Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
incerc sa-mi revin cu o cafea in fata,asa as fi dormit dar nu pot.
brazuca,io sper ca sotu' tau sa ramana la stadiu de vise!!iar sfaturi despre cum sa induri singuratatea nu prea sunt
oaana.multumesc

mai,daunde-i carla,parca n-am mai citit-o in ultimele pagini,ce-ti fac fetele,cum te descurci?..si [b]oanamada

ma duc la treaba,zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi! Cafele, alea-alea?
Primaaaaaaa! v-am batut!

La multi ani celor doua marii:
Maria - madalina_s
Maria - Blueiris

cu multa sanatate si bucurii!

Ghinez, ce frumos proiect! Sa-ti mearga toate planurile din plin!
Carla n-o fi la mare? Asta precis a fost sirena intr-o viata anterioara
Brazuko, ce dulce!!! Sa-ti impuie capul un prichindel e cea mai dragalasha chestie care se poate intampla! Abia astept sa imi impuie capul si laurashu' ca deja a inceput!
Oaana, multa sanatate! Daca ai tu sentimente de-astea e bine sa le urmezi. Sora mea geamana are 3 copilasi, iar al doilea a avut mari probleme cu polipii; exact inainte sa mearga la operatie cu el a renuntat si nu mai stiu exact ce s-a intamplat, dar de atunci n-a mai avut probleme...doamne ajuta si la voi!

Mai aveam de zis da nu mai stiu ce...revin ca vaz e mai liber putin azi...pup toata strumfaria!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Bunaaaaaaaaaa!

Musso, sa-ti treaca timpul mai repede. Tu ce faci? Incepi serviciul?

Alina.a, ce mai zici?

Luna
, chiar nu iti e mila de noi?

Floricica de Soare, cum mi sunteti?

Oaana, te-ai razgandit asupra operatiei?

Pe mine ma dor dintii astia in lucru, ma doare piciorul Am o stare... Maine plec iar la dr, am emotiiiiiiii

Fetele mele sunt bine, dorm multtttt dimineata si se joaca multtttttt seara. Aseara s-au jucat de-a doctorul. Ne-au asezat in pat, ne-au dat la fiecare care o telecomanda (eu pe cea de la dvd), ne-au adus fructe pe fiecare noptiera, la fiecare dupa preferinte si ne-au consultat in parte La final, adica dupa o ora de deliberari, am sfarsit eu cu un bandaj la picior si cu semne de carioca unde voi fi operata si taticul lor cu un turban pe cap si cu termometru in coltul gurii. Asa vedeti si voi unde sunt durerile din familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaaa..........
hai ca mi-am luat-o dis-de-dimineatza de la ghinetz! hai draga, ca nu-s laconica, doar ca am vrut sa fiu concisa si precisa! am transmis ca-n telegrama: ghinetz e bine.STOP. va pupa.STOP. .deci gradi e investitia mitropoliei..........asta chiar minune.....nu ma asteptam de la biserica noastra la asa ceva..........

oaana, iti doresc sa iei cea mai buna decizie ....si sanatate multa strumfilor, si sa nu ajungeti la operatie, si daca ajungeti sa fie totul bine si sa va intoarceti acasa sanatosi tun!

cafera, cu doo doctorese in casa nush ce pana mea te mai plangi de sanatate!

si mie mi-ar place sa ne intalnim........cu toate ca pana acu n-am onorat nicio invitatie.

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

buna dimineata, cafera ce dulci sunt fetele tale....

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash

buna dimineata, cafera ce dulci sunt fetele tale....

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Vroiam sa-ti zic ca si noi avem o expresie preferata si e mortala cand o auzi. Daca voi spuneti ups, la noi Ilica spune wwwwwwaaaaaaawwwwwwww

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neatzaaaa

ghinet, super proiect!!! Mult succes, si sa stii ca te invidiez un pic (invidie din aia constructiva) ca organizezi o gradi.
cafera, ce va pasa, acum ca aveti 2 doctori in casa.
mychy, pana ne vin odraslele, poate mai bagam o inghetata impreuna, intr-o seara, ce zici?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata, .

cafera, subscriu in totalitate la ce a scris Michy

oaana, , cam in aceeasi situatie sunt si eu cu david, am o retinere inexplicabila in a merge la doctor pt polipi (mai mult ca sigur ne recomanda operatia ).

ghinet, foarte frumos proiectul, cred ca lucrezi de placere .

georgiana, .

ioana, a fost un concurs de imprejurari de am ajuns la just4kids, nu pot sa zic ca m-au dat pe spate cu ceva, chiar eram f nemultumita la inceput si regretam ca l-am dus acolo. apoi m-am adaptat, nici nu vroiam sa ametesc copilul cu atatea schimbari. ce ma doare cel mai tare e ca inca nu stiu mai nimic din ce fac copiii aia acolo, il las la usa si il iau tot asa, inauntru - mare mister...nu e nimic transparent, au avut niste tentative (la cererea mea expresa) de a ne arata si noua, parintilor, ca acei copii chiar au activitati si nu sunt lasati de izbeliste. dar n-a tinut mult...si culmea, eu sunt genul de parinte care chiar nu-si doreste ca copilul lui sa faca fizica nucleara la 3 ani, ci am insistat sa puna accentul pe sentimente, pe ceea ce simt, pe joaca, pe relatii intre copii, pe incurajarea lor (asta pt ca eu mor cand copilul meu vine cu expresii "NU POT!", inainte de a incerca macar sa faca acel lucru). n-am fost absurda nici cu igiena, n-am pretentii sa stea copilul in mediu aseptic, trec chiar si cu vederea ca incaltarile de afara sunt cele de interior (le gasesc murdare pe talpa). ma deranjeaza insa cand motivul pentru care pe mine nu ma lasa sa duc copilul pana la usa salii in care ei se joaca/mananca este ca sunt incaltata si ei au facut curat pe jos.
in fine, sunt mai multe nereguli, nu facute cu intentie neaparat, aproape ca am convingerea ca intentiile sunt foarte bune. insa e clar ca nu poti multumi toti parintii, asteptarile sunt diferite.

iar din faptul ca david urla aproape mereu cand il las acolo (desi a trecut ceva timp de cand il duc) si din faptul ca se imbolnaveste atat de des (rata e cam de o febra mare pe luna, ceea ce mie mi se pare enorm), trag concluzia ca acel loc/acei oameni nu i se potrivesc, nu sunt pe aceeasi frecventa cu el, motiv pentru care n-are rost sa mai insist.

pe de alta parte, m-am resemnat ca voi gasi vreodata o cresa/gradinita care sa-i ofere copilului meu ceea ce el are nevoie, care sa nu-i anihileze personalitatea, care sa-i incurajeze individualitatea si capacitatile, care sa nu-l uniformizeze. si asta pentru ca oamenii care se ocupa de ei au fost la randul lor uniformizati, goliti de personalitate, redusi emotional si empatic. si oricat de neplacut ar fi pentru mine, eu ma bucur ca david inca mai are puterea sa-si exprime sentimentele, chiar daca sunt de furie, de indignare, de suparare, de atasament excesiv.

gata, m-am intins cam mult cu aceasta apologie a sentimentelor. back to work.

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Profit ca-mi doarme inca puiutza mica sa va multumesc frumos pt urarile de ziua strumfulinei , au fost balsam la suflet.

Imi pare rau ca n-am reusit sa scriu in ultimele zile si le-am urat la multi ani doar in gand sarbatoritilor din ultima saptamana: Daria&Tiberiu, Mara, Ilinca , Amelia, Emily de Mada, Iris, Daria, Alexia, Anca, Miruna, Chris de Ashera, Andreea, Andra de nma, Patric, Mihai de mia, Adelise de Luna, Rares, Maria, Andreea, Maria, Maria. La multi ani va doresc, sanatate si tot binele din lume.

Ioana bine-ai revenit! Ti-am admirat comorile (ce frumoase sunt si ce mult se iubesc....sper sa fie si ale mele la fel) si-am suspinat si eu cu gandul la Croatia

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ioana, ne vedem, cum sa nu. just name the place and the day!.abia astept!

vivela, sper sa gasesti pana la urma o gradi pe sufletul tau!
la anu' ma asteapta acelasi lucru. apropos de asta, daca am soacra care se mai ocupa de el, care ar fi varsta indicata sa-l dau la gradi? la 3? la 4?

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput