Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Voicu cum zicea si Carla e mai usor cu bebe mic, decat cu unul care alerga si trebuie sa fugi dupa el! Sa vezi ce placere era cand david mergea in 4 pe la toti vecinii de cersaf! Mai cauta si in cosurile de gunoi, dar in ultimile zile ne lua de mana si ne ducea in apa! asta era la 1an si 1 luna!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Noapte buna!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

intr-adevar carla e greu in oras mic sa gasesti un medic bun.pana acum am consultat vreo 3 dr si fiecare avea ideile si sfaturile ei, majoritatea contradictorii....nu stim ce sa facem...mai cautam.
am vazut ca se vorbea de ragade...ce nasoale sunt.si eu am patit sa vomite fata sange de la ragade, insa doar intr-o singura zi si m-am speriat ingrozitor.ca sa treaca m-am dat cu garmastan si nu am mai avut nimik in 2-3 zile.
am vazut pozici cu bb.niste minuni!!!
am mai pus si eu cateva pozici, dar mai pun dupa ce le descarc si de pe camera si din tel.
va las ca ma pun si eu in pat.noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora

Alynta, clar ca e de inteles...e mai bine cu strainii pe care ii platesti decat cu rudele. Am incredere mare in bona, vine la mine de cand avea Karo 4 luni (la curatenie) si de la 1 an si 2 luni ai Karolinei i-am facut angajare la firma sotului ca io m-am dus la servici. Am avut un noroc enorm cu ea, drept e ca si noi am ajutat-o cu niste treburi.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Buna, fetelor, nu am intrat azi ca efectiv n-am avut timp....
Nemora, vreau si eu o bona bunaaaa. m si eu una buna acum, dar ma paraseste in decembrie ca ii naste fiica si va sta cu nepotica ei. Si la mine a fost initial menajera, il stia pe Luca de la nastere, de fapt daxca ma gandesc bine, dinainte de nastere.Iar Luca o iubeste enorm, i-am trecut cu vederea unele lucruri, ca se poarta ff bine cu baiatul meu. Din Decembrie sunt efectiv in aer... cu 2 copii.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue77

Cris82si eu mor cand tot imi pune mana pe copil te miri cine...am sticluta cu dezinfectant cu mine si imediat il dezinfectez de fiecare data, plus ca isi si mananca mainile.
Carlamortala Saby

Si mie imi place cum miroase caca lui bb, stiu ca la Marc am regretat cand am inceput diversificarea ca se schimbase mirosul...

Si eu subscriu ca bb e bine la mare, eu stiu ca la botez si la mare nu se raceste, Yoann cand am fost la mare si batea vantul pe plaja de mama mama n a patit nimic, in schimb mi aracit de la aerul conditionat din magazin, asa ca....

NOI
Cristina Yoann Christian (14.05.2009) si Marc Adrian (28.08.2004)

pai filtrele aparatelor de aer conditionat contin mai multe bacterii. Asta imi aduce aminte de un sef american la care am lucrat in timpul facultatii si care se chinuia sa-i convinga pe romani ca nu aerul conditionat imbolnaveste, ci virusii, microbii etc. Nu prea reusea saracul...

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Serialbastre, felicitari pentru micuta crestina!
Cristina, si eu cred ca este de la ragade, asa am patit si eu cu Saby o data.

Sa va zic ca-mi vine sa-mi iau campii? M-am trezit cu mama la usa, ca stia sigur ca azi stau acasa sa lucrez la bilant. Are herpes la gura si mi-a pupat-o pe Saby de a innebunit-o, continuu era cu gura pe fatza ei, am zis ca mor. Plus ca mi-o ia de la un metru in brate, o smuceste sa o aduca la ea in brate si apoi o tine cu forta sa o pupe continuu, degeaba zicem sa nu mai faca asa, nici nu ne baga in seama. Apoi ii zice sotului meu: uite ce frumoasa e Saby, nu-i asa? El zice: da, si Lary la fel. Ea zice: ei, nu ca Lary, Saby e mai frumoasa . Apoi se duce la patut, Larisa gangurea si ea vine la mine si-mi face cu mainile "sic-sic, ca a zambit la mine". Ce mama naibii, suntem in competitie, imi face mie in ciuda ca a zambit la ea???
Eu eram la calculator cu o ruda care este contabila si ma ajuta la bilant, Larisa era mufata din cand in cand, sotul facea de mancare in bucatarie si maica-mea statea ca un musafir pe canapea si facea armata cu Saby, dupa ce mi-a umplut-o de microbi pe toata pielea. Iar miroase fii-mea a parfum de baba, o bag diseara in baie cu tot cu par. Sa vedeti faza: face Saby pipi la olita si o ia sa se duca la baie sa o arunce. Maica-mea sta in continuare, eu eram mufata, sotul cu mainile intr-o musaca de vinete. Ii zic mamei sa se ridice, sa ajute copilul sa arunce olita si sa o clateasca. Pune o expresie de dezgust total, de parca i-ar fi vomitat cineva in gura si zice sa o ajute taica-su'. Adica doamna e musafir si ea vine doar sa-mi imbaloseze copilul crescut de noi, la care nu contribuie nici cu clatitul olitei sau cu aruncatul unui pampers, ca sa nu mai zic de facut mancare sau curatenie.

Deci, fetele care au ajutor de la parinti/socri, dati-le un pupic in plus din partea mea, fac o treaba exceptionala. Cele care nu au ajutor, credeti-ma ca e mai bine sa faceti singure tot decat sa reparati dupa altii. Cred ca mama a asteptat sa creasca Saby pentru singurul scop de a o starni impotriva mea, m-a amenintat de multe ori cu asta si deja incearca sa o faca.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Carla, imi pare rau pt ca vizita mamei tale, in loc sa fie ceva superplacut si relaxant se transforma intr-un moment de stress, asta ca sa ma exprim elegant. Eu nu am deloc parinti si asa mias dori cateodata o persoana apropiata, stiu ca mama ar fi fost ok, i-a crescut copilul surorii mele si stiu cum se purta.
Cat despre socrii...ei nu locuiesc in tara si inca nu au binevoit sa-si vada noul nepot, or sa vina peste 10 zile, iar la socrul meu, fazele de genul celei traite de tine azi, sunt ceva comun. Si pt ca imi sunt socrii, nici nu prea le pot spune sa ma descarc. Anul trecut au venit in tara O LUNA si in tot acest interval NU AU PUTUT O DATA SA-L SCOATA PE LUCA IN PARC sau macar sa vina cu noi cand ieseam afara. Culmea e ca ei se plimbau pe la aceleasi ore. Chiar inainte sa plece insa, au cerut sa mergem in Cismigiu SA FACA POZE CU NEPOTUL. Adica, si-au creeat amintiri despre ce? un trecut fals de bunici iubitori la plimbare cu nepotul prin parc?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Am intrat repede..sa va salut si sa raspund repede cate ceva,ca ma asteapta sotul

Alynutza..ii dau un siropel,se numeste Aero-Red..scoate partzuri la greu de la el.Intamplare sau nu...vad ca de marti dimneata nu a mai avut nici colici..

Picky,Kiralina..concediu placut si distractie placuta!

Carla..bine zis cu ajutoarele...iar despre faza cu mama ta.....,pacat ca se comporta asa!
Am vazut poze de Ancy si Andreea...frumosi copii si foarte reusiti!

Deja ma striga sotul..asa ca am plecat!
la toate si noapte buna

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am aparut din nou pe la voi, de data asta cu o intrebare pt nicuratze: se pare ca avem o cunostinta comuna, madalina stoicescu, a facut mf4 [magurele], si gasindu-te la prietenii ei, m-am uitat la profilul tau... Dupa poza nu te stiu, dar avem acelasi an de nastere, cine stie ce alte info mai avem in comun... Ce inseamna si site-urile astea cu friends si friends de friends... "In loc de ce mica-i lumea" o sa zicem: "ce mici sunt site-urile astea!"

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

Mergi la inceput

Kiralina, anci, Picky, concediu placut, sa va odihniti si sa va distrati ca meritati.
Laurra, weekend placut, sa vii cu forte proaspete.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata.......................
dau pe ziua de azi.Sunt beata de nesomn...cand am zis si eu aseara ca ma apuc de alea-alea,hop si fi-mea se trezea din ora in ora si nu numai ca am renuntat la huta-huta,dar nici nu am dormit..parca a avut mancarici aseara.
Carla,parca tu ma intrebai de marginea patului..pai uite ce multifunctionala e..ca aseara pe intuneric si in viteza ca urla copilul..am tras un sut in margine de am zis ca mi-a ramas piciorul acolo..si acum mi s-a umflatsi doare ca naiba.

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput