Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
Katyuscha21 spune:
mama nu mai apuk sa tin fraul cu voi mai fetelor ca rapide mai sunteti ma duk sa citesc din urma si revin
25+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Katyuscha21 spune:
la cat de zapacita sunt am uitat sa va zic ca facem cinste cu ce vrea burtikuta voastra azi am schimbat semnatura
sa dea Domnul sa fie bine in continuare pana la 40

25+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
simina_kin spune:
Cristina pai stiu ca nu-i bine pe burta , tocmai de asta ma ingrijorez.....se intampla sa ma trezesc dimineata pe burta, pt ca-i mai usurata, mai moale si nu simt presiunea..

Katy cum te mai simti???? Ai fost la doc???
25+ cu
Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Andrecluj spune:
Simina, de ce nu iti cumperi o perna de aia pentru gravidutze, care are loc de burta?
22 +
Chiara Ada
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Cristina pai stiu ca nu-i bine pe burta , tocmai de asta ma ingrijorez.....se intampla sa ma trezesc dimineata pe burta, pt ca-i mai usurata, mai moale si nu simt presiunea.. ![]() ![]() Katy cum te mai simti???? Ai fost la doc??? ![]() 25+ cu Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
inca nu am dupa amiaza la mine la ora 4:00 in romania o sa fie 2 noapte
sunt un pik mai bine aseara cand m,am bagat in pat ma luat rau dureri dar am luat 2 calmante si mam linistit si am incercat sa adorm dar bebika nu avea stare daca vedeati cum facea burtika mea ziceati ca mai e un pik si "iese afara"culoarea la urina la fel era un maroniu deschis dar acum dimineata era normala.inca ma mai doare spatele burtika nu bebika misca dar normal acum sa vedem ce zice doktorita
26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Avalon spune:
| citat din mesajul lui DianaR Am citit aici pe forum ca se gasesc costume de graviduta la C&A, ptr cele din Bucuresti aici nu este C&A decat in Ungaria la Szeget. Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete |
mai este un magazin C&A si in Budapesta in mall, am targuit noi acolo, mie imi plac foarte mult hainele C&A
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
23+ 
Katyuscha21 spune:
daca ma duk si imi zice ca e totul bine si nu a fost nimk chiar ca ma dau
ca se mai intampla sa mai zica asa numai ca sa scape de mine offf.
26+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Avalon spune:
Evy
, mie mi se umfla picioarele de la 18 saptamani... prima data umflaturile s-au asociat si cu o durere de cap si am fugit isterizata la doctor ca nu cumva am preeclampsie?? ca citisem io ca sarcinile gemelare si cele cu diagnosticul meu de trombofilie sunt predispuse la preeclampsie
Ei bine, daca aceste umflari ale picioarelor nu sunt asociate cu tensiune mare (eu mi-am cumparat un tensiometru electronic si imi iau tensiunea mereu, o am foarte mica 9 cu 5 sau 10 cu 6) si cu proteine detectate in urina, atunci nu e cazul sa-ti faci griji... eu am facut un sumar de urina si o urocultura ca sa ma asigur ca totul e ok...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
23+ 

Biara spune:
Livretul de familie, stati linistete nu va mai bateti capul si cu el, cand tati v-a merge la primarie sa il inregistreze pe bebe poate sa solicite eliberarea lui. Cel putin mie asa mi-au zis colegii de la starea civila ca nu are rost sa ma stresez inainte
20+
Maya Teodora
Avalon spune:
| citat din mesajul lui Biara Livretul de familie, stati linistete nu va mai bateti capul si cu el, cand tati v-a merge la primarie sa il inregistreze pe bebe poate sa solicite eliberarea lui. Cel putin mie asa mi-au zis colegii de la starea civila ca nu are rost sa ma stresez inainte 20+ Maya Teodora |
YES, YES, YES!
Am scapat de-o grija, umpuscam 3 iepuri dintr-o lovitura: declaram 2 bebei si castigam un livret de familie!multumesc

Avalon
23+ 

Diana,