Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 18
Timi07 spune:
xerxe sper sa nu va chinuie prea mult maselutele 
Ghinetz felicitari pt proiectul gradinita, bafta sa fie asa cum iti doresti.
Greierasg&Mychy merci.
Mychy de nu era scaunul intors cand manca cirese trebuia sa si zugravesc nu doar sa strang
, dar mai e vreme destula ca doar tentative de pictat peretii a avut de shpe ori.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
greierash spune:
Timi , am senzatia ca e vorba de un tratament cosmetic pe baza de ..cirese...![]()
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Vivela spune:
Timi, oau, super poze... imi place mult poza aia cu ciresele in aer, e de efect.
si am ravnit si eu la tricicleta voastra, f faina, va distrati pe cinste!
Elena,
. te inteleg foarte bine, si noi suferim mult din cauza maselutelor. acum lui david ii iese una jos, dar vad ca suporta f bine, nu e marait, nu mai face febra...la cea de sus a facut foarte urat, ne-am chiuit groaznic toti.
chamomilla ch. 9 sau ch 15 - e eficient daca se vaita rau. daca suporta cu stoicism durerea, nu prea e eficient.
oanamada, ti-am citit blogul
. si david se trezeste noaptea, cel putin o data, uneori justificat, alteori nu... de multe ori functioneaza sa-i zic foarte ferm: "pune capul pe perna, mai copile, si te culca!!" si se executa
, nu stiu ce o fi in capul lui. dar de cele mai multe ori se trezeste pt apa sau sa verifice daca mai sunt langa el.
david in schimb e foaaarte mamos si pupacios, de dimineata luase un ursulet si-l legana pe picioare si ii canta "nani, puiu' mami" apoi l-a luat si l-a pupat
(nu stiu de unde stie el cu leganatul pe picioare, ca eu nu l-am leganat niciodata asa).
Gabi
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greierash Timi , am senzatia ca e vorba de un tratament cosmetic pe baza de ..cirese... greierash mamica de Andrei - "Traieste clipa" - |
Ai dreptate, ce rau e sa fii greu de cap ca mine, multumesc ca m-ai luminat

Vrei si tu o sedinta? Hai ca-ti pun o vorba buna la Sophie daca ne mai pove de Andrei.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
snowbunny spune:
yelloo
Hai mai fetelor ca bagati frica in mine.Chiar asa de multe nereguli voi gasi la gradinite?Eu m-am mai uitat pe forumuri etc..am inteles ca nu sunt lux si nici nu imi doresc dar macar minim.Mancare pt copii curatenie educatoare cu suflet si un program bine stabilit e greu de gasit asa ceva?
Vb serios?!
Timi super pozele .Esti o mamica minunata.Ai un aer asa linistitor ...

oanamada petrecere frumoasa 
oanamada spune:
Victorie!!!!!
Va anunt in mod oficial ca al meu cantar azi a aratat greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata....54 kg!![]()
Sunt atat de happy ca imi vine sa spun chiar la toata lumea. Ultimele nopti si ultimele saptamani m-au cam secat si am reusit altfel decat prin evitarea frigiderului! In cinstea acestui eveniment o sa incerc sa vad cum sta fusta etalon (am eu o fusta in care daca incap fara sa pocneasca sunt fericita!) si o sa ma duc sa-mi cumpar ceva sexy pentru venirea sotului!
Va pup pe toate si multumesc pentru raspunsuri si urari de bine!
Azi am fost sa comandam tortuletul la cofetarie la Alice si am decis ca fiica mea merita sa pape de ziua ei crema joffre...asa ca i-am luat unul cu blat de cacao, crema joffre si crema de vanilie amestecata cu piersici. Poza de pe tort si-a ales-o singura...a oscilat mult intre mickey, minnie si donald si poze cu printesele Disney. Pana la urma au castigat printesele! Apoi am fost la shopping, indeletnicirea preferata a Catincai (pe cine o mosteni ea oare???
) si a ales singura doua bluze super misto pentru "matusica Miruna" adica pentru sora mea care face 14 ani cu o zi inaintea ei!Le tara una cate una prin magazin si le ducea la "tanti la casa sa le tina"...Mi-am luat si eu o bluza..larga...daca stiam ce zice cantarul
cautam altfel de bluza, dar e draguta foc si asta! Acum fug si va las..ca trebuie sa ii dau lui tati indrumari precise ce pantofi sport sa-i ia sora-mi din Belgia...ca tanjeste ea dupa unii de multa vreme!
Pup fetele
Ps: Xerxe...si Catinca se tot chinuie de ceva vreme cu pusee de febra...dar de vreo saptamana nu mai sare de 38...si tot de la masele este. Din pacate vad ca maselele nu se grabesc sa iasa...dar pediatrul mi-a zis ca daca nu sare de 38.5 sa nu-i mai dau absolut nimic...nici macar Nurofen. Din fericire ea nu este maraita si mananca bine...asa ca ne ramane doar febra. Multa sanatate!
Oana si
Cati mica (1 an si 11 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
loredana_76 spune:
Oana bravo!!! Vreau si eu 54 kg,da mai am de mucit pina dau jos.
Tortul e foarte bun,am avut noi anul trecut la ziua lui David cu aceeasi compozitie.
Ce frumos ca ai "partenera" de shopping,eu n-am nici o speranta ca o sa stea prin magazine sa am timp sa ma uit,da nah,e baiat,ce pretentii sa am. Si David la fel, oriunde am merge sa cumparam ceva,nu conteaza ca e chiosc sau un amarat de magazin trebuie sa ne scaneze produsele orice ar fi.
xerxe2005 spune:
Timi, pozele voastre sunt asa reusite...parca sunt facute de un fotograf profesionist.
Oanamada...54 kg....nu mai pune sare pe ranile anumitor fete
...si mai explici si cum e cu tortul...
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela ... si david se trezeste noaptea, cel putin o data, uneori justificat, alteori nu... de multe ori functioneaza sa-i zic foarte ferm: "pune capul pe perna, mai copile, si te culca!!" si se executa Gabi |
Si Razvan se trezeste noaptea cel putin o data pe noapte ca sa ma apuce de mana sau de par, sa fie sigur ca nu am plecat.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
brazuca25 spune:

Timi m-ai dat gata cu pozele voastre! Sunt superbe! Si voi si mai si
. Mi-a placut cum v-ati distrat de ziua domnisoarei Sophie.
oana felicitari pentru kg! Mi-ai facut pofta de tort...noroc ca vine Sf Maria si ne bagam si noi la un tort ca avem si pe tati si pe Deny sarbatoriti. 
Vivela asa face si Deny la jucarii, desi nici noi nu am culcat-o pe picioare.
Am evitat sa ma bag in discutia cu gradinitele ca sa nu spuneti ca sunt subiectiva, acum ca am reintrat in "iubitul" nostru sistem de stat. Ce povesteste Luna despre Anglia suna deja de domeniul SF-ului pentru Romania, dar cam asa ceva as visa si eu pentru viitor.
Din ce am observat eu, se incearca totusi sa se faca o schimbare in sistemul de stat la gradinita cel putin la nivel de teorie, o sa va spun dupa 1 septembrie cam cate se pun si in practica. Oricum, teoretic suna bine ce vor ei sa faca.
Luna te inteleg atat de bine! Simt cum mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca nu vom mai fi toata ziua amandoua, sa se urce pe mine si sa ma ia de obraji si sa ma intrebe de 200 de ori la rand Tze paaatzi? Tze paaatzi mai mami, tze patzi?
mamik fericita de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
nunta noastra