Puiuti de Randunici 2008!! (294)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am pipait un ipod pentru ca cineva mi-a oferit un milion de dolari!
Semneaza Mishikiarichitoka, mami de Katoteshiteteka!

Ariel, esti mortala, ne-ai dat de lucru!

Na ca din ras dau in plans!
Hai, mai Luny, osafiebine, osafiebine. Maine mergi la Stanciu si speram sa se rezolve! Tinem pumnii!

Mi-ati bagat si mie un cui, sa nu radeti de mine, dar daca mi-a iesit mie un herpes la gura e posibil sa faca si Andreea herpangina de-asta?

Of, mai Simo, si la tine cu cerclajul asta. E mai greut ca-ti trebuie intr-adevar repaos mai mult, dar osafiebine, osafiebine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Hai ca se blocase DC-ul!

Of, am citit, sunt la curent cu toate...
Luny, am eu dulceata de trandafiri adevarata, dar cum sa-ti trimit?
Mimo, ale tineretii valuri, insanatosire grabnica lui Teo!
Gudinde, sa speram ca va fi bine mama ta si va raspunde la tatament cum trebuie!
Ariel, linisteste-te ca vestile sunt bune, Doamne ajuta!

Si gata, va pupez de noapte buna si usoara, maine vor fi mai bune toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

cris, na ca ti-ai schimbat culoarea si acum nu stiu daca iti vezi numele, herpangina nu e acelasi lucru cu herpesul. Herpangina este data de virus Coxsackie si este caracterizata de aparitia de vezicule pe amigdale, "omusor". cerul gurii...care ulterior pe conflua (Luny poate de aici impresia ca s-au marit) si ulcera. Virusul se raspandeste in sezonul cald prin apa din piscine, bazine. Problema este ca veziculele respective sunt tare dureroase si de aici refuzul mancarii la copii si iritabilitatea. Tratamentul este mai mult simptomatic in sensul de antitermice, analgezice (vad ca Stanciu a dat si un antiviral...e bine si asa). Herpesul tau este dat de virus herpetic si e alta mancare de peste...nu intra in panica.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

eu dimineata cand am facut capitolul am spus ceva...bolile la cos...nu ma asculta nimeni...insanatosire grabnica puiutilor: Matei, Stefan, Teo, Andru si celor dragi: mami de Gudinde, tati de ariel, bunu de zoze si urocultura curata pentru Eric si osafiebine pentru Miha si Simo si...

o cafeluta pentru toata lumea si capuccino si ceai si bombocino...si haideti sa dam cu relele de pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc.
crissss, nu incepe cu drobul de sare!!! uite ce frumos ti-a zis gecko! nu are fata nimic!

gecko!!! pot sa te iau colo in privat 1 sec?

hai ca m-am pupat cu zoze pana acum :)) si tot nu am fugit la nani...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata...
Se doarme la ora asta???

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Eu am ajuns la serv foarte trista,drept urmare sunt pe forum si acum...dupa nu stiu cate maraieli azi noapte,s-a trezit Tea f suparata,a cerut apa,a baut o biba de apa,era super maraicioasa,mi s-a parut putin calduta dar cam asa e ea dimineata...mai vedem..am sculat-o pe socrela care m-a injurat in gandul ei fiindca abia s-a ridicat,bineinteles,daca sta pana la 2 la tv...am alinat-o pe Tea putin ca mi-era tare mila de ea..si sigur dintii sunt de vina...a venit socrela cu laptele si daca s-a umflat de apa,Tea nu a vrut sa guste,in schimb s-a pus pe un plans amarnic si soacramea a facut ca trenul ca din cauza mea,fiindca am luat-o in brate si am intaratat-o...si cum o mai potoleste ea,ca si ieri a plans dupa "mama"..Plangea saraca cu suspinuri,cu icnete,eu trebuia sa plec,soacramea nu ma lasa sa mai intru in camera sa o intarat,si a trebuit sa plec cu inima franta...si pentru prima data,imi venea sa-mi bag picioarele in tot,in serv,si sa stau eu langa ea sa o alin ca o mama,ca cine stie daca soacramea nu o fi lasat-o sa urle pana la epuizare....
Am plan putin in troleu si nu am chef de nik...
Mai stau putin,in caz ca au adormit amandoua,si sun...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Buna dimineata.

Luny, imi doresc sa vii cu vesti bune (Mufy nu mananca in somn, adica sa-l pacalesti cumva?)!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Bubu,off,pup Steful bolnavior sa treaca repede.
Luny,imi pare taaaaare rau ca te chinui asa...sanatate rapiiiida Mufarinului.Ofof...si te inteleg f bine ca te streseaza ceilalti..of,de parca asta iti trebuie acum...stiu,fiindca asa ne scoate si pe noi soacramea din minti cand vrea ea sa-i dau copilului cu baneocin pudra pe niste bubite,ca asa facea ea,ca e ca ea,ca ce stim noi,ca noi suntem tineri si prosti....si inca nu am avut probleme mari cu Tea,sa vezi atunci...o sa avem probabil prima cearta...frateee..Si aoleu,am vazut la tv..Liv a participat la simularea aia...ma uitam cu Geo la tv si ne gandeam daca o fi fost si el,ca numai de asta nu-i ardea acum...
Cuscra,merci de sugestii...si nu mai fi stresata cu cerclajul..o sa treacaosatreaca totul si parca maine va veni putzosul si parca poimaine vei deveni soacra cu 3 nurori.
In caz ca te va incuraja ce-ti spun,pentru mine,cerclajul a fost floare la ureche pe langa ce am indurat in rest...preferam sa-mi puna 10 cerclaje decat sa am contractiile care au fost...Dea Domnul sa fi tu bine,sa-l tii bine pe bb pana la coacere,sa nu apara contractii,ca cerclajul nici nu-l vei simti.
Mie mi s-a pus cerclaj sub anestezie generala,e o operatiune cat de cat simpla,te urca pe suportul ginecologic si strange colul cu un fir dur...totul cica a durat vreo 15 min,cand m-am trezit am simtit cateva pic de sange,cateva contractii normale fiindca s-a tras de col,mi-au facut cateva injectii cu amestec litic de prevenire/inlaturare a contractiilor si cam gata cu grija cerclajului...daca nu urmau problemele care au fost...insa,in cazul meu,pentru dr meu fiind caz unic,deci nu te speria,organismul cica nu mi-a acceptat corpul strain (firul de cerclaj),acesta chiar "ajutand" la aparitia contractiilor..mai greu a fost cand mi l-a scos de urgenta si nici nu stiam ca-l scoate.Dar tie ti-l va scoate probabil la nastere cand nu vei avea grija cerclajului sau inainte cu ceva timp..cum va decide dr... Va fi necesar,insa,sa stai cat mai mult posibil la orizontala,mai putin pe scaun,mai putin efort,sa nu soliciti firul...De tratament toata sarcina in urma contractiilor nu am auzit nicaieri...depinde de caz-poate cumnata Ioanei a avut contractii dupa cerclaj,ca mine,si de asta a luat tratament...iar dr meu mi-a spus clar la vremea aceea:NU repaus total,ci dupa cum simte fiecare femeie...simti ca trebuie sa stai jos,stai,te simti in stare sa te plimbi,te plimbi...bineinteles,cu cat mai putin efort...deci urmarea cerclajului nu inseamna repaus total,ci mai putin efort...si Olgutz,nu din cauza cerclajului am stat eu la pat,ca nici nu l-am avut mult timp,ci din cauza mother-fucking contractiilor nemernice...hai ca mi-am amintit si m-am cutremurat...dar hai,fii barbata,Cuscra, asa cum vei fi mami de 3 barbati,ca va trece timpul repede si vei scapa.NU TE MAI GANDI la cerclaj.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput