Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata! Eu va servesc o [imi place cafeaua]!
Raluca fetita voastra e o scumpa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Am aparut din nou pe la voi, de data asta cu o intrebare pt nicuratze: se pare ca avem o cunostinta comuna, madalina stoicescu, a facut mf4 [magurele], si gasindu-te la prietenii ei, m-am uitat la profilul tau... Dupa poza nu te stiu, dar avem acelasi an de nastere, cine stie ce alte info mai avem in comun... Ce inseamna si site-urile astea cu friends si friends de friends... "In loc de ce mica-i lumea" o sa zicem: "ce mici sunt site-urile astea!"

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

Daa,am fost colege de liceu,din pacate s-a rupt filmul dupa,anul asta faceam 20 ani dupa terminare,dar nu s-a mobilizat nimeni pt o intalnire

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

buna dimineata fetele!
cred ca iau si eu o . E buna dupa o noapte luuungsa

mamica fericita de Robert Andrei(18.05.2009)http://picasaweb.google.com/iulia126/Bubu#09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
carla...........sorry..dar mama ta e de groaza..auzi la ea cum se fofileste..odata cu contabila.Nu-mi vine sa-mi cred ochilor ce citesc..cum poate sa zica asa unui copil?si faza cu "prostii astia nu stiu cum sa te creasca"..imi cer inca o data scuze,dar daca era mama mea o jumuleam.
Tare faza cu pampersul,iar Saby e o scumpica

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

N-ai de ce sa-ti ceri scuze, o jumulesc si eu de mult timp si degeaba, niciodata nu invata. Nu-i cer marea cu sarea, ci un dram de respect sau macar bun-simt.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

ce faceti? va citesc cat ma lasa razvi dar ... de raspuns nu pot ca uite ca si acum are radar cum sa fac ceva pt mine gata incepe urlatorul

ma regasesc in tot ce scrieti la mine e asa : "CARE PE CARE"

plangeeeeeeee

va pup

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Carla tu doar stii ca te descurci fara ajutor! Ia-o si tu ca atare si mergi mai departe! Vroiam sa-ti zic: spuneai ca-i dai si lui Saby sa suga! Poate si de asta esti slabita! Corpul tau produce mai mult lapte!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Nu-i dau sa suga, doar daca Larisa suge si celalalt san curge, colectez ce e in plus intr-un pahar si bea Saby. Tot Saby a baut si ce am muls cand am avut nevoie.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby-first

Carla, daca zici ca si tu ai patit la fel cu Saby, m-am mai linistit. Dar mai eceva. Azi a avut 2 scaune mai inchise la culoare si nu ni s-a intamplat asta pana acum. O fi normal? Picii vostri au fact asa?

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana
http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Culoarea scaunului normal poate varia foarte mult in primele luni, trebuie sa-ti faci griji daca ajunge negru sau alb.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23
pai filtrele aparatelor de aer conditionat contin mai multe bacterii. Asta imi aduce aminte de un sef american la care am lucrat in timpul facultatii si care se chinuia sa-i convinga pe romani ca nu aerul conditionat imbolnaveste, ci virusii, microbii etc. Nu prea reusea saracul...

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Oare de ce nu ma mir?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Carla atunci am inteles eu gresit!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Clody,
Cris, da, eu intrebam de marginea patului. Eu am o boala cu paturile cu margine, trebuie sa fie cat de moale posibil sau macar rotunjita, ca sa nu-mi belesc picioarele.
Maria, felicitari pentru zilele fara colici, sper ca ati scapat de tot. Noi ne laudam cu 5 nopti in care primul somn a fost de 7-8 ore, mai ramane de lucrat la urmatorul, care e de maxim 2 ore.
Marcela, cunosc "modelul" de socri, din pacate. Daca ar fi trait tatal meu n-as fi avut nici cea mai mica grija, n-ar fi trebuit nici sa calc, nici sa fac mancare sau curatenie si nici sa sterg copiii la fund, le-ar fi facut pe toate. La fel era si soacra mea. Din pacate ei nu se pot bucura de nepoti, dar ne vegheaza de sus, cu siguranta.

Mergi la inceput