Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Krelia, noi cand am fost la Budapesta am facut cateva curse la C&A si am plecat de acolo burdusiti... si al meu sot la fel de incantat ca si al tau era La noi nu am fost, mi-e cam lene sa merg pana acolo... dar poate voi merge candva...

Laura, eu am citit ce ai scris despre faptul ca nu e indicat sa se efectueze decalotarea si inlcin foarte mult spre partea asta... deocamdata mai fac "munca de cercetare", pe mine m-a cam luat prin surprindere faptul ca voi fi mama de baieti, eram "calata" pe ideea ca mi-ar sta bine in chip de mama de fetita... abia acum ma obsinuiesc cu ideea si pana la nastere voi fi (sper) suficient de documentata cu ceea ce tine de partea masculina

Ramonika, super-preturi! Sa le poarte sanatoasa bebelusa ta

Eu abia astept sa-mi comand perna din aia, am facut figura cu pilota rulata dar banuiesc ca nu e acelasi lucru... la mine se impune ca burta arata la 6 luni cam de 8 luni si va mai creste... pana la nastere va fi tare greu, deja ma confrunt cu dureri de spate... plus de asta, mi-a spus o mamica de gemenase ca dupa nastere folosesc in continuare cu mare placere perna fetitele Multa vreme, cand ma miscam ca o caprioara zglobie, am crezut ca toate inventiile astea moderne , gen "centura prenatala", "perna de dormit pt gravide", etc sunt fasoane, fitze si mijloace de stors bani de la femei gravide si cheltuitoare, ei bine dupa ce m-am trezit intr-o dimineata cu o durere crancena de spate si la fiecare pas simteam ca se rupe coloana in doua... cand am vazut ca dupa cateva ore de stat la birou simt durerea localizata in mijlocul coloanei ca un piron, mi-am schimbat parerea urgentissimo!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetele.
etema si pe mine pe aici un pik ce pot sa va zic e ca ma simt mai binesi mie o foame de nu mai pot ma duk sa papun pik de ciorba1 iar cam peste 2 ore ma duk la doktor.
bebika cred ca face 1nani ca nu il simt acum si cred ca e bine poate ii auzim astazi iimioara si poate ma capat si eu cu un eco da cine stie.da si cam atat am avut de zis.ma duk sa mananc.

26+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Salutare fetele

Decalotarea.... hmmm ... si mie mi-e tare groaza...in privinta asta e mai usor cu fetele, nu trebuie sa le faci nimic... Dar cu putza cum e? Se pune in jos sau in sus?

Si acuma imi cer scuze pentru off topic... nu stiu pe cine sa mai intreb....am nevoie de ajutor...de la fetele cu 2 copii: cum ati scapat de pampers? Riana nu mai are pampers de vreo 3 luni, dar inca nu spune ca vrea sa faca si face pe ea...trebuie sa tot o pun eu si este cand face este cand nu si daca nu se intampla ca face dupa 10 min... deci simt ca situatia ma depaseste. Rog fetele care ma pot ajuta cu ceva sfaturi....
Multumesc

O zi buna

Alina 25+ si Riana-Antonia 25.01.2007

Draga mea, eu am ii aminteam din 30 in 30 de minute ca daca are nevoie sa faca pipi sa imi spuna si sa nu faca pe el pentru ca oamenii mari nu fac asa ceva si uite asa intr-o luna a invatat...s-a mai scapat de 2-3 ori

Betty78 25+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

fetele daca vreti sa imi vedeti burtika si lumina mea Andrei uitativa la BURTICA si pe mine la fel cu fata mea de obosita

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Avalon, du-te, macar de curiozitate, sa vezi diferenta....dar sa nu te astepti la cine stie ce mastodont..si sa te inarmezi cu multa rabdare si nervi de fier, daca Doamne fereste nimeresti ditamai coada la cabinele de proba....noi, prima data, ne-am lasat pagubasi..
Si daca tot te duci prin zona aia, baga un ochi si la kika, dupa cum spuneam...gasesti acolo o astfel de perna..e in forma de U....extensibila pana la forma de L ....mie chiar imi foloseste, adorm cu burtica pe partea de sus si cu un crac pe aia de jos

krelia 25+ si printesu' mic, Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Salutare...ce frumoase discutii pe forum...mai ales treaba cu alaptatul...imi place mult ideea, insa sunt de parere ca e bine ca, desi decidem sa ne alaptam bebelusii, ar fi bine sa ii invatam totusi cu un oarecare program, nu neaparat din prima luna, insa dupa ce se mai inzdravenesc, ii putem alapta tinand cont si de un program.

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+

e o parerea f gresita...in plus din burta, bebelusul este obisnuit sa se hraneasca de fiecare data cand este nevoie, iar apoi dupa 3-4 luni isi face singur program. Apoi un copil mic poate sa faca hipoglicemie f repede ceea ce este f periculos pentru sanatatea bebeului....acum 20-30 de ani se practicau astfel de solutii si intre mese li se dadea bebelusilor ceai indulcit, iar daca te documentezi acum vei descoperi ca zaharul si sarea sunt absolut interzise pana la 1 an, iar ceaiul si apa nu sunt deloc recomandate pana la 6 luni in cazul in care alaptezi sau 5 daca este hranit artificial, cand se incepe diversificarea. Parerea mea este ca ar fi bine sa iti alegi un pediatru de prima clasa gen Dr Culcer. Sunt in schimb si doctori de moda veche care recomada programul exact cu apa si ceai indulcit, suc de fructe dupa 3 luni si alte tampenii de genul asta...eu una sunt de parere ca daca stiinta a evoluat si s-au facut o groaza de studii din care reiese ca un astfel de tratament nu este indicat pentru bebelus, ca ar trebui sa urmam noile trenduri.

Betty78 25+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salut burtici.
Am fost azi la morfofetala , l-am vazut pe bb care este OK.
Si....este o fetitza Am vazut-o cum casca, zambea...si ne-am indragostit de ea si eu si tati
Suntem f fericiti. Este grasunica si lungana asa a zis dr. Are deja 600g
Va rog daca se poate sa ma treceti cu un carut rozzz pe prima pagina
Maine plecam la munte. Scoatem copilu' la aer.

22

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Salut burtici.
Am fost azi la morfofetala , l-am vazut pe bb care este OK.
Si....este o fetitza Am vazut-o cum casca, zambea...si ne-am indragostit de ea si eu si tati
Suntem f fericiti. Este grasunica si lungana asa a zis dr. Are deja 600g
Va rog daca se poate sa ma treceti cu un carut rozzz pe prima pagina
Maine plecam la munte. Scoatem copilu' la aer.

22

felicitari ma bucur ca bebika e bine si tu la fel
eu nu stiu nimik de bebe al meu

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

FLORICIK ma bucur ca esti ok si tu si cea mica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Camy ma bucur ca Flavius este bine.
Ramonika felicitari pt rezultatul de la eco.
Krelia si noi tot babyexpo asteptam pt cumparaturi. Mai ales sotul ca la cat de lenes e...Ce fericire pe el ca-s toate in acelasi loc

22

Mergi la inceput