Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

carla multi

fetelor eu cand stau un pic aud numai bebe plangand imi rasuna in cap cred ca o iau pe aratura

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Carla,nici nu stii cat m-au linistit rasunsurile tale.Merci mult

Acum tocmai a facut uncachita de culoare obisnuita si se joaca foarte cuminte cu un fel de baby gym, dar mai simplu si din plastic, dar e foarte fericita.

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Raluca, deci si tu ai patit la fel. La mine garmastanul nu a functionat, mfolosit un tub intreg fara rezultat. Cel mai bine a functionat stergerea sanului cu un tampon cu ser fiziologic dupa fiecare supt. Si ragada era vindecata pana s-a hotarat miss sa o musre rau de tot. La fel am patit si eu, doar o data a vomat cu sange, era sa mor de frica.

Mergi la inceput

Scuze pentru greseli, dar nu-mi functioneaza tastatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salutare fetele..pupicei la bebelusi
noi astazi am fost cumintele...am scos-o si eu azi pe Lari dupa ce de 3 zile nu am mai scos-o k la noi a cam plouat zilele astea si na am stat in casa cu galuscuta
clody si eu mai am momente cand o aud pe fi-mea plangand cred k mi-a intrat in creieri si nu mai iese k in prima luna de nu imi plangea mama mama
cristina..bine k a avut efect serul fiziologic pt san...acum cum mai e bebe mai te musca ?
ce ma enerveaza vremea asta ba e soare ba e innorat si sta sa ploua ufff...saptamana viitoare merg la shopping(asta ca o paranteza) k de cand am nascut ma imbrac numai in pantaloni de trening si pantaloni 3 sferturi si tricouri k blugi sau alti pantaloni nu ma mai incap si deee trebuie reinnoita garderoba...asta k nu am mai cheltuit demult niste banuti

Anca mami de bebelina Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

carla multi

fetelor eu cand stau un pic aud numai bebe plangand imi rasuna in cap cred ca o iau pe aratura

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

si eu la fel...

Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nici la mine n-a folosit la nimic garmastanul, a mers bine prima data cu ulei de cocos si bai de aer si acum cu gelul de la Bioclin.

Noi am mai luat o olitza pentru Saby sa avem si la mare si astazi i le-am lasat pe amandoua, ca sa se invete cu ideea. Saby le-a luat pe rand, intai cea roz, dupa care vine la taica-su':
- "Tati, ai treaba?
- Da, Saby, de ce?
- A facut Saby caca in olitza rozzzz"

Apoi se duce la cea verde si victorioasa la taica-su': "Iar a facut Saby caca in olitza verde" (eu alaptam, tati nu apucase sa o spele complet pe prima).

Apoi si-a vazut fata olitzele curate si a facut si un pipi in cea verde, dupa ce a fost curatata a mai facut unul, a fost foc continuu de olitze vreo 15 minute.
(noi suntem la faza de renuntat ziua la pampers cat suntem acasa, azi a dormit prima data dupa-amiaza fara si nu a facut in pat)

Sa va mai zic ce a scos Saby din gurita azi:
"Lary, esti gata? Ai papat? Vrea si Saby la mami in brate"
" Lary, nu papi banana ca esti mica, papi doar tzatza".

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

cristina...ai o fetita tare frumoasa ,sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa ...acu am vazut k mai are putin si face 4 luni ce a mai trecut timpul . si tu arati foarte bine si esti o mamica tare fericita k noi toate de altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Fetelor, noi suntem in cotinuare f suparat, Iosef a luat in ultimele 2 saptamani doar 125g .Si nu are nici pofta de mancare. Azi-noapte a fost a treia oara cand a dormit 8 ore neintrerupte, mi s-a facut rau cand am vazut ce tarziu era cand m-am trezit, ca eu daca nu am fost trezita la supt am dormit ca o nesim...Deci, pe langa faptul ca mananca parca mai putin la fiecare masa, in sensul ca trage cu mai putin spor, mai si sare masa de dimineata.
Am vorbit cu dr. lui, ea face o legatura intre stagnarea greutatii si dismicrobismul intestinal-daca va amintiti la copro i-a iesit Klebsiella, a facut trat. cu biseptol, iar la copro de control i-a iesit din nou acelasi microb. Initial si dr. de laborator si dr. copilului au fost de parere sa nu-i mai dau alt antibiotic, dar acum mi-a spus ca daca continua asa incepem tratament din nou.
Copilul e voios, nu are febra, doar ca i-au disparut falcutele

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

madalinuza..tu ii mai dai san? poate nu mai e lapticul asa de hranitor cine stie
cat despre trezit..a mea de vreo sapt asa nu se mai trezeste noaptea...ultima masa o are la 12 noaptea si apoi abia la 7 juamte-8 se mai treste uneori mi s-a trezit si la 8 jumate de ma speriasem de ce nu am auzit-o plangand de foame

Mergi la inceput