Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Intru din start cu multumirile sincere ptr urarile de bine si ptr felicitarile ptr ...posibil, Maronelul meu.
Problema este ca, si de aceasta data am iar sangerari, scurgeri, la care se mai adauga si dureri destul de puternice, un inceput de sarcina f greu.
Am intrerupt serviciul, tocmai sa ma pot odihni, insa chiar si asa la aceasta sarcina nu-mi permit luxul asta.

Ar trebui sa stau non-stop in pat, dar cu un pusti de 2 anisori pe langa mine e imposibil, so...
medicul suspecta sarcina cu ou clar, pana in momentul de fata nu se vede embrionul, desi sarcina are aproape 7 sapt de la UM...
luni se va hotara daca se intervine cu chiuretaj sau daca e bebe.

Vad ca sangerarea s-a oprit, durerile la fel, dar nu stiu...strang picioarele cat pot, altceva nu am ce face, oricum sunt f trista,ma simt seaca cumva...e un sent urat care nu merita adus in discutie

La toate astea se adauga o stare f nasoala, greturi oribile, oboseala somn iesit din comun, si acnee...

cam asta e...

Kevin ...e un dulce caruie ii turuie gurita toooooata ziua in portugheza si eventual daca mergem in parc in japoneza, se adapteaza situatiei
In parc ma stiu toti de politai, intr-ucat tre sa stau sa fac ordine intre cupii, in timp ce mamele lor fumeaza mai beau o cafea, altfel se iau la batie, se imping unii pe alti, mai rau ca la razboi.

Inainte sa plec vreau sa felicit si eu toate gravidutele,chiar daca e cu intarziere intr-ucat nu am stiut ca sunteti gravidute, sa aveti sarcini usoare, atat cat a mai ramas, nasteri rapide, si cel mai important copilasi sanatosi

Am sa mai citesc din urma, vreau sa mai trag un ochi la pozele de la semnaturi, sa vad strumfii

Nikole, mami lui Albastrel si fericita 5+ cu ...posibil Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou..
nikole, sper sa fie totul ok. tin pumnii stransi!!!! voi sunteti tot in japonia sau ati emigrat in zone mai calde????????
luna, sa va fie de bine vacanta! astept poze!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

mychydutza cum e fara plod acasa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui snowbunny

cu riscul de a fi etichetata drept mama denaturata, deocamdata e SUPERR..........uitasem cu e sa fi liber si fara griji...asta pana m=o apuca doru! oricum lui ii e super bine acolo unde e........

Mergi la inceput

asaaaaaaaa.......am niste curiozitati, ca n-am timp de citit de unde v-am lasat.....
violeta, ai gasit job nou?
oanamada esti in tara sau ai decolat? si vreau sa-ti mai zic ca daca o sa mai ai nevoie de vreun apartament de inchiriat in Brux, sa-mi zici, ca prietenu soramii e agent imobiliar, printre altele.........io habar n-aveam ca ti-as fi zis mai demult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui snowbunny

cu riscul de a fi etichetata drept mama denaturata, deocamdata e SUPERR..........uitasem cu e sa fi liber si fara griji...asta pana m=o apuca doru! oricum lui ii e super bine acolo unde e........

Cred si eu ca-i e bine la aer curat, iarba verde si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Michishoaro, dar socra cum s-a acomodat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

mychy cred si eu ca sta bine .2 bunici care ishi iubsc nepotu aer curat spatiu numai joaca si rasfatz Ce poate sa nu fie bine??

Mergi la inceput

am pus niste poze in caz ca aveti chef de vizionat http://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu2/PozeDornaIulAug2009#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Michishoaro, dar socra cum s-a acomodat?

Mamica de printese

ce sa zic..........aparent bine, dar cu siguranta mintea ei tzese ceva......oricum sper sa n-o oboseasca prea tare pe mama, in rest nu ma intereseaza...imi vaz interesul si ......trec parleazul

Mergi la inceput