Puiuti de Randunici 2008!! (294)
Raspunsuri - Pagina 17
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Eu ce sa mai zic Fata mea zace in pat la 3000 de km , febra a mai avut si la pranz, o doare capul rau si e moale Am vorbit azi la telefon de s-a dus revenuul vodafonului pana la cer ![]() Dar un doftor ceva nu exista in campusul ala??!! Va mai zic doar ca Dudu se curata singur in urechi cu betisor Astia parca-s frati. Noi am fost aseara la o petrecere la locul de joaca si el fura din sacul cu jucarii periile papusilor sa se pieptene. Spray-urile sunt distractia de dimineata ca sa ma lase sa imi lustruiesc dintii, iar betisoarele - abureala sa-l pot baga seara in pat. In oglinda inca nu se pupa, dar ranjeste la el. Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
raluca2107 spune:
Adriuta, ei nu sunt stabiliti acolo. Au doar o casa acolo unde pana acum mergeau doar in vacanta. Nu sunt nici cetateni, nici nu lucreaza acolo de aia a fost nevoie de toate procedurile pentru studenti internationali.
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
raluca2107 spune:
Wow, tocmai am vazut ca am primit o stelutza
.
poze
Nicoleta spune:
Mimo, sa stapaniti sanatosi masina si sa o folositi intens! Noi din pacate nu avem timp sa cautam, Adrian va pleca duminica si va sta cel putin 10 zile plecat, in timpul asta cauta apartament (nu va spun ce chirii, dar sigur sunt si mai mari!), isi incepe noul job mai serios...
Am prefera o masina noua, sa nu stam cu stres... E mai bine Printesa? 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
numeioana spune:
Neata!
Cumnata mea nu a avut contractii, a avut niste sangerari... ceva in genul lui Simo, de-asta m-am gandit ca poate medicul o va sfatui sa stea mai mult in pat... Desi pt ea asta nu prea se poate face...
Sanatate tuturor puilor!!
Cuscra, intra si zi aici ce ai de zis, ca nu se supara nimeni!
Cum te mai simti? Tu nu mai intri pe mess??
Nicol, ce program ai tu, de femei gravide
!! Cum mai, deschizi la 12??
Pai eu la 10 sunt deja la mare
.
Gudinde, sanatate mamei si mai odihneste-te si tu!
Bai, eu ce ma fac cu copilul asta??? Luni plecam la mare si el are 2 sapt de cand face o data tare o data moale... si nu pare sa-si revina cu nimic. In rest n-are absolut nimic, decat gingiile varza, un canin i-a spart deja si unul e pe cale... O fi de la dinti? O fi avand altceva??? Doarme bine, mananca bine...
Dar de exemplu aseara a scapat la porumb fiert (urla ca apucatul ca nu vroiam sa-i dau) si l-a facut azi de dimineata in pampers. E normal sa gagsesc in kk produsul mancat cu cateva ore inainte? Parca stiam ca dureaza mai mult procesul asta de digestie... Si nu s-a intamplat numai cu porumbul...
Cris, nu e voie la mare cand sunt deranjati la stomacel? Orficum, e la regim de mult timp si tot nu s-a reglat...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Am si eu o intrebare urgenta pt cine a fost la noi la mare de curand... E nevoie de aer conditionat in camera?? Se poate sta si fara, dar sa te simti si bine? Noi anul trecut la bulgari n-am dat drumul deloc, nu a fost nevoie...
Am gasit o camera la un hotel de 2 stele (fara aer conditionat), in Neptun. Nu mergeam la 2 stele, dar m-a incantat ca e fff recent renovat, in 2009, are totul nou, de la mobila, tamplarie, baie pana la prosoape, lenjerie...
La Neptun cam toate sunt departe de plaja...stiti voi vreo vila/pensiune mai pe-aproape de plaja?
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Simo,Olgutz a spus f bine:Ai incredere in medicul tau,daca el considera ca cerclajul e necesar,accepta si va fi bine.
Eu am avut maare incredere in dr meu,am facut intocmai ce mi-a spus,Dumnezeu mi l-a scos in cale,poate altfel nu o aveam pe Teo acum..dar el nu mi-a spus:"Stai in pat",chiar ma incuraja sa incerc,DACA POT,sa ies la aer,sa ma plimb un pic..Mi-a spus tot timpul:"Faci exact cum simti...cand consideri ca e totul bine,te plimbi,cand nu,nu"..Numai ca nu m-au lasat contractiile sa ma plimb,ba mai mult,cum ma ridicam din pat,apareau sau simteam cum se lasa bb in jos...Cu Domnul inainte.

Gudinde,sanatate multa mamei.
mami de TEA (1.04.08)
zozela spune:
'neata!!
gecko pentru cafea si dulcica!
Arielule fata,la cat naiba te culcasi?
Io-mi exilai plodul la soacra-mea(venita din garda) ca nu ma puteam tine de el.Azi dimineata la 7 mi-l aduse Dan in pat,pustiul imi cauta disperat tatele,iar eu..lemn,beton armat
Dormi,ai?!
Stela nu te zgudui-e bine puiuca!
Felicitari pentru steluta,Raluca!
Ioana nu cred ca ai ce sa-i faci,asa face si Mihai cand ii apar dintzosi noi-hidrateaza-l,evita alimentele iritante si..cam atat.E normal sa kkceasca porumbul asa
Pupici!
Mai cum facem noi cu intalnirea de la marea mare?!Stabilim ceva de-acum?..Ar fi cam greu..Ramane sa ne-auzim la telefon? Haideti sa ne recapitulam nitel: Ioana pleaca pe 10,eu pe 14-parca mai era cineva pe 14(?),Kya,Olga,Cami,tre s-o cautam si pe Maya,cine mai era?Haideti cu datele sosirilor!![]()

numeioana spune:
Cami pe 17...
Olga cred ca la sfarsitul lunii, ca n-a zis nimic
De kya nu stiu...
raluca2107 spune:
Pentru cine intereseaza: http://mjtributebucharest.ro/
poze

Fata mea zace in pat la 3000 de km , febra a mai avut si la pranz, o doare capul rau si e moale
(15 ani) si