Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Vesti de la Camy:
ea e bine, bbFlavius e bine, placenta e bine 
Deja sunt in drum spre casa 

-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Ramonika spune:
multumesc tuturor pt. felicitari. 
tocmai ce am fost la cumparaturi si am luat asa:
- 4 body-uri cu 2 lei fiecare
- 4 babetici cu 0,5 lei fiecare
- o pereche de pantalonasi cu 9 lei
- 2 bluzite cu 9 lei fiecare
am prins promotie. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
christinam spune:
Mamagiuliei, mercic ca ne-ai adus vesti de la Camy
. I-am zis eu ca n-are cum sa fie placenta aia asa rau.
21 +
, mamica de David 5 anisori
krelia spune:
si mie
..iar musiu sot e terminat dupa toalele de la ei
...noi ne-am facut veacu' anul trecut prin Austria si era mai ceva ca o femeie...uita si de pungi si de nevasta ![]()
cand am fost prima oara la cel de aici....ma uitam ca snoaba dupa scarile rulante...da' mi-am revenit, ca doar sunt in Ro...desi, puteau sa il faca si ei mai mare, nu stiu...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Avalon mai este un magazin C&A si in Budapesta in mall, am targuit noi acolo, mie imi plac foarte mult hainele C&A |
krelia
25+ si printesu' mic, Rares Mihai
simina_kin spune:
Ma puse drak sa cobor sa iau paine si sa plimba catelul , ca am zis ca s-a oprit ploaia de tot....si a inceput iar
m-a facut ciuciulete
...si lenjeria am stors-o de apa

25+ cu
Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Simina, de ce nu iti cumperi o perna de aia pentru gravidutze, care are loc de burta? 22 + Chiara Ada |
nu cunosc

....o sa caut pe net sa am idee cum arata. Multumesc
25+ cu
Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
BoboMom spune:
N-am apucat sa citesc tot din urma, dar vreau sa scriu pana se intoarce cotoroanta din pauza
Legat de circumcizie - eu cunosc si cu si fara
si mi se pare un lucru f bun (parerea mea
), chiar daca la cei fara igiena e impecabila, tot mai bine mi se pare cu. Soacra mea are trei baieti, toti circumcisi si nu au fost niciodata probleme. Iar faza ca pot avea probleme sexuale... habar n-aveam de asta, da' slava Domnului ca nu e cazul la noi ![]()
Circumcizia se face in maternitate. L-am intrebat pe dr meu si a zis ca o sa i-o faca ziua urmatoare dupa nastere. O sa-l intreb si de anestezie, ca ma gandesc ca ceva local s-o folosi... Da, mi-e mila de el, cum imi va fi mila si la vaccin si cand va fi racit etc, dar stiu ca e spre binele lui, asa ca nu am nici o indoiala.
Despre decalotare, eu am citit in cartea de care va spuneam (si de fapt am scris si ieri, dar probabil s-a trecut peste) aici nu se recomanda. Se recomanda curatare normala, fara tragere, fara bagat ceva pe sub pielicica etc. Cred ca cel mai bine e ca fiecare sa discute cu medicul pediatru, atata timp cat aveti incredere in el sau ea si va hotarati atunci ce faceti. Eu cred ca chiar daca nu am face circumcizie tot nu m-as baga la decalotare de capul meu...
Diana, multumim mult de informatii! Chiar eram in mare dubiu cu pompa de san, dar cred ca m-ai convins! Sa-ti traiasca copilasii! 
Camy, bafta la dr! Asteptam vesti bune! 
Va
pe toate! Acum ma intorc la citit ![]()
Laura
26+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
krelia spune:
mi-am luat eu acum vreo 2 saptamani.....vezi ca au in kika la raionul de copii...mie imi vine "manusa", ca o pun de la tzitzi spre burtica si apoi ma incolacesc pe ea, cu un picior dedesubt si unul deasupra, pe ea ![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
nu cunosc ![]() ![]() ....o sa caut pe net sa am idee cum arata. Multumesc![]() 25+ cu Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
krelia
25+ si printesu' mic, Rares Mihai
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Simina, ai PM cu site-ul pe care mi l-au recomandat alte gravide. 22 + Chiara Ada |
N-am inteles unde sa ma uit..

cred ca m-a lasat neuronul
25+ cu
Andreeabebe