Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Aaaa, si am uitat sa spun, pt ca nu-mi mai goleste sanii mi-e frica sa nu pierd laptele....

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

clody.......ma inscriu si eu in clubul celor cu "auzenii"..ma primiti

carla................ ce funny e Saby

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi

madalinuza..tu ii mai dai san? poate nu mai e lapticul asa de hranitor cine stie
cat despre trezit..a mea de vreo sapt asa nu se mai trezeste noaptea...ultima masa o are la 12 noaptea si apoi abia la 7 juamte-8 se mai treste uneori mi s-a trezit si la 8 jumate de ma speriasem de ce nu am auzit-o plangand de foame

Anca mami de bebelina Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Anca, da, ii dau numai san. Eu totdeauna mi-am spus ca nu scol copilul daca doarme, i-am dat san la cerere si am considerat ca daca ar fi flamand s-ar trezi. Dar nu am luat in calcul faptul ca el are "ceva" la burtica, fapt care i-ar putea afecta pofta de mancare si absorbtia intestinala, adica aportul sa fie corespunzator insa sa nu se sbsoarba suficient.

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

Daa,am fost colege de liceu,din pacate s-a rupt filmul dupa,anul asta faceam 20 ani dupa terminare,dar nu s-a mobilizat nimeni pt o intalnire

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

[/quote]
Elena, si eu fac 20 de ani de la terminarea liceului. Suntem colege de generatie..eu am terminat pedagogicul. Noi o sa ne intalnim in septembrie, la 10 ani nu s-a urnit nimeni, iar acu, biata fata care se ocupa uin loc de multumiri a inceput sa-si auda vorbe cum ca ar face smecherii cu banii.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalinuza

Aaaa, si am uitat sa spun, pt ca nu-mi mai goleste sanii mi-e frica sa nu pierd laptele....

POZE

..ai putea mulge surplusul si sa il bagi la congelator...asa iti golesti sanii, si ai si rezerve...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Anca, merci de complimente, da noi o sa avem in curnd 4 luni, asa ca ariciul meu are destula forta sa ma prinda cu gingiile.
Am vazut si eu pozele cu voi, sunteti o familie super, iar tu parca nici nu ai fost gravida, iar Larisa e o dulcica.

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Clody mi-era dor de tine
Maria multumesc, am cautat pe net si vad ca e doar in Spania. Ce substanta activa are?
Carla si un mare pup pt. Saby!

Eu sunt extrem de trista, am facut saptamana asta un sumar urina si o urocultura de control, neavand simptome. M-a sunat aseara d-na dr. sa-mi spuna ca am E. Coli , care e mai mult ca sigur din spital. Asa ca mi-a dat sa iau antibiotic Zinnat. Astazi dimineata am fost sa-mi fac si analize de sange si o secretie, just in case. Ma deprima, nu stiam ca poti avea infectie urinara fara usturimi si urinari dese. Asta inseamna ca stau cu infectia in organism de 2 luni? Ar putea avea si bebe? Vreau sa-i fac si lui o urocultura musai. Urasc treburile astea.
By the way, Ioana, cum mai sunteti? Vreau vesti bune!!

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

madalinutza multa sanatate lui Luca, sa treaca repede de data asta. Si Klebsiella e spitaliceasca, Municipalul e vestit pt. ea. Ai nascut acolo?
Pe mama au anuntat-o ca o va face cand i-au pus sonda urinara si nu a scapat nici acum de ea, dupa 3 luni.

A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ce ziceti?
http://apha.shutterfly.com/9844#9843
am crescut?
http://apha.shutterfly.com/10770#10770

pupici
ps si eu la primul copil auzeam bebeii plangand dar eu am avut o bruma de depresie asa ca va rog eu menajati-va cat puteti.
carla, noi primul somn il avem numai de 5-6 ore, apoi la 2 ore trezirea. eu am alta probleme. la 5 il alaptez in patul meu si-l tin cu mine ca altfel se trezeste de tot (daca-l pun inapoi in patutul lui). cat va mai dura asta? n-as vrea sa-l obisnuiesc sa doarma cu mine ca tare as vrea sa doarma cu Philip in camera cat de curand.

US

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

madalinutza multa sanatate lui Luca, sa treaca repede de data asta. Si Klebsiella e spitaliceasca, Municipalul e vestit pt. ea. Ai nascut acolo?
Pe mama au anuntat-o ca o va face cand i-au pus sonda urinara si nu a scapat nici acum de ea, dupa 3 luni.

A piece of our life

GOD is a DJ

Da , in Municipal. O sa-mi fac si eu o urocultura.si o sa-i fac si lui bb.

POZE

Mergi la inceput