Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cafera,nu n-am inceput serviciul,am altceva in plan mult mai important si trag tare.
vivela,tare frumos ai scris...pana la urma,care-i menirea gradinitei?!,nu dati cu pietre dar eu nu sunt prea pro...vorbele vivelei imi intaresc parerea..io am fost la cresa,camin,gradinita,apoi scoala..asta era atunci,nu era la moda bona..credeti-ma nu sunt o sociopata dar nici o mare amatoare de socializare...tot incerc sa ma impulsionez ca asa socializes copilul,dar..parca sunt si multe dezavantaje...nu am un copil geniu,dar mor dupa personalitatea lui..e cald,sufletist,atent la detalii,perspicace,cu multa perseverenta,usor adaptabil..ii istet,manca-l-ar mama...nu vreau sa-i fie intunecate acetse trasaturi.

plec in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

michy, habar n-am, eu l-am dat pe al meu la 1 an, deci ce sa zic...e drept ca n-am avut incotro.
vezi si tu ce-ti spune inima, vezi cum evolueaza si Andrei, studiezi si oferta de gradinite si apoi iei o decizie. oricum ai decide, tot vor fi si parti bune si parti rele, ideea e sa fi impacata cu hotararea luata.

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Vivela nu ai voie sa mergi sa-ti vezi copilul cand vrei?
Si eu am multe de comentat cand vine vorba de cresa ca doar cand vine vorba de puiul meu nimic nu-i suficient de bun Ma calca pe nervi parintii care intra incaltati inauntru cand la ambele intrari sunt protectoare din punga pt incaltari, Soph nu papa branza si uneori in raportul zilnic gasesc scris ca a mancat branza si eu cand am fost pe neasteptate la cresa am vazut ca fata mea manca biscuitele si branzica ei zacea pe masa.. Acuma ce sa zic poate uneori mai mananca dar am indoielei. Acum 2 zile mi-a venit cu o muscatura urata pe mana si fetele nu stiu cum si ce s-a intamplat iar ieri Sophie i-a muscat pe doi (fetele zic ca a fost in foaca fara intentie de-a face rau dar oricum nu ma bucur)
Noi aici primim in fiecare zi raportul cu ce activitati au facut, ce si cat au mancat, cat a dormit, de cate ori i s-a schimbat scutecul + daca e cazul alte alte mesaje (daca tuseste, are temp, majoritatea care nu ti le doresti). O data pe trimestru primim o foaie cu evaluarea motrica, cognitiva, sociala, emotionala si a limbajului.
O vad ca-i place, invata muuulte si bune si rele (balanta inclina greu cate cele bune),are prietene de cand era la baby room, ii este drag de educatoare plus ca mancarea e foarte buna. Face activitati pe care oricat de organizata as incerca sa fiu tot nu le-as acoperi intr-o zi si totusi nu pot sa zic ca e o cresa excelenta. Ma intreb ce faceam daca nu puteam sa o vizitez oricand mi se nazare mie, sau cum ziceai tu ca top secret ce se intampla acolo inauntru....

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Vivela, impotriva uniformizarii sunt si eu, si de aceea am dat copiii la o gradi Montessori, unde fiecare copil se dezvolta in ritmul lui, si cu accent pe ariile de care este pasionat. Noi am vizitat multe gradinite, am cautat o educatoare care isi face meseria cu pasiune; ma luase durerea de cap.
Timi, cred ca nu am apucat sa te felicit pentru fata cea mica: sa-ti traiasca Sarah, sa fie sanatoasa, si sa fiti fericiti! Sper ca iti dai seama ca pozele arata doar momentele frumoase, si nu am pozat cum se cearta de la o jucarie de cateva ori pe zi. Diferenta intre fetele tale e si mai mica, o sa se inteleaga si mai bine.
Musso, succes cu planul important.
Mychy, in conditiile fericite in care ai soacra sa stea cu copilul, parerea mea este ca poti sa-l dai la gradi de la 4 ani. Si, daca vrea soacra sa-l ia de la gradi, da-l la program scurt, pana la 12.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Timi, mai rau, si uitasem sa scriu asta: n-am avut ce face o data si cam la o luna de cand eram la gradi asta am scris la subiectul de la "gradinite, crese, bone..." de aici, de pe DC, la topicul cu pricina, deschis de cineva. si bineinteles, am scris ce nu-mi convenea, eu zic ca intr-un mod mult mai elegant decat sentimentele care ma incercau.
a doua zi am primit invitatia in biroul directoarei la urecheala, ca de ce am scris ce am scris, ca reiese ca ar fi cea mai nasoala gradinita, etc.
lasand la o parte totala lipsa de diplomatie din partea ei (deh, fata tanara, fara experienta), m-a indignat profund modul comunist de a pune macar in discutie "de ce am scris ce am scris".
singurul motiv pentru care nu mi-am luat copilul de-o aripa sa fugim departe de o asemenea mentalitate a fost gandul ca il stresez prea tare pe david mutandu-l de colo-colo in fiecare luna.
eu chiar nu vreau sa arunc cu noroi, chiar nu intentionez sa calc in picioare munca lor, stiu ca se straduiesc, dar zau, e insuficient. si nu e vorba de bani, sunt aspecte care nu implica cheltuieli (asta cu raportul zilnic despre ce au facut/mancat etc, de ex.
la o chestie ca asta, cica daca vreau sa stiu ce a facut copilul meu, trebuie sa intreb. .

in fine, sunt multe, ma astept la o alta invitatie in biroul directoarei acum ca am scris . dar nu mai conteaza.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, adica sa inteleg ca cineva te-a parat la directoare??????? haha. asta e chiar tare de tot.............si daca te invita in biroul oval, ce? e parerea ta si ti-ai expus-o! ete branza!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

chiar asa vivela,de ce trebuie sa-ti justifici parerea,o ai,e formata..care-i baiul..ne intoarcem in anii 80,pumnu'n gura..

ioana,saru'mana..sper sa fie cu noroc

azi imi vine mama,e in drum spre cta,sta 3 saptamani..ce boierie,abia o astept...pleaca unu',vine altu'

va salut,nu mai intru..am treabaaaa multa...cred ca nu mai intru

Mergi la inceput

da, cam asa ceva . asta daca nu cumva directoarea insasi e autoarea subiectului, pentru a vedea cum mai sta pe "piata".
iti dai seama, asa m-am emotionat de invitatie... .

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna
sunt o mamica dosperata care are probleme cu scaunul bebelusului ei
la 3 zile cu mucozitati si constistent...
am lansat un subiect
probleme cu scaunukl cine are timp...
va multumesc mult

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mychy, nu cred ca a parat-o nimeni pe Vivela, cred ca directoarele de gradi citesc forumul.
Vivela, si eu am citit subiectul ala. intr-adevar, la cum vorbeste autoarea subiectului respectiv, ar putea trece foarte usor ca directoarea, prea e totul roz.
musso, ma bucur ca te bucuri ca vine mama ta.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput