Puiuti de Randunici 2008!! (294)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani:
Draga si Scumpa mea Teodora-Noruta
Scumpicica Teodora de Liana
Teodora de Simo-Mimo
azi e Sf Teodora de la Sihla!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Am spuuuuuus, eu sunt la mare de pe 21 pana pe 28. Sau nu am spus ?

Ioana, poate chiar de la canini i se trage kkceala. Daca ar fi facut constant moale...dar asa? Eu as pleca la mare, cu tona de smecta si de furazolidon la mine. Un picusor de regim...eventual sa duci un pic de kk la analizat? Sau e prea extrem? Eu nu pot fara AC, deci e obligatoriu pentru mine sa il am.

Gudinde, ma rog in continuare pentru mami a ta. Si sa le lumineze Doamne-Doamne mintea si sufletul sefilor si colegilor tai, sa inteleaga prin ce treci, sa poti sta cu ea pana trece greul.

Mimo, ce face Teodora? Indeamn-o sa o vada un medic!

Luny, Bubu, ce faceti? Cum sunt piticii?

Stela, te inteleg ! Imi e mie greu, care am incredere oarba in mama si in soacra-mea...

Zoze, Ariel, eu cred ca v-ati mutat in Australia, d-aia erati voi la ora aia pe forum .

Ariel, ma bucur mult ca analiza a iesit ok. Tin pumnii in continuare, pana va linistiti toti si vei spune ca ati trecut si hopul asta.

Revin! Ca nu am terminat!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Ariel,te-am intrebat pe tine de cerclaj ca intr-o postare ai spus ca stii multe si de cerclaj,de-asta!
Olga,chiar nu m-a "daramat" postare ta!Ma simt mai bine sa citesc ca au fost si cazuri cu viitoare mamici cu cerclaj care s-au putut misca in voie!Si normal ca am incredere in dr meu!Sper ca voi putea si eu sa ma misc normal,sa nu mai fiu tinuta la pat!Data trecuta cand am fost la control,mi-a spus ca poate nu va fi cazul de cercalj,dar dupa ce i-am spus prin ce am trecut in grecia si masurandu-mi din nou colul,a zis ca tb neaparat sa imi faca.....asta e!
Cuscra,Ioana,Ramo,Simo-Mimo-multumesc de sfaturi si incurajari!
Ioana,noi in Creta am avut nevoi de Ac,la ce calduri erau pe acolo,seara 33 de grade

Mergi la inceput

Cuscra,nu ne cinstesti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut!
am avut noapte fara febra gratie diclogesicului, dar la 7 avea iar 39,1...are gura umflata de zici ca si-a tras botox, veziculele alea sau ce ma-sa sunt, se inmultesc, are parca si pe limba, si se maresc si gingiile sunt umflate...slava Domnului ca a bagat bibe cu lapte si cereale...parca nu se mai face 4 odata sa plec cu el la dr...acum trece saptamana de cand e asa...de duminica seara...si e moale, falacu'...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, sanatate! Imediat se face 4, poate daca va da si voua Aciclovir trec mai repede. Va vedea medicul, sunt sigura! Semnul bun a venit, uite ca a mancat copilul!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Teodore frumoase

Ma, Luny, ai lui Bubu s-au potcovit de la piscina cu carcaiacul. Voi cum de ati avut "norocul"!?!? Oooooof!!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Sigur ii da aciclovir, dar uite ce violent e la el fata de Stef...si prin deductie logica, tot de la piscina s-o fi luat, ultima data cand era apa in ea...si atunci apa nu mai era chiar atata de turcoaz ca de obicei, dar nici jegoasa, ca nu-l bagam..fusese furtuna cu o zi inainte si am zis ca d-aia o fi asa..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am dormit vreo 4 ore ...abia ma tarai pe aici.Teo pare mai bine n-a mai facut febra de vreo 12 ore, adica aseara totusi a facut frisoane tremura toata, s-a bagat in pat singura in camera cu usa incuiata...mi-a venit sa mor Dar pana la urma a adormit, peste noapte n-a mai avut nimic, dimineata nu mai avea febra dar nu s-a dus in excursie si a ramas singura acolo in camera Cica se simte mai bine ca ieri dar cand se ridica in picioare o ia cu valuri de caldura si gol in stomac Acum incerc sa dau de niste prieteni ai unor prieteni care locuiesc in Londra sa vad daca ii pot mobiliza sa se duca pana acolo sa stea cu ea.
Mari stranuta si ea dar a plecat totusi in parc cu Vladutz, eu stau planton ca poate suna Teo, poate suna aia ca nu se trezisera inca, poate incepe ploaia si trebuie sa ma duc sa-l iau pe Vladutz...De mare KKO totul....a fost ieri o zi lunga, azi se pare ca va fi la fel.
N-au aia doctor pt raceli...n-auziti, paracetamol si ulei mentolat

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Hai, Mimo, ca e fata mare!! Si eu la raceli din astea tot asa luam...niciodata n-am luat antibiotic...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput