Puiuti de Randunici 2008!! (294)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

tuchi e pagina 13?apari nu apari?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

fuse fuse si se duse...se pare ca vorbesc singura...nu-i bai.. si merg la culcare...sa aveti o nopate linistita si sper ca puiutzii bolnaviori sa-si revina repede repejor...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Blanka, din pacate nu stiu nimic despre alaptarea cu astfel de sfarcuri decat ca este posibila... nu am citit despre tehnici de alaptare. Linkul dat de Olgutza pare interesant!

Si eu ma inscriu in clubul celor cu mame panicoase (si nu mi-e comod deloc, mai ales cand sunt si eu stresata!), sunt si ele ingrijorate, vor sa ajute...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am apucat sa citesc un pic si nu pot decat sa va urez multa multa sanatate.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am intrat "scurt", ca iar e dimineata sa dau -ici speciali pentru
luny, sa fie noaptea de ajutor si maine sa fie mufa mai bine,
gudinde , pentru mama ta
ariel pentru vestile bune, sa se clarifice de tot cat de repede sa scapati de gandurile negre
bubu sa se faca puiul bine
blakar, sa fie bine pentru puii amandoi

toate randunicile nementionate dar indragite

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

intrebare
dupa interventia de biopsie cata vreme avem carantina la
sau avem carantina

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

Luny ca sa te mai inveselesc un pic,
mi-am adus aminte de melodia aia
"nipples,nipples"
de la tine era nu?

daaa
dedicatie speciala ptr tine

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ma inscriu eu la pag 13 ca si asa stau p-aici "on call"
Olgule o fi fost si vremea, si discoteca pe vapor (nici nu vreau sa-mi imaginez cat de transpirati au stat ei la pupa in bataia vantului sa se racoreasca ) dar cert e ca e ceva ce se ia...sunt muuulti raciti, de toate natiile, toti cu febra . Aia au sunat la doctor, au descris simptomele si doctorul le-a recomandat paracetamol si uleiuri mentolate pt nas Teo cica a dormit la pranz si s-a trezit transpirata fleasca ceea ce zic eu ca-i semn bun, a mai eliminat din toxine. De atunci n-a mai urcat temperatura, dar e inca moale si maine e programata o excursie de o zi la Windsor si normal ca vrea sa mearga si ea sa vada olita aurita in care face pipi regina Sper sa fie bine dar nu ma pot culca pana nu stiu ca nu mai face febra
Tanara mamica a primit bine vestea, adica n-a facut cadere psihica sau chestii d-astea...a inteles cum a trecut moartea pe langa ea si pana la urma e mai optimista decat mama ei ...asa-s copiii astia, mereu mai pozitivi si mai optimisti decat parintii.Abia astept sa-i vad maine.
Luny e un cosmar ce zici tu acolo dar gandeste-te ca greul sigur a trecut...sunt deja 3 zile , nu? Hai ca maine va lamureste Stanciu si poate ramaneti la el forever ca sa nu mai aveti indoieli si discutii Dudutz e bine...episodul de sambata s-a dovedit a fi o premiera in ale plansului cu muci si de atunci face asa zilnic...orice criza de personalitate e insotita de valuri de muci si lacrimi, lucru nou in peisaj ca pana acum facea doar miau miau dar fara "umezeala" . Azi dimineata a caftit un copil in parc si se inscrie deci si el in categoria de obraznici incepand de azi
Nicoleta e un Hyundai Santa Fe...nu-i cine stie ce marca dar a fost o sansa unica din punct de vedere calitate/pret. Uite , poate ar fi o idee sa cautati si voi la societatile de leasing ...sunt masini noi-noute (asta avea 5Km la bord) cu cateva mii de euro mai ieftine decat la dealer...pe criza asta, multi au abandonat contractele si firmele de leasing sunt dispuse la mari compromisuri.

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bine zis cosmar, mimo..s-a trezit acum 30 min plangand, e raghusit tare...nu stiu daca de la amigdale sau altceva, de plans a tot plans, dar nu tare si neconsolat, sa raguseasca..mah, eu nu caut schimb pediatrul ca-s multumita de a mea si comunicam bine, doar ca e in concediu si am nimerit la una ce-i tine locul, tampita cu antibioticul la bord..dar Stanciu ar fi bun de rezerva, desi ff departe de mine.. Nicio veste de la fata mare si racita?:))

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput