Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna ziua!
Sper sa fiu si eu, alaturi de voi, mamica de aprilie 2010. Deocamdata am un test de sarcina cu o a doua liniuta extrem de pala. (Atat de pala incat mi-am trezit sotul cu noaptea in cap ca sa imi confirme ca liniuta aia e acolo intr-adevar si nu o vad doar ca asa imi doresc eu). UM a fost pe 6 iulie asa incat in perioada fertila am tras tare si se pare ca bebelina mica e acolo, la caldurica.
La prima sarcina am avut iminenta de avort inca de la inceput si am dus-o cu duphaston si nospa pana spre final. Acum ma cam doare burtica si ma gandeam ca ar fi bine sa iau Duphaston dar...sunt in concediu la mare si abia saptamana viitoare ajung acasa la medicul meu care sa-mi prescrie asa ceva. Oare pot lua si fara recomandarea medicului? Nu as vrea sa fie probleme cu sarcina, stiu ca Duphastonul ajuta la mentinere.

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vreau si eu cartea "Mama si copilul".Dau si eu una la schimb de Elizabeth Fenwick .Parca Ate zicea ca are dar nu are pm activat.
Dayanara lasa gandurile negre .Trebuie sa fii optimista si sa vezi ce bine va fi.Sunt si necazuri intr-adevar insa cu ajutorul lui Dumnezeu toate vor fi asa cum le dorim si asa cum ne rugam la El sa fie..

9+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mai fetelor ,eu sunt asa de molesita si ametita si ma doare capul...Si mai am cateodata si o stare de greata,mai ales daca nu mannac...

Selina felicitari!!!Eu cred ca noi ne-am mai intalnit pe undeva nu???Sau ma insel???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
6+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Ramonella nu esti singura care asemenea stari de moleseala, mai ales si cu vremea de afara numa in pat iti vine sa stai sa,tu ai greturi ca nu mananci eu am ca de ce mananc, nik nu sta in mine...hormonii, bata-i vinaSarcina usoara sa aveti!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paps spune:

MSYMO, nu mai fa atatea analize! Prea mult stres si inca asa de la inceput! Gaseste-ti altceva important de facut pe care sa te concentrezi in mod constant! Daca ai timp liber inscrie-te la un curs de gimnastica pre-natala sau la scoala mamelor! Vezi si alte mamicute agitate, fericite si stresate. Pana la urma toate suntem la fel. Iti trebuie un pic mai multa incredere ca sa-ti gasesti echilibrul. Nu compara o sarcina cu alta. Uite, eu sunt la a treia si e altfel! La fel cum un bebe nu e identic cu celalalt. Iti faci mai mult rau decat bine daca te gandesti la trecut in loc sa privesti spre viitor. Daca tii mortis la analiza asta fa-ti un grafic "ma duc doar 1 data pe saptamana in ziua x" dupa ce ii aud inimioara si il vad ca da din maini si picioare sunt mai linistita si ma duc 1 data la doua saptamani.

ATE, super ideea cu listuta. Chiar ma gandeam ca nu retin de fel numele mamicilor si scriu asa in general. Scuze mamici! Pana la nastere sper sa fiu mai buna

Legat de ACID FOLIC eu iau un sfert de tableta de 5ng. Eu am citit ca excesul dauneaza. Multi dr la noi sunt insa de alta parere.
VITAMINELE nu sunt necesare zilnic daca nu a aparut o carenta la analize. Eu iau cate una la 3 zile, "de siguranta", in rest salate, supe de legume, fructe ca acum se poate.

La ECO merg in 24 august cand o sa am 9 saptamani si dupa aceea la analizele de sange. Atentie cu reteta de la medicul de familie sunt compensate.

Eu merg la Dr. Badea la Clinica Eva din Brasov. Probabil ca acolo nasc. Dar pana atunci mai este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui marsy_baby

Ramonella nu esti singura care asemenea stari de moleseala, mai ales si cu vremea de afara numa in pat iti vine sa stai sa,tu ai greturi ca nu mananci eu am ca de ce mananc, nik nu sta in mine...hormonii, bata-i vinaSarcina usoara sa aveti!

10+

Sper ca asta sa fie tot raul...Oricum sper ca bebe sa fie bine.Asta conteaza.

Ioana si Duphastonul si Utrogestanul se dau fara prescriptie medicala.

6+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

despre vitamine....in afara de acid folic nu iau nimic, intai sa vad rezultatele analizelor si pe urma doctorul imi recomanda daca e necesar , la prima sarcina tot acid folic am luat si vreo saptamana fier dar mi.a spus sa nu iau deoarece imi iesise fierul bine, catre valoarea maxima

roxana 4+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

[/quote]

Ioana si Duphastonul si Utrogestanul se dau fara prescriptie medicala.

6+Doamne ajuta

[/quote]

Multumesc mult Ramona, nu mai stiu multe lucruri din 2005.
Sanatate multa tuturor!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paps

MSYMO, nu mai fa atatea analize! Prea mult stres si inca asa de la inceput! Gaseste-ti altceva important de facut pe care sa te concentrezi in mod constant! Daca ai timp liber inscrie-te la un curs de gimnastica pre-natala sau la scoala mamelor! Vezi si alte mamicute agitate, fericite si stresate. Pana la urma toate suntem la fel. Iti trebuie un pic mai multa incredere ca sa-ti gasesti echilibrul. Nu compara o sarcina cu alta. Uite, eu sunt la a treia si e altfel! La fel cum un bebe nu e identic cu celalalt. Iti faci mai mult rau decat bine daca te gandesti la trecut in loc sa privesti spre viitor. Daca tii mortis la analiza asta fa-ti un grafic "ma duc doar 1 data pe saptamana in ziua x" dupa ce ii aud inimioara si il vad ca da din maini si picioare sunt mai linistita si ma duc 1 data la doua saptamani.

ATE, super ideea cu listuta. Chiar ma gandeam ca nu retin de fel numele mamicilor si scriu asa in general. Scuze mamici! Pana la nastere sper sa fiu mai buna

Legat de ACID FOLIC eu iau un sfert de tableta de 5ng. Eu am citit ca excesul dauneaza. Multi dr la noi sunt insa de alta parere.
VITAMINELE nu sunt necesare zilnic daca nu a aparut o carenta la analize. Eu iau cate una la 3 zile, "de siguranta", in rest salate, supe de legume, fructe ca acum se poate.

La ECO merg in 24 august cand o sa am 9 saptamani si dupa aceea la analizele de sange. Atentie cu reteta de la medicul de familie sunt compensate.

Eu merg la Dr. Badea la Clinica Eva din Brasov. Probabil ca acolo nasc. Dar pana atunci mai este.

Iulia 29.08.2006
Delia 21.07.2008
Bebe DPN 23.03.2010

SI EU TOT LA CLINICA AM SA NASC,SPeRAM DOAR SA FIE BINE,ESTE FEMEIE SAU BARBAT?chiar nici nu stiu la ce doctor sa merg,am auzit ca toti sunt buni...poate ar fii bine la unul care sa vina si la nastere,majoritatea au si cabinet,o sa vedem,mai imi spui tu ce si cum

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

vaiii cotofenelor cat ati putut scrieee. am vazut ca s-au mai alaturat mamici BINE ATI VENIT SI SARCINA USOARA, SA STEA BEBE PANA LA TERMEN ACOLO LA CULCUS

Fetele care stiti sa imi calculati simie perioada fertila plsss din septdaca spre exemplu in iulie mi-a venit pe 28 , in august acum il opresc cu anticoncepdin cauza botezului, si banuiesc ca imi va venii pe 2.3 .09, si imi vine la distanta de 28 de zile

Mergi la inceput