Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Tot uit sa zic cate ceva, ma iertati .

Anca, spune-i sotiorului tau ca noi am dus-o pe Larisa la mare cand avea 10 zile, apoi la o luna. Sora-sa a fost abia la "venerabila" varsta de 6 saptamani. Sigur ca nu le-am tinut la plaja, dar ele fiind protejate de soare noi am stat la plaja fara griji, am alaptat pe plaja de nenumarate ori. De ce i se pare lui prea mica?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Carla..lu al meu ii e ca nu cumva sa raceasca ,plus k ei ii mai apar bubite de la caldura si s-a gandit k fiind mica nu putem sta pe plaja si mi-a zis k degeaba mai mergem k el singur pe plaja nu sta sau sa stea o ora-doua si sa mearga in camera...mi-a zis ca prefera mai bine la anul asa sta si ea in funduletz incepe sa mearga cat de cat si e altfel. ce sa-i faci cand e vorba de Lari ...aoleo! orice numai sa ii fie copilului bine,sa nu pateasca ceva,ce mai e ultra protector

Anca mami de bebelina Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Inteleg asta, doar nu-si inchipuie ca noi vrem sa facem rau copiilor. Partea cu raceala nu o inteleg, acelasi risc mi se pare peste tot, chiar mai mare la munte. Cu plaja... copilul la umbra si voi pe rand in apa. Bubitele de pe fatza nu sunt o boala, doar inestetice .
Mie ambele fete mi s-au dezvoltat mult mai bine in perioadele in care am stat la mare decat in Bucuresti, din toate punctele de vedere, s-a simtit enorm schimbarea de aer. Nu acelasi lucru s-a intamplat la munte, nu stiu de ce.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

inteleg ,Carla...ce sa-i fac ca ne-am tot certat pe tema asta cu marea ,eu ii zic sa mergem k nu pateste copilul nimic el nu k asta-i nu-i concediu,imi tot zice ca abia are aproape 3 luni,daca avea 6-7 luni mergeam k statea in fundulet dar asa prefera sa astepte pana la anul. aia e ce sa ii fac e tare incapatinat si daca ii intra ceva in cap pai ii intra mama nu gluma nu mai iese .lasa la anul recuperam si stam mai mult

Anca mami de bebelina Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetele.... i-am terminat baitza la broscaleta si acuma a adormit la mine in brate..e asa de dulcica

carla...........sorry..dar mama ta e de groaza..auzi la ea cum se fofileste..odata cu contabila.Nu-mi vine sa-mi cred ochilor ce citesc..cum poate sa zica asa unui copil?si faza cu "prostii astia nu stiu cum sa te creasca"..imi cer inca o data scuze,dar daca era mama mea o jumuleam.
Tare faza cu pampersul,iar Saby e o scumpica

Acum e sora-mea la mine si cumnatul,dar o sa le fac vant si cine stie..poate am succes cu

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Cris82si eu mor cand tot imi pune mana pe copil te miri cine...am sticluta cu dezinfectant cu mine si imediat il dezinfectez de fiecare data, plus ca isi si mananca mainile.
Carlamortala Saby

Si mie imi place cum miroase caca lui bb, stiu ca la Marc am regretat cand am inceput diversificarea ca se schimbase mirosul...

Si eu subscriu ca bb e bine la mare, eu stiu ca la botez si la mare nu se raceste, Yoann cand am fost la mare si batea vantul pe plaja de mama mama n a patit nimic, in schimb mi aracit de la aerul conditionat din magazin, asa ca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

blue..........eu oriunde plec,am la mine un tub cu gel dezinfectant din acela care nu necesita spalare..si cum vad ca cineva atenteaza la fi-mea o dezinfectez ca isi roade manutele de parca sunt acadele,dar in ziua aia ..vacinica lu' mama ma scosese din pepeni

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancy_2405

Am mai pus si eu cateva pozici cu puiutul meu si cu nepotica mea(fetita surorii mele care are acum 4 luni si o saptamana).

Anca mami fericita de Alexandru George(07-05-2009)

http://picasaweb.google.com/ancysimona/PozeAlexutz#

Anca sunteti 3 frumosi! Ce baietel dragut! Nepotica e adorabila!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Serialbastre, felicitari pentru micuta crestina!
Lauraa La Multi Ani Mayei Teodora! Iesire placuta la munte! Sa va luati haine groase ca ploua in toata tara!
Alinutza23 te inteleg perfect cu casa! Nadejde ca DD va rezolva! 4 ani am stat in chirie, gazda, camin. Groaznic! Nu credeam ca se va rezolva... Nu puteam sa sper... Dar DD a facut o minune si i-a inmuiat inima soacrei si ne-a ajutat cu apartamentul! ea e cu toane, dar are suflet bun!
Anamariacs ai nadejde ca se va schimba in bine mama ta! Poate e suparata de ceva, de nu vine! Poate inima de mama ii va schimba atitudinea!
Carla tu doar stii ca te descurci fara ajutor! Ia-o si tu ca atare si mergi mai departe! Vroiam sa-ti zic: spuneai ca-i dai si lui Saby sa suga! Poate si de asta esti slabita! Corpul tau produce mai mult lapte!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Carla, daca zici ca si tu ai patit la fel cu Saby, m-am mai linistit. Dar mai eceva. Azi a avut 2 scaune mai inchise la culoare si nu ni s-a intamplat asta pana acum. O fi normal? Picii vostri au fact asa?

Cris, da, pot sa prinda cu destula forta sfarcul intre gingii, pe mine si acum ma dare destul detare.

tuturor

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput