Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 5
snowbunny spune:
mychy e dulce dulce dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Imi place mult curtea mamei tale si privelistea din jur...MINUNAT mai ca imi vine sa bocesc pe bune
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui snowbunny mychy e dulce dulce dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...MINUNAT mai ca imi vine sa bocesc pe bune |
cine e dulce? tortu? sa sti ca merita sa bocesti dupa el.......ca e tare bun . acu imi vine sa bocesc si eu, ca mi s-a facut pofta....hehehehe.
mi-a fost tare dor de voi.......era la TV o pisiholoaga care zicea ca daca pleci in concediu si nu poti rezista fara sa te conectezi la "comunitatile virtuale" cu care bavadresti pe internet, atunci inseamna ca ai o problema. eu sincer am tot incercat sa ma duc la net,la vecina cu care beam cafeaua de dimineata si ocazional trageam cate o pipa.....da' dupa ce am auzit-o pe aia.....m-am linistit
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui snowbunny mychy ..te feresti cumva de parinti ca fumezi???Ce imi dai sa nu le spun |
poate o felie de tort........
cafera spune:
Mihaitoooooooo, ce baiat mareeeeeee aiiiiiiiiii! S-a dodolit, iti vine sa il musti, iar cand il vezi cu ochii aia negri si usor mucalit....
Felicitari mami tale! E superba curtea, se vede ca munceste Jos palaria!
mychydutza spune:
.......si mai am un set de poze..........http://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu3/PozeDornaIulAug2009#
oanamada spune:
Alohaaaa!
Mychyyyyyyy....m-ai bagat in boala cu pozele tale...cat de frumos este acolo si ce bine pareti ca v-ati distrat mai ales voinicul de doi anisori! Bravo voua...frumos tare...si gradina..m-a terminat! Mi-a placut la nebunie si poza cu motanul si pisoiul mic cum dormeau ei....
Am gasit casa, multumesc mult ca te-ai gandit la mine! Povestile le gasesti pe blog ca sa vezi ce peripetii am avut!
Noi azi am fost "ca fetele" la Ferma Animalelor din Pantelimon...super tareeeee! Fi-mea s-a distrat de minune, a tras magarul de urechi, s-a jucat cu toate animalele, a hranit viteii si uimitor...dar a calarit poneiul. La inceput i-a fost putin frica, de nenea care ducea poneiul, dar dupa m-a lasat sa plec de langa ea si sa-i fac poze si s-o filmez! Era foarte mandra de ea acolo in sa si se tinea al naibii de bine pentru un copil care nu s-a mai suit pe asa ceva! Le postez maiine pe blog ca eu sunt mai rupta decat ea!
Va pup si revin maiine!
Oana siCati mica (1 an si 11 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
oanamada spune:
Na, ca n-am rezistat si le-am pus din seara asta!
http://oanamada.wordpress.com/2009/08/08/premiera-calarim/
Oana siCati mica (1 an si 11 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
violetan spune:
Neatza fetili!
Mychy,inca n-am gasit, adica dureaza mult interviurile pt posturile misto...plus ca e vara si multi care tre sa participe la recrutare sunt in concediu. Dar sper ca in sept sa am niste raspunsuri.
Poze super, tu arati grozav tunsa, puiul tau se vede ca e fericit! Bravo!
Oanamada, super tare la ferma si catinca e asa dulce si frumoasa!
Nikole, , sa fie bine!
Georgi, , cum sunteti?
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...pup revin!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash