Piticodromul de Sept - Oct 2005 (222)
Raspunsuri - Pagina 2
dana_lucia spune:
Antoanela
, multumim mult pentru urari, ce dragut din partea ta ca nu ne-ai uitat felicitindu-l pe Alberto putin in avans, i-am transmis acum si s-a bucurat mult, spera sa ne convinga sa mai dam o tura pe la Manneke Pis in septembrie si poate ne putem intilni atunci. Sa aveti o vacanta placuta! 
Ioana75 spune:
Anto, concediu placut! Drum bun, si sper sa va relaxati mai mult decat anul trecut
.
Mihaela, ce mai faci?
Am reusit sa pun pe net poze de anul asta cu copiii. Avem material demonstrativ pentru cine vrea sa vada cum se copiaza comportamentul intre frati: aici Sma se uita cu admiratie cum Miru si-a pus o masinuta in cap, iar aici pozeaza si Sma fericita cu jucaria in cap
.
jadi spune:
La Multi Ani Petra, sa ii bucuri pe parinti!
Eu sunt melancolica, chiar avem copii 4 ani? Doamne, dar repede mai cresc, maine poimaine sunt soacra [:-D] Inapoi la munca!
Deni &
Vlad & Tudor
diana_n spune:
La Multi Ani Petra ! Happy 4th anniversary from Peter!
Anto 
Ioana ma uitam pe poze, ma minunam ce fete mari si frumoase, ce topita e Sma dupa Miruna si ma uitam la slabatura blonda care tot aparea in poze. Tu esti ?! arati minunat !
Diana
35 saptamani si Peter (3 oct 2005)
dana_lucia spune:
"La multi ani!" Alex, aniversare fericita si numai bucurii!
Salutari de la Alberto!
O zi buna tuturor!
Dana Lucia si
Alberto
Ioana75 spune:
Diana, da, se uita cu mare admiratie Sma la Miru, si copiaza tot. O sa vezi si tu imediat - cred ca abia astepti
. Sa stii ca nu sunt mai slaba decat erai tu cand ne-am vazut in Gima
.
diana_n spune:
A venit Pietricica Pretioasa acasa. Primele 2 minute n-am avut aer, m-a busit un plans ca in copilarie. E mai inalt, mai dolofan si vorbeste romana
.
Intr-o ora mi-am amintit cum e sa calci pe trenuri ![]()
Ioana nu-mi mai amintesc cum eram (cred ca maine la control o sa inregistrez un 70kg
)si integrarea mea in societatea americana va fi completa, finally. Arati perfect, ca o sora mai mare a fetelor ![]()
Diana
36 saptamani si Peter (3 oct 2005)
dana_lucia spune:
Buna dimineata piticodrom! Noi azi suntem in sarbatoare!![]()
Diana_n
, Alinam
multumim mult pentru urari!
Va invitam cu drag pe toti la party,

Sa aveti o zi minunata si o sa scriem miine cum am petrecut azi!
Cu drag,
Dana Lucia si
Alberto

Alberto