Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 6
mychydutza spune:
oanamada, se vede ca s-a distrat de minune catinca! ce frumos calarea ea ca o adevarata amazoana! super ferma asta.....nu stiam de ea. voi cand plecati dupa sotz?????????
vio, deci esti in cautari de joburi cu greutate......bafta maxima!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Antoanela23 spune:
Mneata fetele,
Vrea cineva o cafeluta ?
Am facut-o deja, sunt la serviciu, dar inca .
Nu am mai intrat de ceva timp iar azi am venit sa va zic bai-bai pt ca marti plecam in vacanta, la mare .
Am citit f putin din urma, insa vreau sa ajung la zi cu urarile pentru strumfii nostri dragi.
La Multi ani, cu multa sanatate, bucurii si iubire pentru :
Matei- Simo78 ,
Iris Maria- burtika,
Karina & Iris -lachione,
Octavian Petru & Stefan Rares- first_carmen,
Iulia- eliutza
Ilinca Teodora - AncasiRoxana
Radu Teodor - jeni71
Vanessa - flufy
Matei - mami07
Keita - Samuray_lady
Cristiana Maria - arhdy
Denis Stefan - sunflower1979
Kento - cris_kento
Maria - Rechinuta
Petru Vladimir - ancuta_stan
Daniela - diane_dun
Razvan Gabriel -Xerxe,
Matthew Peter - fianna
Bogdan Andrei - carmena
Efe Deniz - cllaudia
Kevin Alexander- nikole
Iris Ana -Maria- groxy
Marius Andrei - mychydutza
Maria Sophie - Timi07
Tudor - Alinutzaa
Daria & Tiberiu - thea_m
Mara Ioana - before -after
Ilinca - ily7
Amelia - elizas
Emily - madabout2003
Iris Maria -i_ulia
Daria Maria - nicoleta79
Alexia Elena - Anculici
Anca - mita.2000
Miruna Demetra - liadorian
Christian Bogdan - Ashera
Andreea Ana-Maria - robymary
Andra - nma
Patric Andrei - claudia75
Luna, bine ati revenit din vacanta.
Nikole, felicitari pt bebe2, sper sa fie bine, tin minte ca si la Kevin ai avut probleme si uite acum ce Albastrel minunat ai.
Alina.a, La Multi Ani! Tot ce-ti doresti tu iti urez sa se implineasca, sa fii mereu sanatoasa si fericita.
Snowbunnny, bine ai (re)venit.
Pupaturi la toata lumea si sa ne revedem sanatosi,
Poze 2009
Poze 2008
cafera spune:
Nico, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa, sa se bucure de intelegerea fratelui mai mare si de voi, parintii!
Mamica de Albastrel, iti doresc sa fii si fericita mamamica de Maronel si sa-ti fie bine
Oanamada, maiiiiiiiiii, dar ce a fost Catinca in viata anterioara ca sigur are echitatia in sange Tare drag mi-a fost de ea Si pare multttttttt mai mare decat varsta ei
Mihaitzo, am vazut si al doilea val de poze. Auzi? Dar tie nu ti-e rusine cu asa picioare lungi?
Fetelor eu o am tensiune imposibila de 3 zile 9 cu 5, 9 cu 4, acum am reusit un 8 cu 4. Ametesc si zici ca-s dupa betie
cafera spune:
Anto, vacanta placuta!
Vio, te simt "altfel" de ceva vreme. Poate mi se pare. Ce face voinicul? De ieri are si Ilinca casuta. Noi am montat-o in sufragerie, ca nu a vrut neam sa o lase afara ca... "o plioua, mami" Si zice voioasa : "E casa (cu un s suerat) mia(cu i scurt)!" Am ras cu lacrimi.
Luna, pozele?
Stiu ca m-am mai gandit la cineva zilele astea....imi aduc eu aminte
mychydutza spune:
cafera, eu am tensiunea mica 9/6 de cand ma stiu. mai beau cafea! dr mi-a zis sa beau multe lichide...............dar.........
oanamada spune:
La multi Ani Andra! Nma sa-ti traiasca fata si sa te bucuri de ea...sa creasca mare si frumoasa (nu ca n-ar fi deja) si sa aiba noroc!
Multumim fetele pentru laudele aduse maimutei!
Vioam sesizat boldul
Mychy, chiar merita mers la ferma asta..e frumos amenajata si e un loc super placut pentru a-ti petrece dupa-amiaza cu copiii. Noi avem bilet spre Belgia pe 11 septembrie....pana atunci vine sotul acasa sa o serbam pe fata si apoi dam o fuga la mare la bulgari dupa care gata, ne ducem acolo.
Caferutacred ca fi-mea intr-o viata anterioara a avut legatura cu domeniul....si eu m-am socat cat de bine se tinea in sa si cum sarea in ritmul mersului poneiului...la un moment dat poneiul incetinise si ea tot sarea in sa ... oricum, la cate porbleme am cu ea in ultima vreme...ma bucur macar ca face progrese pe linia asta!
Ah...ca nu v-am zis ce patesc cu ea de vreo 4-5 zile incoace:
In primul rand este lipita de mine ca timbrul de scrisoare...ea nefiind o iubareata, nu pupa, nu strange in brate nu nimic. Acum sta numai calara in brate la mine si daca face vreo prostie si o cert se arunca pur si simplu la mine in brate si plange in hohote si striga vreau in brate la tine mami! De pupat tot nu pupa
In al doilea rand este ingrozitor de pisaloaga...ii casuna pe cate o chestie si nu se lasa pana nu facem chestia aia...daca refuz se lasa cu plansete si sughituri.
In al treilea rand, cel mai grav cred este ca de vreo 3 seri nu stiu ce are de este foarte speriata si nu vrea sa se culce pana nu o tine mami putin in brate si dupa aia se culca in patul ei cu suspine...ea care o puneai in pat si gata, acum vrea sa mai "stea un minut, la mami". O pun pe pieptul meu, ma intind si eu in pat si sta asa...pur si simplu. Mi-e tare frica sa nu se invete asa, dar chiar o simt ca are nevoie de mine si mi-e mila, ca daca nu raman suspina si plange...asa ca...Pe langa asta se trezeste noaptea de 3-4 ori...si cu ochii inchisi ma striga si imi spunea ca vrea la mine in brate. Daca o managai se culca la loc si adoarme instantaneu....si uite asa imi amintesc primele 3 luni din viata ei cand ma trezeam noaptea...ca in rest nu am avut parte de asa ceva!
Chiar nu stiu ce este cu ea...ce a apucat-o, nici daca mergem undeva nu vrea sa stea.."vreau acasa la mine mami" (nici la mama, nici la bunica-mea nicaieri!)
Ma mira extrem de tare crizele astea pentru ca ea nu a suferit niciodata de singuratate sau de "nebagat in seama"...din contra, de fiecare data cand a avut nevoie de mine am fost langa ea.
Va pup
Oana siCati mica (1 an si 11 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
mychydutza spune:
oanamada, eu cred ca agitatia catincai e legata si de plecarea voastra. am ajuns la concluzia ca astia mici sunt ca niste radare.....cred ca te simte si pe tine ca esti agitata si de aici si comportamentul ei. eu am patit la fel cu andrei, inainte sa-l las la dorna. n-a dormit cum trebuie, n-a mancat, a tinut-o toata ziua cu "niu, niu, niu". ma adusese la disperare.
snowbunny, undercover............abia dupa ce am citit in urma te-am dibuit cine esti! abia dupa aia mi-am adus aminte ca mi-ai dat mai demult la verificat pe DC nick-ul asta . ce faceti? v-ati intors in romanik noastra draga? zii drept, nu-i asa ca tz-era dor de maidanezi? gunoaie?
si mai vroiam sa-i urez cam cu intarziere LA MULTI ANI! alinnei.a!!!!! tu cum te mai simti? sper ca ai grija de tine!!!!!
mychydutza spune:
am vazut si pozele loredanei de la ferma animalelor............ce initiativa super sa faca asa ceva in apropiere de bucuresti! dupa ce-l aduc de la dorna poate il duc si eu............arhdi, voi cum mai sunteti cu sanatatea?
vivela??????
anto, tu lucrezi duminica? petrecere mandra la mare? oricare ar fi ea............