Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

irina nu stiai cine sunt ah???
ghinet super idea cu gradinita si faptul ca ai sprijin din partea manastirii.E o idee ff frumoasa.Felicitari
Vivela destul de multe nereguli.Personal as fi schimbat gradinita dar e tare greu sa gasesti una ok.Si aici ca si la Timi iti zic zilnic ce activ au ce au mancat cati pampersi au folosit etc.Dar costa enorm ...cele particulare. Pe langa asta personal as fi luat atitudine in fata tinerei domnisoare si mi-as fi sustinut punctul de vedere.Imi este lehamite de oamenii astia si am inceput sa le dau peste nas.
cafera bafta la doctor!
musso ce noroc pe tine.Vreau si eu un AJUTOR langa mine

Asa pe langa asta vroiam sa va intreb.Voi cum va invatati copii sa ii strige de ex pe prietenii vostri?Sunt multi copii de romani aici care ma striga TANTI iar eu simt ca pik ceru pe mine.Eu il invat pe Alex sa spuna pe nume.Gresesc?Voi cum ii ''educati''???
Jadi pe unde umblii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

nu stiu cat costa o gradi afara, probabil ca mult, dar nici astea de pe la noi nu-s ieftine, avand in vedere ca - de exemplu - eu dau 950 lei, adica 1,5 salarii minime pe economie. bine, Slava Domnului ca noi dispunem de mai mult decat 2 salarii minime pe economie (600 de lei), dar altfel nu stiu cum sa raportez ca sa fie comparatia cat mai fidela intre preturile de aici si cele de acolo.

tanti mioara , si eu tot pe nume il invat sa zica cunoscutilor mei. ba fi-miu chiar incepuse sa-mi zica mie "gabi" .

Gabi

Mergi la inceput

mama mia vivela mi se ridica paru in cap cand aud tanti mimi....si alex imi zice uneori pe nume nu ma deranjeaza

Stiu ce preturi sunt si la noi pentru ca sunt in cautari si eu.Tocmai deaia as tine chiar mortzish ca serviciile sa fie de calitate si eventual sa trag eu la raspundere despre cum stau lucrurile nu sa fiu trasa la raspundere pt un lucru care l-am concluzionat in leg cu neregulile lor.Eventual sa faca sedinte cu parintii in care sa se informeze cum ar putea sa ishi imbunatateasca serviciile.Zic si eu ..cer prea mult??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, da' tu de ce ai sters semnatura cu DaviDependentza????? te-ai ascuns sa nu te mai recunoasca directricea????????

musso, si eu ma bucur ca tu te bucuri ca vine mamy.........

honny-bunny, deocamdata nu m-am ocupat de partea cu ....apelarea prietenilor. cu toate ca andrei tzipa intr-o zi dupa vecinul meu: nene!!!!!!!!!!!!!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

ahhh mychy...ma chemi honny bunny..i feel like sexy..

Si alex mai striga pe strada la oameni Domnu domnuuu dar in principiu la cine cunosc il invatz sa strige pe nume.Tanti Nenea mi se pare..

Mergi la inceput

Si alex mai striga pe strada la oameni Domnu domnuuu dar in principiu la cine cunosc il invatz sa strige pe nume.Tanti Nenea mi se pare..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui snowbunny

bei bunny-undercover, mind your business, i'm straight! ca te dau in gat la moderator si le amintesc cu le-ai in poala........

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui snowbunny

vai, vai! nu poci pt ca sa cred!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

vivela, da' tu de ce ai sters semnatura cu DaviDependentza????? te-ai ascuns sa nu te mai recunoasca directricea????????

nu am sters, mi-am pus in frunte chiar!! (acolo sub nume, ca cica adunasem si eu puncte si trebuia sa fac ceva pe/cu ele )

si nu e davidependentza, ci e davidependenta, deci e un adjectiv sau adverb, depinde cum privesti problema .

si bunny dear, iti urez succesuri cu gradinita, daca dai peste vreunii mai destupati la mansarda, sa ma anunti si pe mine. ca la inceput toate sunt roz bombon, promit marea cu sarea si cerul cu stele, zici ca l-ai apucat pe D-zeu de un picior. si pe parcurs consttati ca marea are cam multa sare si e cu alge, ba chiar umbla si rechini prin ea, ca cerul e cam innorat si cu gauri in stratul de ozon... iar piciorul pe care l-ai apucat cam pute si nu e sigur al lui D-zeu...intelegi?

Gabi

Mergi la inceput