopot, Jay nu intrati in tura??? nu semnati condica???

25+ cu Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Simina esti tare...

Sunt la mama acum,cred ca pe la miezul noptii ajung si eu acasa sa citesc din urma.
RamonaCopot a anuntat de ceva vreme ca este in butoi .Sper sa fie bine,imi faceam si eu griji pentru ea.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Ma puse drak sa cobor sa iau paine si sa plimba catelul , ca am zis ca s-a oprit ploaia de tot....si a inceput iar m-a facut ciuciulete...si lenjeria am stors-o de apa

25+ cu Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

scuze dar nu ma pot abtine...si noi am patit la fel
acum fug si revin mai incolo.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna seara mamicute si gravidute,

Ce faceti? Eu ma plictisesc pe aici prin casa. Sotul meu a plecat la meci cu baietii, la televizor nu e nimic interesant, iar beblusul meu este foarte activ si da din picioruse, fapt care ma impiedica sa adorm si am zis sa va salut, si sa va intreb si pe voi ce faceti. Azi am fost la medicul de familie pentru controlul de rutina. M-am suparat rau de tot, pentru ca mi-a zis ca am pus cam mult pe mine...in 6 luni 9 kg . Sincer nu inteleg cum de m-am ingrasat asa, pentru ca am foarte mare grija la ce mananc. Vi se pare mult 9 kg?

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Pai RamonaC in butoi e? Credeam ca a plecat undeva ca o vreme nici eu nu am citit asa atent.
Hai Ramona afara ca si eu am stat ceva la murat, m-am acrit inca un pic dar nu-mi foloseste la nimic. Ia uite ca scriu si in versuri

Lavinia depinde si de cat ai avut inainte, daca ai fost mai slabuta nu-i asa mult, daca nu tre sa ai putina grija.
Eu in continuare muncesc sa recuperez pierderile, dar mai am.

21 + , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Buna seara mamicute si gravidute,

Ce faceti? Eu ma plictisesc pe aici prin casa. Sotul meu a plecat la meci cu baietii, la televizor nu e nimic interesant, iar beblusul meu este foarte activ si da din picioruse, fapt care ma impiedica sa adorm si am zis sa va salut, si sa va intreb si pe voi ce faceti. Azi am fost la medicul de familie pentru controlul de rutina. M-am suparat rau de tot, pentru ca mi-a zis ca am pus cam mult pe mine...in 6 luni 9 kg . Sincer nu inteleg cum de m-am ingrasat asa, pentru ca am foarte mare grija la ce mananc. Vi se pare mult 9 kg?

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+

Si eu am tot 9 kg acumulate..si m-a balacarit doctorul
Daca stau sa ma gandesc , da sunt multe kg (daca o tin in ritmul asta acumulez pe putin 25kg pana la sf) dar nu se vad decat la burta..nu m-am iingrasat si-n alte parti

25+ cu Andreea

bebe

Mergi la inceput