Puiuti de Randunici 2008!! (294)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgutza, multumesc. Mi s-au aprons calcaiele dupa Avensis, am gasit si o varianta de Corolla Sedan, mai ieftina... Sotul m-aintrebat de 3 ori in 2 ore daca vreau sa ne bagam la Toyota... suntem asa de indecisi! Si suma creste... se apropie de 17.000... Sper sa nu ne ia apa prea mult, ca nu cazul, cu schimbarea de job si de locatie... Uf! De Skoda noua nu prea ne apropiem ce putem lua noi e o varianta "cheala", vorba lui Adrian. Ne uitam, chibzuim... Greu, nene! Mai bine o primeam cadou !

Luny, sanatate!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nicol, ai site sa-ti vad salonul? Luni trec prin Urziceni si ma uit dupa el...Unde e?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Luny nu pot sa cred ca e tot asa Inca face febra mare??
Simo merci mult , caut harta galbena Eu am pe lista Retezat si as vrea Sarmisegetuza, ca nu ma tin ciolanele si plamanii nici atat Safiefetita inimioara mica
Gudinde am uitat maa sa zic sanatate mamei tale Cum e? Da un semn.
Bubu ce sa zic, sa va faceti bine repede! Cred ca de la piscina aia vi se trage, sau a aparut prea repede? Oricum, naspa rau
Eu ce sa mai zic Fata mea zace in pat la 3000 de km , febra a mai avut si la pranz, o doare capul rau si e moale Am vorbit azi la telefon de s-a dus revenuul vodafonului pana la cer
Va mai zic doar ca Dudu se curata singur in urechi cu betisor , miroase toate deodorantele se piaptana si se pupa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

asa sa fie, Ioana...insa e oribil sa-l vad cum sufera si sa nu-l pot ajuta, as vrea sa ma doara pe mine in locul lui...ii e foame si nu poate manca, plange imediat ce intra ceva in gurita, abia a baut 100 ml lapte..il dor pustulele alea ingrozitor si toata ziua a zacut, a marait, a plans, e tot moale, parca e alt copil... il vreau inapoi, asa atomizat cum era el, Terminator..
am tras un plans zdravan acum dupa ce s-a culcat si m-am mai racorit...sper sa nu mai faca febra iar...la culcare avea 39,1..
si eu am auzit de Stanciu de la fete, de la bubu, olga..e prima data cand merg la el...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, dragii de voi ! O sa vezi ca Stanciu o sa va ajute, o sa redevina Muffy vioi si vorbaret si nazdravan . Sa aveti o nopate usoara, sa va odihniti toti trei. Uite inca doi pentru tine si Muffy!

Simo, da, Stela a avut cerclaj. Si prietena mea, la cea de-a doua sarcina, dupa ce prima a dus-o stand in pat de la 26 de saptamani, cu un col scurt de tot si deschis de baga degetul in el ginecoloaga. La a doua a decis sa faca cerclaj, dupa ce pe la sfarsitul primului trimestru era din nou cu colul fff scurt ( nu mai stiu in cate saptamani, stiu insa ca atunci cand a facut amnio-deci pana in 20s, era de ceva timp cu creclajul ). In 36 de saptamani, venea cu trenul la Ploiesti sa imi rezolve mie maseaua. A nascut dupa 40s A lucrat toata sarcina ( e chirurg BMF, lucreaza in mai multe cabinete din Bucuresti ), a ridicat-o in brate pe fetita ei de doi ani...Ea e la cealalta extrema decat a fost Stela, care a stat la pat, dar ce vreau eu sa spun este ca nu trebuie sa te sperii! Ai incredere in medicul tau, fii optimista, fa ce ti se spune si sa vezi cat de bine va fi .

Ioana, Stanciu e un "el" !

Bubu, sunt mici, ma ! cate unul pentru fiecare

Mai stau pana incepe Dr. House . Tuchii, te vad, stiu ca esti acolo! Mimo, dumneavoastra? Ce face Teo? Inteleg ca a aflat proaspata mamica ce i s-a intamplat? Ca imi pare o atitudine ok asta cu mama purtatoare .

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Da, Mimo, tot asa e..parca mai rau cu pustulele din gurita, sunt mai multe si mai mari decat ieri, au explodat de-a dreptul.. febra a avut de vreo 3 ori azi, dimineata, pranz si acum seara..se chinuie tare mult, si eu pe langa el...sincer, ma bucur ca am fost singura azi, ca Liviu era terminat direct cred, sa-l vada asa..
Si ca sa fie totul minmunat, in loc sa am si eu parte de suport din partea alor mei, psihic vorbind, e tocmai pe dos..au venit aseara, si mama ff revoltata ca sigur are infectie cu atat febra, si afte, si ca la astea se ia musai antibiotic ca nu trec, ca ea stie ca noi am facut penicilina injectabil cand eram mici la asa ceva.. azi la tel, ma suna la 2 ore, si mai venea cu cate o teorie si o revolta 'dar faceti ceva', 'nu e posibil sa nu manance atat timp, faceti ceva, mai duceti-l undeva', 'fa-i aia, fa-i ailalta', etc etc,,efectiv m-a terminat psihic, urlam la ea la telefon in final sa ma lase in pace, sa termine cu ineptiile si ea nimic!! inteleg ca e moarta de grija, dar cum sa fac sa inteleaga ca nu ma ajuta ci mai rau imi face, vorbind asa aiurea fara sa aiba habar?? i-am spus frumos, urat, am tipat, i-am spus verde-n fata ca daca mai continua, nu mai vorbesc cu ea niciodata, ne vedem de Craciun si Paste si am terminat, nimic frate, zici ca e posedata de ideile ei!! i-am spus ca ma jugneste cu atitudinea asta si ma trateaza de parca as fi copil tampit si ea stie mai bine ca mine ce-i trebuie puiului meu..a zis ca-s nebuna eu, ca fabulez...eu stiu ca e bine intentionata, a venit saraca incarcata cu sacose cutoate minunile ptr Muffy, doar-doar papa ceva, nu mai stie ce sa faca sa-i fie bine..de acord, dar pe partea cealalta, ma scoate pe mine din minti, si Liviu s-a suparat alaltaieri seara, ca a simtit ce simt si eu...nu stiu de ce nu ne intelegem deloc...

Mergi la inceput

olgule sunt singura cu baiatul in noaptea asta, iub e la munca, iar pe mama nu am vrut s-o las sa ramana aici, la panica ei, asta-mi mai lipsea (si) noaptea...a simulat azi incendiu in nu's ce cladire, cica cea mai inalta din oras..sper sa se odihneasca macar el la noapte, sa nu aiba interventii, ca maine sa fie cu forte proaspete..
Nicoleta, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutti!

ma intristez cand vad atatia puiuti bolnavi!
Luny tin pumnii sa ii treaca cat mai repede lui
Muffy,ii mai dai antibiotic?
Bubu,Mimo sa va paraseasca si pe voi carcaiasii!
va pup pe cele care ne-ati laudat la balaceala
noi din pacate nu avem rezultat de la uro(ceea ce nu e semn
bun)
au trebuit sa reinsamanteze ca erau mai multe bacterii
fetele care sunt experte in alaptat! help!
pe Eric nu l-am putut alapta ca m-i se intorceau sfarcurile
inapoi(sfracuri ombilicate cred ca se numesc)
m-am muls cu pompa dar numai 2 saptamani am avut
asa a-si vrea sa il alaptez pe Marc cat mai mult dar
nu stiu cum
la spital il puneau pe Eric la san si sugea cat sugea dar
acasa nu am reusit
ma chinuiam cu sfarcuri din alea de silicon
statea 1 ora si sugea 10 ml,si dupa 3 zile si nopti
de chinuiala am renuntat
aveti ceva idei?

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ma mananca limba...ca am zis ca nu mai intervin in subiecte medicale...
Dar stiti ce, ia mai bine sa ma duc eu la culcare in loc sa vorbesc neintrebata!
Cu un gand special pt Luny si Mufa, Bubu si Stef, Mimo si Teo si pt Gudinde care acum juma de ora se ducea sa manance pt prima oara pe ziua de azi, va urez tuturor noapte buna.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Offf, Luny, imi pare asa de rau... te inteleg, ca doar am trecut si eu prin febra din asta care nu ceda la nimic, nemancat 5 zile... greata, lesin... si a trecut, aproape ca am uitat si sper sa nu se mai repete, desi... asa sunt copiii...

Nu te mai supara, asa e si mama si ma enerveaza la culme, dar e mama si incerc din rasputeri sa nu ma supar pe ea si mai bine o ignor decat sa ma las influentata de ce spune...

Pup! O sa se duca boala si o sa fie ca inainte

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput