Puiuti de Randunici 2008!! (294)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Blanka, http://www.breastfeedingbasics.com/html/flat_inverted.shtml

Mai poti cauta pe net dupa "breastfeeding inverted nipples". In principiu, poti alapta fara probleme si fara mameloane de silicon. Trebuie insa ca bebe sa prinda cat mai mult din areola. Si incearca sa te mulgi dupa ce nasti cat de mult, ajuta la "formarea" sfarcului. Cam asta imi vine in cap repede. Ma apuc sa citesc mai temeinic si iti mai scriu.

Luny, si mama mai are darul sa ma enerveze cu bunele ei intentii. Nu te mai consuma SI cu mama ta, ca ai nevoie de energie si de calm pentru Muffy. Lamuriti toate neintelegerile dupa, acum piticul e mai important. Pentru amandoua! Si da, am vazut la tv o stire despre simularea aia. La ce ora te duci maine la doctor?

Mimo, a racit Teo din cauza vremii aleia imposibile . Oooof, au un medic pe acolo? Are pilule la ea?

Gata, incepe! Papppaa

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

blanka nu mai ia antibiotic, e viral...sper! am citit si de Ericut, multa sanatate si lui! si am vazut pozele la balaceala in piscina, tare scump mai e, si blooond!
naty daca e vorba despre ceva legat de noi, eu vreau sa spui ce crezi, nu am obiectii..
chiar, mimo, Vlad von Titan cum e?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, sanatate lui Teo, sa isi revina repede! Mie mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris de mamica tanara, fata prietenilor: saracuta de ea, are puterea sa gandeasca pozitiv, oau, un copil din mama purtatoare! Ma bucur ca are moralul sus! Si Dudutz care se pupa, cred ca e mortal! Auzi, ce firma de masini ati ales acum, ultima data?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

mersi mult Olgu si Luny!
Luny sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, oricand! si pt oricine! cel mai bine sa mergi la stanciu sa-l vada, caci e medic bun (din auzite zic). ti-am zis si pe mess, macar sa te linisteasca, sa vada cum arata veziculele alea, poate stie altceva in afara de glicerina care ar ajuta...
aaaa, stiam ca dulceata de trandafir ajuta la afte! o fi "babism"? nu stiu...s-o aplica si la vezicule, iar nu stiu...dar ai putea sa incerci, daca ai de unde face rost.

asa deci, avem analiza, nu avem dr care sa o interpreteze, caci vine pe 1 sept., pe mine m-au speriat rau de tot rezultatele, care erau mulllteee si pozitive. tata nu a vrut sa mi-l dea, ca el nu vb decat cu dr lui si cu nimeni altcineva, noi tampeam de frica efectiv, am zis ca fac accident vascular, asa de "plin" imi simteam capul!
a "furat" mama hartia si mi-a dictat-o la telefon si imediat dupa asta am inceput sa caut valori.... numai ca nu am reusit prea mult, pareau urate rau si intepenisem efectiv si atunci a sunat mimo!!! i-am povestit eu ce si cum si in final i-am zis "hiperplazie" si mi-a zis ca e benign!! si imediat m-a ajutat naty cu "traducerea", se pare ca e bine ce e acolo! Doamne ajuta!!!
mai scrie ca daca mai exista suspiciunea de malignitate sa se mai faca o biopsie, insa sper din tot sufletul ca dr sa nu mai aiba suspiciuni...ca am murit de 1000 de ori azi!
mi-a mai zis o amica ca se pare ca e ok, insa fata prietenei mamei a fost rezervata, i-a zis sa mearga la hematolog si a copiat si ea rezultatele si a zis ca vb si ea maine cu unul...
uffff, sunt mult mai calma, dar tot ma agit...probabil ca o sa mai fiu stresata mult dupa ce o sa stim sigur, ca asa sunt eu...ma consum tare

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

riki-miki-piki m-am distrat cu voi

simo eu am facut cerclaj(se coase colul,exact cum ai strange gura unui sac),aveam in jur de 16 saptamani,dar am stat internata vreo 8 zile...mi s-a facut anestezie totala,nu am simtit nimic,dupa interventie am avut un picutz dureri dar mi-au facut calmante si a fost totul ok...dr mea a fost f atenta ,a zis ca vrea sa ma tina sub observatie cateva zile ,ca nu cumva sa se intample ceva...dupa aceea am stat la pat,fara efort,fara prea multa miscare,agitatie...cand m-au apucat contractiile,38 sapt mi s-a scos cerclajul,firuletul cu care era cusuta gura sacului ...aici a fost un picutz dureros,am mai dat si peste o asistenta nesimtita care imi tot zicea 'stai draga ,ce ai draga..uff..eu nu mai puteam de dureri de burta si ea ma intreba ce am...'dar a trecut...este f bine cu cerclaj,ai siguranta ca nu-l scapi pe bebe,eu inainte de a face cerclajul am auzit pareri pro si contra daram ales-o pe care am simtit ca este mai bine..si a fost totul bine... si doamne ajuta sa fie bine

luny imi pare rau de mufa..off mergi la stanciu,mergi undeva sa vezi ce are... si multa sanatate..stiu cum este sa fii cicalit in momente grele,le cred si pe ele ca sunt ingrijorate dar si eu zic la fel"cred ca stim ce-l mai bine ce e bine si ce e rau pt puii nostri"

bubu va si pe voi si va doresc sanatate

mimo sa stapaniti sanatosi masinuta si sanatate lui teo..off imi pare rau saracuta e singura pe acolo plus ca si-a stricat si vacanta

noi am facut un gratarel acu'pe seara,l-am sunat pe cata si i-am zis sa faca cumparaturi ca vreau s afacem gratarel..a papacit andru o pulpitza cu tot cu bubite si mucisori tarash...ii curg mucisorii intr-o veselie..bubitele par a se usca,crde ca de la violetul de gentiana si preparatul facut la farmacie...sper sa-i treaca repede ca l-am albastrit de tot si nu are decat 2...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, din cate spun fetele dr Stanciu este ok, du-te maine la el, sa nu se fi infectat veziculele alea. Sa ai o noapte linistita, sa isi revina Atomicul tau repede!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

olgule maine la 4 avem programarea facuta de Bubulina.
ariel am auzit si eu de trandafiri la afte..dulceata nu am, aia din magazin sigur e 'altceva'..so..asta e.. Ma bucur ca te-ai mai linistit cu analizele alea, odihneste-te!!!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ariel o sa fie bine

blankar sper ca si eric sa fie bine..off ..

bai nu-mi place deloc ,ce naiba-s cu carcaiasii astia...fir-ar mama lor sa fie...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Luny ca sa te mai inveselesc un pic,
mi-am adus aminte de melodia aia
"nipples,nipples"
de la tine era nu?

Mergi la inceput