Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

vaiii cotofenelor cat ati putut scrieee. am vazut ca s-au mai alaturat mamici BINE ATI VENIT SI SARCINA USOARA, SA STEA BEBE PANA LA TERMEN ACOLO LA CULCUS

Fetele care stiti sa imi calculati simie perioada fertila plsss din septdaca spre exemplu in iulie mi-a venit pe 28 , in august acum il opresc cu anticoncepdin cauza botezului, si banuiesc ca imi va venii pe 2.3 .09, si imi vine la distanta de 28 de zile

eu mi-am bagat nasul pe la calcularea ovulatie,si acolo imi scria si zilele fertile,dupa cum ti-am spus,ea nu mai calcula tu nimic ca ma superi...daca ai ciclu de 28 atunci perioada fertila e pe 14 pluis minus 3 zile,inainte si dupa,daca vrei fetita,presteaza din ziua 9 pana in ziua 14 daca vrei baiat dupa 14

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

pai eu tocmai aici nu ma pricep la care 14 zile te referi inainte CM-ului sau dupa?......iti dai seama ca nu o sa stau cu calendarul dupa mine data trecuta cand am ramas nu am programat , s-a intamplat si gata, asa ca nici de data asta nu o sa tin cont, cotaiala sa fie si vine si bebe

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Citat:

vaiii cotofenelor cat ati putut scrieee. am vazut ca s-au mai alaturat mamici BINE ATI VENIT SI SARCINA USOARA, SA STEA BEBE PANA LA TERMEN ACOLO LA CULCUS

Fetele care stiti sa imi calculati simie perioada fertila plsss din septdaca spre exemplu in iulie mi-a venit pe 28 , in august acum il opresc cu anticoncepdin cauza botezului, si banuiesc ca imi va venii pe 2.3 .09, si imi vine la distanta de 28 de zile

eu mi-am bagat nasul pe la calcularea ovulatie,si acolo imi scria si zilele fertile,dupa cum ti-am spus,ea nu mai calcula tu nimic ca ma superi...daca ai ciclu de 28 atunci perioada fertila e pe 14 pluis minus 3 zile,inainte si dupa,daca vrei fetita,presteaza din ziua 9 pana in ziua 14 daca vrei baiat dupa 14

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele eu ies, merg la finut sa il vad ca taree dor imi e de el ma duc sa-i musc copanasele. aveti grija de voi si de bondareii vostrii
Poate mai trag diseara un ochi asa in fuga pe aici

Mergi la inceput

Citat:

pai eu tocmai aici nu ma pricep la care 14 zile te referi inainte CM-ului sau dupa?......iti dai seama ca nu o sa stau cu calendarul dupa mine data trecuta cand am ramas nu am programat , s-a intamplat si gata, asa ca nici de data asta nu o sa tin cont, cotaiala sa fie si vine si bebe

Citat:

Citat:

deChristian Ionut
5+

A 14 zi de la inceperea ciclului,ziua 1 de ciclu ....in a 14..dar dac ai 28 de zile de ciclu,ori asa,ori asa tot 14 iti da

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana

Buna ziua!
Sper sa fiu si eu, alaturi de voi, mamica de aprilie 2010. Deocamdata am un test de sarcina cu o a doua liniuta extrem de pala. (Atat de pala incat mi-am trezit sotul cu noaptea in cap ca sa imi confirme ca liniuta aia e acolo intr-adevar si nu o vad doar ca asa imi doresc eu). UM a fost pe 6 iulie asa incat in perioada fertila am tras tare si se pare ca bebelina mica e acolo, la caldurica.
La prima sarcina am avut iminenta de avort inca de la inceput si am dus-o cu duphaston si nospa pana spre final. Acum ma cam doare burtica si ma gandeam ca ar fi bine sa iau Duphaston dar...sunt in concediu la mare si abia saptamana viitoare ajung acasa la medicul meu care sa-mi prescrie asa ceva. Oare pot lua si fara recomandarea medicului? Nu as vrea sa fie probleme cu sarcina, stiu ca Duphastonul ajuta la mentinere.

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Am vazut montajul sunteti frumos itoti
sarcina usoara

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nelia tu o sa nasti in ro sau in italia?

roxana 4+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

in ro,plec in tara sotul ramane aici
sora mea e in spania,lanha madrid,pe langa caretera...

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

in ro,plec in tara sotul ramane aici
sora mea e in spania,lanha madrid,pe langa caretera...

deChristian Ionut
5+

n.am idee pe unde poate fi caretera e autostrada

pe urma din ro va intoarceti in italia sau ramaneti definitiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

of, abia am citit, ca mult ati mai scris!!!

nelia, la mine fix in ziua in care am facut 8+, au inceput greturile si arsurile. eu sper sa nu inceapa si la tine,e asa neplacut

selina, bine ai venit printre noi! sa fie o sarcina usoara si fara probleme!

happyjoy eu am intrebat medicul de raporturile sexuale pe perioada sarcinii, si daca nu doare burtica, este permis. dar eu tot nu am curaj

referitor la acidul folic, bine ca ati tot vb voi pe aici, ca altfel nu ma uitam pe cutie ca este de 1mg, si dr mi-a zis sa iau de 5mg. si referitor la acidul folic, uta a avut dreptate, 0,4 mg este doza zilnica recomandata, asa scria pe cutie ... acum realizez ce doza marita ni se recomanda sa luam, dar daca spuneti ca excesul se elimina prin urina ... atunci asa o fi, ca banuiesc ca nu erau nebuni toti medicii sa ne dea in exces si sa ne dauneze.

nu mai este nimeni care naste la Giulesti?

poop toate burticile

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paps spune:

ALeesico daca iei anticonceptionale nu se mai respecta nici o regula referitoare la momentul ovulatiei sau lungimea ciclului. Metoda se foloseste si pentru a provoca o mai puternica ovulatie (poti sa pierzi chiar mai multe ovule). Cel putin pana la urmatoarea menstuatie nu o sa poti sa calculezi nimic. De ce trebuie neaparat sa-ti intarzii ciclul, ai asa dureri si sangerari mari sa nu poti rezista la botez?
Orice ai alege, distractie placute si un bebe cat mai repede frumos si sanatos!

Mergi la inceput