Piticodromul de Sept - Oct 2005 (222)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mihaela, a fost tare cu seful. Misto ca n-a mai scris nimeni intre timp, chiar m-am uitat la ore
Eu sunt acasa. Saptamana trecuta am fost in fiecare dupa amiaza in militari cu copiii, dar stiam ca nu e Ana, asa ca nu am sunat. Poate saptamana viitoare ne vedem. Poate la analize ca si eu vreau sa-i duc pe ai mei?

Clara va multumeste pt. urari . Aseara mi-a facut ea un cadou, mi-a cerut raspicat "apa, apa mama", de era sa pic. In rest cred ca o dor bubitele din gat al naibii de tare, plange de ma seaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Ioana, Ruxi, !
Azi am o zi lejera, doar servici, adusul si montatul patului Anei, de schimbat niste tevi la baie cu apometre, de montat chiuveta cu sifon, scurgere, ventil, montat dusul, oglinda, de pus etajere, bare in bucatarie, de facut rama la un geam de pe jos (am facut o smecherie, am sapat nitel in gresie, a iesit o gaura in care am pus scoici cu nisip, bete, frunze si deasupra un geam securizat), cumparaturi, drumul spre Vulcana etc. etc., lejeritate totala, nu?
I-am cumparat Anei 2 asternuturi pentru patul cel nou, una cu printese si una cu Winnie. Aia cu Winnie e mult mai frumoasa decat ailalta dar fata vrea "pat de printesa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani la toate Mariile!

Zano, cand am citit ca ai o zi lejera, eu te-am crezut.

Am avut cateva zile mai libere in ultima saptamana (primele pe anul asta), si am citit pe forum, inclusiv un subiect despre Asperger - la cat de des ma lovesc de mobila, cred ca ar trebui sa merg la un control.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello piticodrom!

Iesim la raport sa spunem ca Alberto azi ca inceput scoala, a fost dimineata de la 8.30 la 12 si acum dupa masa e de la 13 la 15.15, e super incintat si ii place atit de mult!

Salutari si o zi buna in continuare!

Dana Lucia si scolarul Alberto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare

La multi Ani cu intarziere PEtra, ALberto si CLara!

noi ne-am intors de la miercurea ciuc unde am petrecut o saptamana cu copii si apoi i-am lasat acolo:)

asa ca nu vreti sa facem o intalneala intr-o seara saptamana asta sau viitoarea?

Ramona, mama Mariei si a lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Zanelor ce cautati pe pagina 3?

Miflore,mi-a placut tare ce ai facut in baie,ma bate si pe mine gandul,dar de unde ai luat geam termorezistent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Neata piticodrom! Haideti la o

Despre noi, pe scurt, Alberto are un inceput f.bun la scoala, ambele invatatoare ni l-au laudat si a primit deja de doua ori bulinute albe de foarte bine! Imi place mult cum e organizat totul la scoala, cred ca am facut o alegere buna cu aceasta scoala, in clasa I sunt 20 de copii si au 2 cadre didactice, o invatatoare pricipala si una care e cadru didactic ajutator, ei zic tutore.

Deseara plecam pentru un weekend lung in Suedia (l-am invoit pe Alberto pentru miine ) astfel ca va uram de pe acum sa aveti un weekend placut si salutari de la noi!

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Petra, Alberto, Clara, Marii!!!!!!!!
Sa fiti sanatosi si frumosi!

Noi ne-am intors de la munte acum cateva zile, ne-am simtit foarte bine, ei au fost cu mult mai calmi decat la mare, la mare parca erau turbati ca sa zic asa. Au calarit, am fost intr-o pestera, Dinu a incercat de vreo 40 de ori tiroliana de-mi statea inima in gat dar am ajuns la concluzia ca e mai sigur "sportul" asta decat toate celelalte. Am jucat minigolf, tenis, fotbal si au dormit la greu, am vizitat Castelul Bran, a vrut Dinu sa intram si in Casa Groazei dar s-a lasat pagubas, ne-a zis: stiu ca nu sunt adevarate dar nici bine nu-mi e!

Dana, felicitari pentru micul scolar! Are un program cam ciudat, nu? Deci nu mai doarme la pranz sau cum faceti? Si masa de pranz unde o ia? Si cineva trebuie sa-l ia, sa-l duca inapoi, iar sa-l ia sau n-am priceput nimic?

Miflore, ai pus poze cu baia sau cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Serban! Sa cresti mare, sa fii sanatos, si sa primesti multe cadouri.

Nadina, sa-ti traiasca baiatul! Te-am mai "citit" la umanitare; ce mai faceti?
Dana Lucia, felicitari pentru primele buline si distractie placuta in weekend.
Ramona, Antonia, bine ati revenit din concediu, sa va fie de bine.
Oana, unde ai vazut poze cu baia Mihaelei?

Mai e o saptamana si vin copiii acasa, ne pregatim cu cadouri si baloane, si mai ales sper sa terminam de facut ordine printre jucarii.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zane frumoase!
LA MULTI ANI SERBAN!!! Sa fii sanatos si cuminte si pune-o pe mami sa mai scrie pe-aici!
Felicitari si pentru scolarul nostru, Alberto! Succes la scoala!!! Si pe mine ma intereseaza sa stiu cam cum e programul, cum e cu masa, cu somnul. Distractie placuta in Suedia!!!
Tonnia, Ramona, bine-ati revenit!
Ioana, aha, ai huzurit fara copii?
Eu n-am pus nicio poza nicaieri, nici n-am facut, cred ca Oana a spus de geam doar din descrierile mele. O sa pun cateva poze dar va avertizez ca nu e totul gata. Aaa, si geamul nu e in baie, e pe hol, la intrare.
Oana, geamul securizat mi l-a comandat un baiat care se ocupa cu asa ceva, e angajat la sor-mea. Daca vrei il intreb de unde l-a luat.
Va pup pe toate! Sper sa revin si eu pe linia de plutire si sa scriu des.
Cred ca am de bagat 10 masini de spalat....

Mergi la inceput