Puiuti de Randunici 2008!! (294)
Raspunsuri - Pagina 11
Simo27 spune:
Cuscra,intradevar nu e nici o diferenta intre Bran si Moeciu,nici nu iti dai seama cand intri din Bran in Moeciu,sunt practic legate una de alta!E adevarat ca in Moeciu e mai liniste,nu este asa multa zarva!Prietenii nostrii care au pensiunea stau in Predelut,dar Predelutul e ca sa zic asa un cartier din Bran
,normal nu in agitatia aia...in Moeciu avem prietenii care stau,si de acolo sunt si nasii lui Sam!Acum,alegerea e a ta
!Si cred ca ne vom vedea ca nu mai plecam nicaieri...
Am fost la control,bebe e f bine,am poze multe,i-am auzit inimioara,am si cd
,i-am vazut manutele,piciorusele,nasucul mic
si eu zic ca are trasaturi de baiat
,doar dr spunea ca spera sa nastem o fetita
,ca i-ar merge tare bine intre 2 flacai asa frumosi
!
Si m-am cam speriat ca vrea peste 2 saptamani sa imi faca cerclaj
,asa ca Ariel te rog scrie-mi tot ce stii ce asta!Ma cam ia raul cand ma gandesc ca deja sunt probleme cu colul asta,si ca iar ajuhg la spital,doar ca acum va fi mai nasol
...si nu mai am chef de nimic
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
zozela spune:
Am dat cu mopul pe o lama Gilette pentru ca asa mi-au spus vocile!
Semnat,
Kutaka, mami de Rinkirikaki
Simo27 spune:
Simo-Mimo sa stapaniti sanatosi si voiosi masinuta
!Cat despre trasee noi am mers pe Babele,prin Retezat si prin niste satuce padurene,uitate de lume de prin Hunedoara.Geo a mai mers si prin Fundata si Magura(peste 2 saptamani insa va merge cu cativa prieteni pe un traseu f dificil
-o sa il intreb pe unde ca daca nu m-a interesat,nu am intrebat
)...dar cel mai usor afli dintr-o harta
toate traseele greu aceesibile.Harta e galbena
,nu stiu exact cum se numeste-maine aflu,ca inca nu mi-a venit acasa sotu
,si se gaseste la benzinari
!na,ca te-am lamurit,nu?
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Fata, nu stiu ce vorbiti voi acolo, kiki-miki-riki 
Cert e ca sunt VARZA!
Am fost la dr. si Stef are herpangina, i-a dat si lui aciclovir, juma de pastiluta de 3 ori pe zi, tot 3 zile. L-am pacalit usor si i-am dat in ceiut, ca ii era sete tare si l-a baut cu paiul
In rest, glicerina, tantum si nurofen...Vlad e ok, s-a vindecat!
Stef a adormit imediat la 9 si un pic, a baut tot laptele, a papat si inainte 6-7 lingurite cu cereale...doamne, cat de miorlait a putut sa fie azi
, la pranz a dormit o ora, pe la 1...si de la 2 jumate treaza pana acum...
Vlad m-a exasperat azi, cand vede ca stau mai mult dupa Stef ar face orice sa-mi atraga atentia
I-a prins lui Stef degetele la sertar rau de tot, apoi l-a impins si l-a dat cu capu' de gresie
, apoi se tavaleau in pat si s-a asezat cu fundu' pe fata lui si l-a lovit la nas si gurita...deci numai si numai prostii
si Stef plange intr-un hal, se invineteste si nu mai are aer cand se loveste mai tare, ma si sperii, naiba!!!
Uofffffffffff....
Ne-a prins si ploaia torentiala, am stat in Mega Image o ora!!!! pana a venit cumnatul meu sa ne duca acasa, ca restul familionului era la munci...
Ce sa mai, sunt terminata!
luny spune:

nu mai rezist sa-l vad asa!!!
maine mergem si noi la Stanciu, multam mult, Bubulina
, multam mult de tot LIANA SI ARIEL, ca au fost aproape de mine si nu gasesc cuvinte sa le spun cat le apreciez pe amandoua!!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
bai, nu sariti pe mine, am o verisoara care si-a luat avensis acum 2 ani si a dat aproape 30 000 pe ea...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
simo, dar eu nu stiu despre cerclaj mai nimic :(...am idee vaga, dar nu stiu amanunte...o sa caut info si iti trimit, dar ar fi bine sa vb cu cineva "patit"...eu am fost la polul opus, cu col kilometric si dur ca otelu'
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
numeioana spune:
Luny, osafiebine osafiebine, nu mai plange! Suntem toate mame, toate am simtit pe pielea noastra cat suferi cand ai copilul bolnav, fara vlaga... Dar toate trec si uitam... si ne trezim ca maine cu niste vlajgani care nici nu ne spun ca pleaca in oras si nu se intorc toata noaptea...sa vezi atunci jelit
si stat pe geam pana dimineata
.
Si daca Stanciu asta e asa de buna, ca eu n-am auzit de ea, mergeti la ea... Eu va invidiez ca aveti de unde alege...
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
Simo, cu Stela vorbeste despre cerclaj...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Simo, eu stiu ceva in legatura cu cerclajul... Este mai pe limba noastra "cusutul colului". Se face atunci cand colul este deschis sau f scurt in primele saptamani de sarcina ca sa previna stii tu ce...nu scriu ce...
Cumnatei mele i-a facut cu anestezie locala si apoi a trimis-o acasa... numai ca dupa operatiunea asta se sta in repaus aproape total si se ia tratament toata sarcina...
Ufff... dar osafiebine si cu voi. Ma bucur ca bebe e ok.