Puiuti de Randunici 2008!! (294)
Raspunsuri - Pagina 15
Olgutzika spune:
Simo, pentru ca mi-a atras Naty atentia, repet ce am scris in measjul initial :"Ai incredere in medicul tau, fii optimista, fa ce ti se spune si sa vezi cat de bine va fi ". Cu exemplul Cameliei ( a carei profesie e relevanta doar in masura in care inconstienta ei nu vine din ignoranta, nu ca sa ma dau eu mare- asa am simtit din PM, Naty, dar probabil e tarziu si oboseala ma face sa ma insel ) doar am vrut sa arat ca nu se termina nimic la cerclaj, dimpotriva, e un argument in plus sa poti duce sarcina linistita pana la capat.
Sper ca ai inteles intentia mea buna, si dorinta mea de a te incuraja. Multa sanatate si ganduri bune 
Si cu acest episod, o sa fiu mai atenta cu ce scriu, floricelele si zambetele fac mai putin rau decat vorba lunga
Noapte buna tuturor
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
ccris_ccris spune:
Buna seara si de pe la Chiajna!
V-a udat bine? V-ati racorit?
Doamne, ce mai ploi!
Sunt prezenta pe crengutza fiindca am dormit o ora dupa-amiaza cu Andreutza!
De-ar avea programelul asta in fiecare zi, ar fi ceva! A dormit de la 4 si un sfert dupa-amiaza pana la 6.
Iar acum a adormit la 10,30.
Cuscra, acu vazui, esti bine venita oricand la mine! N-ai treaba, trai neneaca, masaje, rasfaturi! Bravo tie!
Naty, multam de raspuns, desi stiu ca suna egoist, faptul ca se culca la 10,30 si se trezeste la 8,30-9 pe mine ma aranjeaza din toate punctele de vedere si in concediu si acasa. Stiu ca e cam tarziu pentru ea, insa incerc incetisor s-o trag mai spre 9,30-10 seara. Am reusit sa ajungem aici de la 11,30-12,00.
Ioana, cand a avut Andreutza diaree, pediatra mi-a zis sa nu plecam la mare, dar eu bineinteles ca n-am ascultat-o ca era vorba doar de un we, insa ii trecuse cu regim si hydrasec si laptic Humana SL din soia.
Arielu, multam, le-am bagat la favorite.
Stelutza, eu optez pentru Moeciu,vla o adica aveti masinica, va puteti repezi si la Bran.
gudinde spune:
Buna seara tuturor!
Naty n-am cuvinte ca sa-ti multumesc!
Multumesc tuturor celor care ne-au tinut pumnii si s-au gandit la noi! Multumesc pt urari.
Pe scurt, stiti ca mama se simtea rau de mai multe luni si am dus-o la medic, a facut chiar si Doppler dar desi se simtea rau de atatea luni, a facut atatea tratamente cu antibiotice, diagnosticul continua sa fie o raceala puternica, apa la plamani care nu ceda.
Sa nu mai vorbesc de dr de familie care nu credea ca le are nici pe astea.
Cert este ca Dumnezeu i-a scos in cale o dr care a trmis-o sa faca o tomografie. Ieri a facut-o. Mama mea avea de mult un ditamai trombu' de aprox 2 cm pe artera pulmonara.
Dr-ita care a facut tomografia i-a spus ca e o minune ca mai e in viata, ca cineva acolo sus o iubeste.
Eu sunt inca in stare de soc.
Vestea buna este ca acum primeste tratamentul corespunzator. Asa cum v-a spus si Naty, a vorbit cu o colega de-a ei si mama este internata in spital, cu perfuzie non-stop.
Cosmarul meu este sa nu cumva sa se miste de acolo trombul acela si sa ajunga sa provoace ceva foarte grav.
luny spune:
Aoleu, Gudinde..
prin ce treceti si voi...sper din suflet sa fie bine mami tau cat mai curand posibil!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
sunt epuizat..si parca n-am somn...dar totusi..ar trebui sa ma bag in pat..noapte linistita tuturor!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Luny multa , multa sanatate lui Muffy! Offf, saracutul, nici nu vreau sa-mi imaginez cum te simti cand il vezi asa...o noapte linistita iti doresc
Gudinde multa sanatate mamei tale! Doamne-ajuta sa fie bine 
Ioana -site nu mi-am facut , dar daca vrei sa treci pe la mine te astept cu mare drag.Este situat la vreo 50m de soseaua principala, la intersectia cu Bd garii, in dreapta, din partea din care veniti voi. Vezi ca deschid la 12.00
. Stiu ca v-am promis niste pozici, dar tocmai am constatat ca s-a stricat ap foto....la cate buseli a luat..si mai suntem si in prag de concediu..apropo, unde va cazati la mare?
Naty cu siguranta ai ramane uimita de ce as putea sa fac din unghiile tale. Manichiura cu gel si acryl este pentru toata lumea, dar mai ales pt persoanele pe care mama natura nu le-a inzestrat cu niste unghii tari si frumoase(printre care si eu )...daca te hotarasti, te astept
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
gudinde spune:
Luny imi pare tare rau ca Muffy se stimte asa. Tin pumnii maine sa intrati repede la Stanciu si sa gaseasca o solutie pt problemele voastre.
Bubule sanatate multa si puiutilor tai.
Mai era cineva bolnavior? Daca da, muuulta sanatate si scuze de omitere. Pur si simplu sunt cam zombi si am citit paginile din urma pe diagonala.
A da, Teo de Mimo. Multa sanatate!
Si, sa va bucurati de noua achizitie. Hyundai e o masina buna. Multe lume este multumita.
Nicoleta este foarte grea decizia cu masina. Si eu mi-am tot cautat masinuta pana cand niste taxe notariale m-au facut sa aman proiectul "masinuta".
Ce pot sa-ti spun este:
- dealerii in prezent fac reduceri bune si in plus fata de cele afisate pe site. Puteti negocia cu omul de vanzari si obtine discounturi.
- cu firmele de leasing atentie. Nu tot ce zboara se mananca! Exista intr-adevar masini bune, cu km foarte putini la preturi imbatabile dar trebuie sa sti sa le gasesti. Altele sunt tepe! Masini de care proprietarii lor si-au batut joc stiind ca nu mai pot plati ratele si-n cateva luni vor pierde masinile. Deci, daca va pricepeti la masini sau aveti pe cineva care se pricepe si sunteti dispusi sa alocati ceva timp cautarii de masini de leasing, se poate sa gasiti o masinuta super.
Inca ceva: intrebati de garantie internationala/europeana. Avand in vedere ca in curand veti pleca la Viena (presupun cu tot cu masinuta) e foarte important sa stiti exact cum stati.
nicol_conte spune:
Noroc cu Gudinde ca uitasem sa-i urez si eu multa sanatate lui Teo de Mimo, sa -i treaca febra, sa treaca zilele astea mai repede si sa vina acaca, sa se linisteasca si Mimo.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
gudinde spune:
Mi-am mai amintit. Puiut de Ramo cu bubite care a fost la dermato. Muuuulta sanatate!
Ariel sanatate tatalui! Ma bucur din suflet ca nu-i cancer dar totusi poate ii da DD gandul cel bun si se lasa de fumat.
Mimo muuulta sanatate fiicei prietenilor si prietenilor le trebuie zise vreo doua fraze. Daca ea e optimista (Doamne ajuta sa fie asa si in realitate nu doar de fatada) n-au voie sa fie asa, caci in timp va incepe si ea sa gandeasca ca ei si pana la depresie nu mai e decat o aruncatura de bat.
Ea are nevoie in jurul ei de oameni care chiar sa creada ca ea este o norocoasa: putea sa moara si totusi e in viata, are un copil superb, e o femeie care are toata viata in fata ei si poate face ce-si doreste, iar orice minus hormonal ar putea aparea poate fi rezolvat de un endocrinolog competent. In plus, faptul ca n-ai uter nu te face incompleta, asa cum faptul ca ai uter nu te face completa. Unele-l au dar doar de forma ca nu pot ramane gravide, altele intra la menopauza la 30 de ani ceea ce dpdv hormonal e muuuuuult mai grav si exemplele pot continua.
gudinde spune:
Nicol succes in continuare cu salonul. Eu cred ca manageriat cu atentie, salonul este o afacere de succes. Oricat de naspa ar fi vremurile, ca femeie, nu poti sa nu ajungi pe la salon: ca e vorba de un tuns, un epilat etc.