Piticodromul de Sept - Oct 2005 (222)
Raspunsuri - Pagina 3
nanadana spune:
Petra-La Multi Ani!!!!!!!!!! pt cei 4 anisori, multi ani inainte alaturi de cei dragii
Alberto-La multi Ani!!!!!!!!!!! pt cei 4 anisori,multi ani inainte alaturi de eci dragii
Salutari dragele mele, dupa lungi absente, am aparut si eu, noi sintem bine, crestem si progresam in fiecare zi,acuma ne bucuram de bunicul, care este la noi si ne rasfata pe toate fronturile,cit despre antoine, a terminat prima grupa de gradinita cu "A" pe linie, sa dea d-zeu sa o tina tot asa in rest, este foarte cuminte si ascultator, cu mici excepti sare si el calul si incerca sa ne smechereasca,are o gramada de prietenii la scoala este foarte sociabil(un lucru foarte bun),acuma astepta sa plecam in vacanata, mergem la mare, cam atat despre noi, poate o sa imi fac timp sa pun niste poze
Ioana am admirat fetitele tale, care sint tare dulci ,dar tu, mai dat pe spate ce bine arati ,cum ai reusit sa slabesti asa de bine si frumos?
Anto vacnata placuta
Jadi ai mare dreptate, a trecut timpul, eu parca ieri am nascut
diana bun venit lui Petrut acasa
va pup
Ioana75 spune:
La multi ani Alberto! Petrecere frumoasa azi, si mult succes la scoala!
Dana Lucia, asteptam sa ne povestesti maine cum v-ati distrat.
Diana, wow, ce reintalnire frumoasa ai avut cu Petrut. 70 kg in luna a 9-a, si comentezi?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
jadi spune:
La Multi Ani Alberto si sa creasti la fel de armonios ca pana acum, rar mai vezi copii ca tine!
Deni & Vlad & Tudor
locca spune:
La multi ani, Alberto!
Dana, sa-ti traiasca nazdravanul cel destept!
A facut si fata mea 1 an azi, dar e tare necajita. A reusit sa faca herpangina si e maraita si febrila. Sper ca la anul sa fie bine de ziua ei.
Ioana75 spune:
Ruxandra, la multi ani pentru Clara! Sper sa-i treaca cat mai repede.
nanadana, ma bucur ca va rasfata bunicul, si felicitari pentru A pe linie la gradinita! Cu slabitul, m-au ajutat mamicile de la grupa lui Sma, s-a slabit in grup prima jumatate de an din 2008 (eu prin sport si scos masa de seara). Singura n-as fi reusit.
diana_n spune:
La Multi Ani Clara ! 1 anisor, e mare lucru, sa cresti mare si sanatoasa, lasa supararea (justificata, din pacate) si da iama in cadouri !!!
Diana 36 saptamani si Peter (3 oct 2005)
dana_lucia spune:
Buna dimineata piticodrom, va invitam la o
N-am mai intrat ieri si as dori sa trasmit multumiri si pentru Ioana, Jadi, Nanadana, Locca.
Locca sa iti traisca fetita, La multi ani si multa sanatate!
Ieri a fost o zi super, dupa amiaza Alberto a avut invitati colegi de la gradinita, au fost 8 copii si au petrecut minunat. S-au jucat atit afara in curte cit si prin casa, au cintat, au fost f.activi.
Seara am avut un BBQ in curte, au fost nasii lui Alberto, prieteni de-ai nostri si a fost tare frumos totul terminindu-se aproape de miezul noptii!
Alberto a primit, spre marea lui bucurie, o multime de cadouri de care a fost foarte incintat. Noi i-am luat un cart, un playmobil, rucsace pentru scoala cu Ajax (e mare fan Ajax Amsterdam) si cu Thomas si multe accesorii pentru scoala. Acum e f. mindru ca are 4 ani si ca de luni incepe scoala!
Sa aveti o zi buna si salutari de la noi.
Dana Lucia si Alberto
miflore spune:
Buna zane frumoase!
UN MARE LA MULTI ANI pentru ALBERTO, PETRA si CLARA!!!
Sa fiti sanatosi si destepti si s-aveti numai bucurii si noroc!
Eu am cam terminat cu zugravelile, mai am cate ceva de facut, un pat, o chiuveta, chestii d-astea dar in principiu casa e locuibila. Interesant e c-am terminat banii si n-am cumparat chiar tot ce trebuie, eu am estimat o suma si ea, a naibii, a depasit dublul...; asta e, noi sa fim sanatosi!
Maine plec s-o iau pe Ana de la Vulcana, luni la analize si peste o saptamana la gradi!
A intrat seful, revin!
miflore spune:
A plecat sefu', am revenit!
Am vazut poze frumoase cu o gramada de piticoti, chiar ma gandeam ca nu mai au mutrite de copilasi mici. Nici nu stiu pe care sa laud mai intai asa ca adresez o lauda generala.
Iar de Ioana nu mai zic nimic nimic, tu esti aceea??? Cred ca pleznesc de ciuda, eu am spre 70kg adica exact cat are Diana in luna a noua... no comment...nu mai susotiti pe la colturi...
In casa ma enerveaza ca nu pot aranja sufrageria asa cum vreau, trebuie sa mai astept nitel sa mai umplu gaura de bani. Vreau sa fac o husa canapelei, sa schimb covorul si sa reconditionez pianina.
Inca ceva, cred ca sunt singura din lume care mi-am luat autorizatie de demolare (de fapt mai am putin si-o obtin). Asa ca cine doreste un sfat, ceva, aveti aici o profesoara iar primul meu indemn ar fi sa faceti totul pe blat. Numarul drumurilor se rezuma cam la 50, toate acompaniate cu bani. E ceva de nu-ti vine a crede.
Eu de-abia acum voi intra in emotiile gradinitei asa ca tineti-mi pumnii peste o saptamana!
Ruxandra, ce mai faci?
Tonnia, pe unde esti?
Cred ca mai sunt fete in concediu, oooo, ce frumos cuvant!
Va pup pe toate!
Azi nu-i vineri, asa-i?
Ioana75 spune:
Zano, esti tare cu sefu'. Eu sunt in open space, juma' de firma poate vedea cand stau pe forum.
Ma bucur ca ai expertiza in obtinut autorizatie, vrem si noi sa obtinem, cand om avea bani sa ne amenajam bucataria. Felicitari ca ai casa locuibila, si succes cu umplutul sacului de bani, sa termini ultimele lucruri.
Si mult-mult succes pentru Ana-Banana cealalta saptamana, in prima zi de gradi!