Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 16
Andrecluj spune:
Simina, in mesajele tale private pentru ca ti-am scris site-ul ca sanu-l pun pe forum sa nu fie reclama.
22 +
Chiara Ada
Katyuscha21 spune:
ce mai faceti mai fetelor?
eu ma pliktisesc in casa am sa ma apuk sa fac ceva curat in casa si sa pun la spalat.
26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
simina_kin spune:

stiam ce inseamna PM da nu apare.Scrie:
"reclama la utile gravide, prima perna"
25+ cu
Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Andrecluj spune:
Super tare! Asta inseamna ca nici pe PM nu se pot trimite site-uri. Nu-i nimic, ia vezi acum putin la PM daca apare.
| Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin![]() ![]() ![]() ![]() stiam ce inseamna PM da nu apare.Scrie:"reclama la utile gravide, prima perna"![]() 25+ cu Andreea bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
22 +
Chiara Ada
simina_kin spune:

pai puteai sa spui de la inceput aici ...bebelusul tau punct ro![]()

25+ cu
Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Andrecluj spune:
Nu ma duce Simina capu' pana acolo. Important e sa te ajute perna, ca restu' nu conteaza.
| Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin![]() ![]() pai puteai sa spui de la inceput aici ...bebelusul tau punct ro![]() 25+ cu Andreea bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
22 +
Chiara Ada
Andrecluj spune:
Uite cum am "mancat" o pagina de forum, scuzati fetelor. Asa invata omu' 
22 +
Chiara Ada
simina_kin spune:
o stiam...da sincer??..prefer sa-mi fac sul dintr-o pilota sau sa continui cu perna la genunchi decat sa dau 120 de lei pe ea...ma gandeam ca-i altfel

25+ cu
Andreea
bebe
simina_kin spune:
am mancat noi o pagina da oricum nu are cine sa ne certe
..nu vezi ca suntem singure??..
Stefy unde esti??? asta era ora ta de sosire!!
RamonaCopot, Jay nu intrati in tura??? nu semnati condica???
25+ cu
Andreea
bebe
Andrecluj spune:
O fi fetele la tv. Chiar asa, Ramona C. merita o tura de bataie, de o saptamana sta in butoi, mi-a luat locul. Si ma ameninta ea pe mine cu bataia. Hai afara Ramona de acolo ca se facu frig si a plouat. 
22 +
Chiara Ada