Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Abia astept sa ne intalnim cu strumfii din dotare. Cred ca si Deny abia asteapta ca are vad o atractie deosebita pentru copilasii de pe forum. Ce il mai mangaie pe Dodo al lui jadi zici ca e jucaria ei de plus. Ii place parul lui ondulat.

De bine ce am laudat-o, domnisoara mea si-a dat in petec dupa ce s-a trezit dupa amiaza si a facut pipi pe jos, desi am intrebat-o daca face si a zis ca nu. Si a facut cate putin...de vreo 4 ori, la 5 minute distanta, de fiecare data in alti pantaloni. Cand am intrebat-o mai mami tu ma iei la misto? a ranjit la mine si a zis DAAAA. A udat tot stocul de pantaloni scurti de casa.

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

brazuca, foarte tare Deny.
Vivela, am inteles. Mie imi vin copiii acasa abia pe 28, deci nu cred ca apucam sa ne vedem. Am vizitat si eu gradi aia acum 2 luni, dar nu m-a convins - desi are un avantaj urias ca e aproape de casa, faptul ca la 3 ani copiii stau pe scaun si scriu lectii mi s-a parut foarte comunist. Unde il dai din septembrie? (daca nu e confidential)
snowbunny, de unde vii? De obicei intalnirile sunt anuntate public, si oricine vrea sa vina este binevenit. Eu vorbesc, care n-am fost la nici o intalnire cu strumfi.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.
Xerxe,eu am primit indemnizatia pe 21 de zile si alocatia normala,deci nu mi-a mai dat 200 ron,desi el pe 21 a facut 2 ani.Oricum ar fi eu nu inteleg sistemul romanesc sub nici o forma

Brazuca,deci ai o mica vorbareata?

Ioana,cred ca nu stii ce e cu snowbonny,nu?

Noi nu mai mergem pe 14 la operatie,ci pe 24,insa nu ma simt deloc in regula sa merg,am eu un sentiment care niciodata nu ma inseala,asa ca ii duc saptamana cealalta sa-i vada si daca cumva s-au mai retras,as vrea sa incerc ceva homeopat... sa speram ca sunt bine,insa Iosua deja a inceput sa tuseasca,de cand seara e rece afara...

Musso
noi suntem cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Ups,am uitat s-o felicit pe Adelicioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

oana, evident ca nu stiu ce e cu snowbunny, ca n-am citit nimic din urma, dar acum ca mi-ai zis, am cautat si am gasit. Succes cu operatia sau cu gasitul alternativelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

da' Brazuk oare pe unde o fi????????mai stitzi ceva despre ea?????

cafera, intrebai de ghinetz......m-a agatzat pe mess...e bine, a inceput serviciul...........ceva destul de stresant ..............cica sa va transmit salutari

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Hai mai Mychyshoaro, ca n-am fost asa laconica. Am pus mai muuuuult patos in mesajul meu. Ca mi-i dor tare de voi, dar nu mai am timp nici de mine. Da, am reinceput serviciul. E mult de treaba, dar e super interesant!!! Deschidem o gradinita particulara (investitia nu-i a mea, e a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei), insa eu ma ocup de tot. Si mai coc eu niste proiecte personale pentru in toamna. Sa vedem ce si cum se leaga, poate tot Mychy imi zice, o fi ceva..."la drum de seara?"

Ioana vazut minuni. Cu ochi mari si gene lungi. sa-ti traiasca. Iar tu esti tare bella. Pe la Iasi cand mai treci?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana75

Transmite salutari back lui ghinet si succes la serviciu.

Le primesc cu drag si aici. Si eu te pup dulce.

Mergi la inceput

La multi ani, Adelise!!!!

Mergi la inceput

cafera ...Cum nu ne lasi tu sa uitam. Bravo tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

cafera ...Cum nu ne lasi tu sa uitam. Bravo tie.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Hi, hi! Ma faci sa rosesc Super proiectul despre care vorbesti. Baietii unde stau? Cu cine? Merg amandoi la gradi?

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput