recomandare instructor auto

recomandare instructor auto | Autor: axxxa

Link direct la acest mesaj

Buna seara
Va rog din suflet sa-mi recomandati un instructor auto particular serios si onest, caci am citit numai despre experiente neplacute cu scolile auto si lipsa de profesionalism a unora, ca dureaza f mult pana termini orele programate, ca unele dintre ele au instructori neseriosi, dezinteresati, nepregatiti, etc.
Am 2 copii mici care trebuie dusi/adusi de la gradinita, astfel incat nu-mi permit sa pierd mult timp cu scoala de soferi, asa ca varianta instructor particular m-ar avantaja.
Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Cred ca ar trebui sa-ti scrii orasul ca apoi sa iti putem recomanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Orasul si, daca-i Bucuresti, o idee de zona...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

uf, m-am grabit si am uitat, scuze
locuiesc in otopeni, deci zonele apropiate mie ar fi baneasa, aviatiei, 1 mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

exact asta cautam eu acum pe net, vad ca s-au redus tarifele. Am vorbit la scoala tudor si cica dureaza minim o luna si jumatate, ca asa-i legislatia, nu se pot face mai mult de 2 ore/zi de conducere, plus orele de legislatie....eu as vrea sa termin cam intr-o luna, oare se poate ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

editez, ca am mai vb o data si pentru mine pica varianta asta, orele de legislatie cica se fac numai in 2 zile/saptamana, miercurea si sambata ( ceea ce pt mine nu se poate), de asta dureaza asa mult, iar la practica nu poti intra decat dupa ce termini cursurile de legislatie ( mi se pare normal).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu am terminat intr-o luna. Terminam si mai repede, dar a fost Pastele, si chiar daca terminam mai repede, nu putea sa-mi dea dosarul sa ma inscriu la examen, mai devreme de o luna.
De fac 2 ore odata (o ora = 45 de minute + 5 minute pauza, teoretic... mergeam o ora jumatate)
Iar partea teoretica... ar trebui sa faci un numar de ore de teorie, sa dai un examen acolo unde faci orele de teorie, apoi dupa ce ai luat un numar minim de puncte (nu stiu daca la fel ca la examenul propriu-zis sau mai putine) poti incepe scoala, partea practica.
Din cauza asta multi spun ca nu ai cum sa termin intr-o luna.
Daca instructorul este deacord le poti face in paralel.

Instructorul cu care am facut scoala este particular, f. serios si cumsecade... n-a ridicat tonul niciodata, nu stiu cum poate fi un om atat de calm daaaaar este in cartierul Titan... nu vine pana in baneasa sau cine stie unde, dar vine sa te ia de la metrou sau de prin apropiere... stabileste programul in functie de cum poate fiecare...

La traseu stiu ca se pleaca doar de la podul IOR, asa era acum o luna, nu cred ca s-a schimbat, vad mereu masini cu "examen" orin cartier... asa ca niste ore ar fi de preferat sa fie facute in zona... pentru mine a contat f. mult ca am stiut zona... la carol am picat traseu... si nu pot sa zic ca peste o luan am fost mai breaza dar m-am descurcat altfel aici...

Cand am dat examen la Carol, am condus niste ore prin zona... faceam o jumatate de ora pana acolo, o jumatate inapoi, in cel mai fericit caz... si imi ramanea maxim 30 de minute pt condus prin zona cu pricina...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

elyanne imi poti da datele dansului pe pm, te rog? si de la cine ii zic ca am nr de telefon
eu sunt dispusa sa ma deplasez si daca oricum trebuie sa ajung in zonele in care se da examenul, ca sa exersez mai mult pe acolo, atunci chiar nu mai conteaza unde sta...

Mergi la inceput

mai astept si alte recomandari, pe pm, va rog
ca sa am de unde alege
Rufus, MihaelaV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Ti-am dat PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

axxxa, ti l-as fi recomandat pe instructorul cu care a facut Tora...da-i departe rau de tine...el "functioneaza" in zona Iancului, Pantelimon, Titan...daca vii pana aici, iti trimit numarul de telefon.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Rufus, daca e calm, rabdator si explica bine, trimite-mi nr te rog
de venit oricum trebuie sa vin in zona, ca sa exersez si zona IOR, unde am inteles ca se tine examenul
multumesc mult

Mergi la inceput