Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioana75 spune:
Timi, ce sistem fain, ca poti lucra 4 zile pe saptamana. Teoretic cred ca se poate si in Ro, dar stiu foarte putine mamici care au reusit.
ghinet, multumesc pentru oportunitatea de a-mi petrece concediul in mod activ.
bunny, succes cu gradi, sa ne spui si noua ce alegi.
Luna, o sa fie bine, curaj.
Vivela, mi-a placut descrierea facuta gradinitelor, cu piciorul lui Dumnezeu, merita postata pe un subiect de la sub-forumul de gradinite.
bunny, daca ai spus deja de ce ti-ai schimbat nick-ul, poti sa mai repeti si pentru mine?
Am gasit ceva comic: horoscop pentru mame - MomScope.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Timi07 spune:
Monicabo m-ai mai intrebat cine ma ajuta cu fetele. Pana in Nov eu sunt acasa, Soph e la cresa luni, marti si miercuri. Joi lucreaza sotul de acasa si chiar daca e foarte ocupat fapul ca mai arunca un ochi la una din ele pana eu gatesc e mare lucru iar vinerea suntem doar noi fetele acasa. Vinerea e inca ziua cea mai grea dar sper ca dupa ce Saya incepe sa sa fie mult mai fascinata de sora-sa sa fie mai usor.
Sophie a mea e in periada de "no like it", "what's this/that?" alte cele de acelasi gen.
De zia ei i-am pregatit cadourile si-am asteptat cu sufletul la gura sa o vedem cum se extaziaza dar n-a fost sa fie asa. Dupa ce despacheta arunca cadoul zicand "no like it", ce sa zic eram deja deprimata, ma gandeam cum pot sa fiu asa o mama neinspirata in alegerea cadourilor de pe-acum Aveam programata o iesire la zoo si ma gandeam ca poate nici aia no sa-i placa. Totul s-a schimbat dupa ce-a terminat de dezpachetat, a luat iar la rand cadourile super incantata si m-am linistit si eu. Iesirea la zoo a fost "de vis". Atat a fost de fascinata incat a tinut si sapca in cap, n-a comentat ca a stat mai mult in carucior ce sa zic am avut cel mai cuminte copil din lume.
V-am zis ca e ambidextra cu tendinta mai mult catre stanga? (deocamdata) Ea confirma teoria cum ca stangagii sunt creativi, doar ca deocamdata isi exprima creativitatea facand prostii. Cele mai proaspete ar fi ca a vrut sa faca o intoarcere spectaculoasa in living intre canapea si masuta si si-a spart buzita, ea n-a plans prea mult dar eu era sa lesin cand am vazut-o cu gurita plina de sange. Sambata dimineata am lasat-o sa savureze un croissant la ea in scaunel si noi stateam la o cafea. Cat noi admiram la tv baiatul unu manager de la noi care joaca intr-un sereal pt copii Sophie a rupt in bucatele micute croissantul si a lipit o parte pe perete iar restul pe jos
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Ioana75 spune:
Timi, v-am admirat in poze, sunt si sunteti super. Vreau si eu sa ma dau cu tricicleta aia shmechera.
Vivela, sa stapanesti sanatoasa titulatura.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
cristina26 spune:
Vreau sa urez la multi ani la toti pe care nu i-am felicitat inca.
luna ai fetita de 2 ani, felicitari mamicuta draga. In ceea ce priveste gradinita , totul o sa fie ok.
oanamada spune:
Buna seara fetele! Iaca am mai aparut si eu...noi suntem in mare agitatie caci se apropie venirea lui tati acasa cu ocazia zilei Catincai si toate au cazut pe capul meu: organizare petrecere, anuntat familie, gasit locatie, facut invitatii, stabilit meniul pentru copii+ avut grija de o Catinca in plina "criza", cadou de Sfanta Maria pentru fi-mea si pentru bunica mea + + +...asa ca n-am mai apucat sa intru pe forum....
Incep prin a ura La Multi ani sarbatoritilor din ultima vreme si trimitem un pupic special pentru Adelise!
Georgi sunt aiciiii! vezi ca indigestia se drege cu o tarie buna! Sper ca acum sunteti bine!
Mychynoi cu operatiunea olita si wc stam foarte bine...zic eu! Adica se cere in 99% din cazuri, nu mai folosim pampers afara la joaca (folosim iarba), dar nu am avansat deloc cu pampersul din perioadele de somn...desi a inceput sa ceara la wc si cand are pampersul pe ea! Cu toate astea se scoala uneori dimineata cu pampersul plin, alteori uscat...asa ca nu cred ca este inca momentul!
Monicascuze ca nu ti-am raspuns...dar vad ca ai primit linkul!
Xerxe imi pare rau pentru necazurile avute in ultima vreme...sper ca acum v-ati mai linistit.Foarte frumoase pozele.
Brazucafoarte draguta ideea cu intalnirea de la Ferma...pentru grupuri mai mari se fac reduceri...asta asa ca sa stiti. Aveti amanunte pe site. Mi-ar placea sa vin si eu, dar din pacate nu cred ca voi mai fi in tara cand va vedeti voi...pe 27 plec la mare la Bulgari si dupa aceea plecam cu totii.
Timi te pup si stiu ca ai fost la mine pe blog azi !
Vivelatu spuneai parca ca nu stii cat costa o gradinita afara...eu tocmai m-am interesat pentru Catinca pentru ca as vrea s-o dau la gradi peste cateva luni si m-am luat cu mainile de cap! In Belgia trebuie sa faci programare cu nu stiu cata vreme inainte...si te costa pana la 10% din venitul parintilor (adica poti ajunge si la 1000 de euro) Conditiile insa sunt net diferite de cele de aici...adica citeam de nutritionisti, de programe personalizate de masa..etc...ma uitam ca mata in calendra si nu-mi venea sa cred...+meniurile afisate pe site-urile gradinitelor...sa vedeti acolo papa de copii!In plus...toate lucrurile despre care vorbeste si Timi cu acomodarea cu statul cu copilul in primele zile...chestii care la ei sunt lege ca sa zic asa!
In rest...va pup pe toate si iata ce am mai facut noi!
Am decis ca ne vom serba in familie....care ziceam eu este in "cerc restrans"...da tot am ajuns la 27 de persoane! Ai mei, ai sotului, bunicile noastre, unchii cu nevestele, finii nostri cu baietelul, nasii cu fetele...ma rog...la final 20 de adulti si 7 copii! Mi-am dat seama ca nu am unde sa-i inghesui pe toti si la inceput am zis ca serbez sambata si duminica...sambata cu cei fara copii si duminica cu cei cu copii! Asta pana am fost la Ferma Animalelor....si mi-a venit idea sa-i fac ziua acolo. Asa ca am inchiriat locul de petrecere de acolo si o vom serba de ziua ei, cu totii acolo! Pentru copii fac eu meniu special...pentru adulti o sa apelez ca de obicei la ajutoare - mama si soacra-mea! Sa vedem ce o sa iasa ca daca fi-mea ma mai tine multe nopti treaza o sa ajung un zombi!
In rest am mai facut asata http://oanamada.wordpress.com/2009/08/12/lacrimi-de-crocodil/
Va pup pe toate!
Oana siCati mica (1 an si 11 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
Timi07 spune:
oanamada m-ai prins Am fost sa vad ce mai faceti ca nu te-am vazut demult pe DC.
Ioana merci. Sophie ii zice "boat", daca te pui bine cu ea poate iti da o tura mica, dupa un minut oricum vine trage de tine si-ti zice "Sophie's turn now"
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
xerxe2005 spune:
Am descoperit motivul febrei lui Razvan. Ii ies doua maselute jos si il dor gingiile ingrozitor. Vine la mine si imi arata de cate ori durerea se accentueaza si plange si sufera... Nu poate manca, nu reuseste sa mestece, nici biberonul nu il poate tine bine intre gingii. Noaptea se trezeste si se zvarcoleste si plange, abia reusesc sa il calmez.
I-am dat nurofen, dar ma tem sa ii dau prea mult.
Sigur ati mai spus la ce solutii apelati voi, dar recunosc, nu am fost prea atenta, asa ca va rog sa repetati pentru uituca de mine.
Aveti idee in cat timp ar trebui sa erupa si sa se calmeze durerile?
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
mychydutza spune:
neatza!!!!!
timy, ai doua bombonele de fetitze! ...si multa curatenie de facut dupa ele........
oanamada, bafta la pregatirile de organizare a marelui eveniment! am citit ce ai scris pe blog, cu larimile de crocodil........e mare figura catinca ta!
xerxe, te-as sfatui cu draga inima, dar noi inca n-am ajuns la ultimul val de masele......
ghinetz, fii tare pe pozitii...o scotzi tu la capat!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
greierash spune:
Buna dimineata,
Timi, esti superba si fetele tale asemnea.
Luna, curaj, nu vreau sa intru in amanunte dar sigur va fi bine, daca ea se va adpta la gradinita usor, sigur vei fi si tu linistita. Sentimentele care t eincearca acum..sunt firesti... si nu ai cum sa le ocolesti. Important este ca vei depasi si aceste momente, ingrijorari si in final totul va fi bine. Nu cred ca e cazul sa iti faci griji pentru faptul ca nu au mai multe incaperi pentru fiecare activitate. Avand in vedere ca, dupa cum spuneai, e una dintre gradinitele bine cotate, incearca sa vezi partile bune. Probabil ca celelalte gradinite au mai multe parti negative sau conteaza mai mult aceste parti... Astfel incat tu singura trebuie sa iti gasesti linistea...si ti-o intorc acum(ca de la tine am retinut eu asta!!!) trebuie sa te simti tu bine cu decizia ta. Pupici si mult mult curaj.
Xerxe, nu stiu in cat timp trebuie sa erupa...dar stiu ca iti trebuie multa rabdare , pentru ca si el e oputin mai marait in perioada asta ...prin urmare pupici si pentru mamica si pentru baiat.
Ghinetz, spor la treaba!
Si mie la fel...
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
musso17 spune:
neatza
io sunt happyyy..am mama
oanamada
xerxe..la noi a durat cam trei zile,nu manca,nu bea..i-am dat nurofen,nu tot 5ml,cate 2.5 cand vedeam ca nu mai poate..se mai da si camomile dar nu mai stiu concentratia..nu te panica,evita alimente reci si acide,la fii-miu am observat ca-l durea si mai tare la contacul cu ele.
plec in parc,zi buna