recomandare instructor auto
Raspunsuri - Pagina 2
M&M spune:
Axxxa, ai PM..
EU am facut scoala in Baneasa ( langa aeroport ), acolo stateam si imi era tare comod sa merg doar 2 strazi pe jos Am facut cu un instructor , privat, super Ok. Calm, explica, te invata toate manevrele si , daca simti ca ceva nu stii foarte bine ii zici inainte de sedinta si te pune in sedinta respectiva sa repeti pana intelegi..O sedinta tine intre 1 1/2 si 1.50., ii poti zice pe unde vrei sa conduci. EU am tereminat intr-o luna juma, dar asta acu ceva ani , cand era obligatoriu sa faci scoala in nu stiu cat timp, acu nu mai stiu cum e , mai ales partea cu legislatia..
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Damag3 spune:
V-as ruga sa imi spuneti un instructor bun si cu preturi mici in zona Titan dk se poate. Elyanne, imi poti spune cat ai platit? Multumesc anticipat
elyanne spune:
800 ron scoala... 55 ron / ora suplimentara... nu mai retin cat am platit in ziua de examen... 70 parca...
Eu am inceput scoala in aprilie... nu stiu daca s-au mai schimbat preturile intretimp.
Apoi mai platesti examenul psihologic (50 ron), analizele si vizitele medicale pentru fisa (60 - 100 ron) si taxele de examen, de permis (vreo 70 ron). Plus cartile, chestionarele ...
Una peste alta pe langa cat te costa scoala, mai adauga inca jumatate pentru restul maruntisurilor... Eu a trebuit sa fac mai multe ore suplimetare si s-au adunat... apoi am dat ex. practic de doua ori si se adauga si zilele de examen de fiecare data...
Damag3 spune:
mersi Elyanne, am observat ca instructorii privati sunt mai scumpi decat o scoala, ptc am gasit o firma care cere 600 ron. Bineinteles fara testare, analize si restul.
_Mihai_ spune:
Buna seara. Cautam si eu recomandari pentru instructori si am ajuns aici (via Google :) ).
Va rog frumos dati-mi si mie datele de contact ale acestor instructori recomandati de voi. Eu locuiesc in zona Dristor, deci atat din Titan cat si din Iancului sunt ok.
Eu tare as vrea sa rezolv anu' asta si sa dau si de permis, dar daca mai pierd mult timp cautand scoala/instructor, nu cred ca mai reusesc. Am un program... lejer sa-i zicem, si as putea sa merg in fiecare zi la orele de conducere, iar peste legislatie ma tot uit de vreo luna si tot fac teste.
PS: Am auzit ca au aparut ceva probleme in ceea ce-i priveste pe instructorii particulari. A fost data o lege de curand, care reglementeaza autorizarea acestora, iar cateva luni, in diferite judete, nu au fost acceptate dosarele facute de particulari (se pare ca se astepta sa apara legea in Monitorul Oficial). Sper sa se fi rezolvat aceste probleme si sa nu ma trezesc prin decembrie ca nu pot sa dau examenul :|
Edit:
Deci, elyanne, MihaelaV, Rufus, axxxa (sau alte persoane care au fost multumite de instructorul lor) va rog dati-mi si mie un PM cu datele de contact ale instructorului recomandat de voi. Va multumesc, anticipat :)
Rufus spune:
Mihai, activeaza-ti PM
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
_Mihai_ spune:
Scuze Ma uitasem doar in zona Profil Personal si abia acum am observat butonul de Optiuni din zona de Mesaje Private. Acum sunt activate... cred :)
Multumesc ptr. atentionare ;)
skylhawaii spune:
Daca nu va deranjeaza...va rog sa imi comunicati datele de contact pentru instructorul auto despre care ati postat pe forum.
Va multumesc anticipat.
ziki spune:
si pe mine ma intereseaza datele de contact ale instructorilor mentionati de voi, plizzz
sunt la a doua repriza de scoala, dupa o pauza de doi ani, si mi-ar prinde bine un instructor calm...
va multumesc anticipat!
.........................................................................................
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]