Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Mai...unde sunt pozele lui Timi???? vreau si eu da nu le gasesc!
Loredana, Xerxe eu atarn cu 5 kg plus de mai mult de 6 luni de zile si nu reuseam sa le dau jos...de aia sunt asa victorioasa....incepusem sa ma obisnuiesc deja cu ideea ca nu o sa le mai dau in veci! Las ca va vine si voua randul...ca asa baleam si eu cand ma uitam la pozele cu Vio in pantaloni albi mulati si ma gandeam ca nu o sa mai ajung in veci sa port pantaloni albi!
Loredanazici ca-i bun ai? Noi am avut la botezul Catincai tort jeni..ala cu cirese in alcool, da acum nu puteam sa iau din ala ca vor manca si finutii si nasicile mici si nu vreau sa-i imbat!
Sa stii ca si Catinca isi mai pierde rabdarea...dar daca are chef de shopping obosesc eu si ea nu se da dusa!
Vivela, Xerxe la noi chestia cu trezitul este ceva absolut nou. Catinca nu s-a trezit noaptea decat cateva luni de la nastere...dupa care a inceput sa doarma snur. Am mai avut treziri nocturne cand avea febra sau era bolnava. In rest o puneam in patut si dormea pana la 9 dimineata. Asa ca pentru mine este ceva foarte stresant...ca de' n-am avut parte atunci cand era bebe si am acum!
Brazuca, La Multi ani pentru Deny si pentru tati. Si noi avem Marii (Catinca si bunica mea!), dar cred ca sarim peste tort....incerc s-o conving pe mama sa faca o praji cu fructe ceva...

Oana siCati mica (1 an si 11 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oanamada, uite aici http://mariasophie.webforyou.ro/?Qwd=./MARIA_SOPHIE/Sarah%26Sophie/Week pozele de la Timi

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

brazuca, deci de la 1 sept incepi si tu serviciul? si cu Denisa ce faci? o lasi cu bunicii sau o dai la gradi?
sper sa se faca ceva si in sistemul de stat, cu toate ca mare nadejde nu am ca se mai face si ceva bine in tara asta. eu inclin sa il dau tot la gradi de stat, pt ca am vreo 3 in cartier la 10 min de mers pe jos, ceea ce m-ar aranja foarte bine. dar pana atunci mai e. sper sa o mai pot "suporta" pe socrela, macar de dragul copilului, ca in ultima perioada ii cam crescusera cornitele si ma cam calca pe bataturi

Mergi la inceput

luna, la voi cum mai e cu criza? ca citeam ca in anglia au inceput, timid, sa-si mai revina lucrurile! e realy sau nu? . ca la noi nu se mai zice ca am avut "crestere negativa" ci ca s-a "contractat" treaba
va pup si ne videm tomorov.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor v-am citit repede sunt aici insa n-am vazut poze insa diseara intru repede si recitesc pe indelete tot si raspund.

Cititnd din doi in patru Mioara nu am cum sa o duc doar dimineata la gradinita si dupa-amiaza cu bunicile pentru ca vreau sa aiba o zi linistita fara alergat pe drumuri, masini , etc. Stiind ca e intr-un singur loc o zi intreaga mi-e mai simplu sa stiu exact ce a facut toata ziua.

Cu camerele, la gradinita, sunt cate o camera pentru fiecare grupa, (adica 3 camere) insa copiii grupei respective acolo le fac pe toate cu exceptia iesitului in curte. Tinand cont ca sunt doar 2 zile nu mi se pare asa rau, altfel m-ar fi stresat putin ideea de spatiu.

Mychy da, lucrurile incep sa-si revina incet incet cu exceptia somajului care creste creste si lumea e disperata dupa job-uri. Preturile la case au inceput sa creasca, lumea s-a mai calmat si incepe iar sa cumpere si sa nu mai tina banul la ciorap. Mai e de rezolvat cu somajul.

Revin pe seara si citesc tot tot, promit. Si poate pun si pozici.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata fetele! N-avem sarbatoriti azi? Tre sa intru sa verific

Oanamada, felicitari pt kg!! Da' pa mine nu ma vezi cand iti vizitez blocu' ala sau cum ii zice? Dulce foc catinca!!!!
Mychy,
Carla, ce faci?? La mare?
Brazuka, cafera, ce dulci sunt fetitzele voastre! Innebunesc dupa povestirile cu si despre ele!
Xerxe, ,multa sanatate

aoleo e 6 tre sa duc bona acasa si revin ca mai aveam ceva de zis lunei si lui snowbunny poop

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si eu tot torturi de la Alice iau pentru zilele fetelor; abia astept.

oana, felicitari pentru slabit! Sunt impresionata.
brazuca, abia astept sa ne povestesti despre cum e la gradi de stat. Succes cu reintoarcerea la serviciu.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Seara buna in miez de noapte!
Vio..nu te vad maica...ca Bucuresti imi intra multi..la Timi e simplu ca de la Dublin nu ma citeste nimeni! Cand imi intra "strainataturi" imi sare in ochi...da' daca imi lasi mesaj stiu ca ai fost pe acolo....Ca sa iti dai seama despre ce vorbesc...cand deschizi "blocu'" pe coloana din dreapta jos ai o caseta care arata ce tara, ce oras si cand a intrat...adica cu cate minute inainte de momentul in care esti tu pe blog...si iti listeaza in timp real vreo 15 intrari....
Ioananu trebuie sa te impresioneze greutatea de 54....din pacate, eu am o conformatie aiurea rau asa ca si daca am 45 nu 54 tot o sa arat plinuta....doar la fata ma "trag ca lupta de clasa" (e citat din mama mea)... la corp se vede pe haine si la maiini...din pacate nu se vede la picioare asa cum mi-as dori eu.... Ferice de cele care s-au nascut asa slabe si longiline... Una peste alta...singura data cand am aratat slaba...sau asa e in capul meu...a fost la nunta mea...
Mychymultam frumos
Timi, ma repet, dar esti frumoasa rau...iar fetele sunt superbe!

Am terminat de facut invitatiile pentru familie...am muncit la ele in Photoshop o saptamana, dar a iesit ce am vrut eu.....o sa fie o amintire frumoasa pentru ei si stiu ca a meritat munca pentru ca se vor bucura mult...sunt innebuniti toti sa aiba multe poze cu Catinca.
Pup fetele si noapte buna....

Oana siCati mica (1 an si 11 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

neatza.................

cafera, ai inceput serviciul sau de ce esti asa siletzioasa.......tu care ne bombardai cu multe mesaje, acu ne-ai cam neglijat

Mergi la inceput